سلام.
ایول
میگم میشه برای سیو کردن بازی هم ازش استفاده کرد؟؟؟
فکر کنم این برای Core خیلی بهتر باشه..
بای
ایول
میگم میشه برای سیو کردن بازی هم ازش استفاده کرد؟؟؟
فکر کنم این برای Core خیلی بهتر باشه..
بای
اشتباه اینبار از من بود .اين عکس هايي که gears of warشما گذاشتي به هيچ وجه جديد نيست خيلي هم قديمييه وهيچ تريلر جديدي از اين يازي در هيچ سايتي نيومده
حمل بر جسارت نباشه اما این همچین هم گرافیکی نیست ها در مقابل گرافیکی که Crysis ارائه میده چندان مایه ای GoW به حساب نمیادpandora tomorrow
وای وای وای چه گرافیکی مغزم سوت زد.
باید برم وقتی اومدم متناشون رو براتون میذارم.:cheesygri
درسته البته به جز عکس اخر که من شک دارم قبلا این رو دیده باشم!
راستی نینجا جان میشه لینک اون تریلر رو بزاری؟:blushing: (که فکر نکنم باشه!!)
بله چرا نمیشه.....هستش چون من هیچ وقت از خودم در نمیارم.
اره درسته ولی لینک دانلودش نیست!! فکر کنم ماله xbl هستبله چرا نمیشه.....هستش چون من هیچ وقت از خودم در نمیارم.
![]()
http://xe360.com/article/Gears_of_War/3771.html
تاریخش رو هم خوب بخون.
من هم چون تا حالا ندیده بودمش تردید نکردم که جدیده.

اول اينکه اميدوارم شما عکسهاي بالا رو براي gears of war مبنا قرار نديد چون کيفيت بازي خيلي بالا تر از اين حرفها هست که ما تصور ميکنيم البته بازيcrysis هم که جايي براي حرف نداره بعدش اين که تو نمايشگاه e3 2006 بهترين بازي اکشن اربين ۱- crysis و۲-gears of warو ۳-resistance برايps3 و يکي دو تاي ديگهgears of war انتخاب شدش و مسلما يکي از مبناي انتخاب اونا گرافيک هم بودهحمل بر جسارت نباشه اما این همچین هم گرافیکی نیست ها در مقابل گرافیکی که Crysis ارائه میده چندان مایه ای GoW به حساب نمیاد
![]()
درسته میشه از xboxlive دانلودش کرد و من هی ندیدم ولی در جواب اون دوستموناره درسته ولی لینک دانلودش نیست!! فکر کنم ماله xbl هست
اسی نوع گرافیک این 2 تا بازی با هم فرق میکنن در هر حال هر دوشون عالی هستن
توجه داشته باش این رو کنسوله اون رو پی سی !!!
حمل بر جسارت نباشه اما این همچین هم گرافیکی نیست ها در مقابل گرافیکی که Crysis ارائه میده چندان مایه ای GoW به حساب نمیاد
![]()
خيلي معذرت ميخواما ولي ب***خ
crysis همچين توفه اي هم نيست

من که گفتم اینو یکی خودش سوار کرده و چیزه رسمی نیست. اون سوراخ ها رم با مته درست کرده اون سوراخهای روی بدنه رو هم همینطور. حالا با فیک بودن یا نبودنش دردی از ما دوا نمیشه.اون عکس 100% fake ـــــه چون اصلا xbox360 همچین ورودی ای نداره. بیشتر جنبه تبلیغی داره.
![]()
![]()
دیگه همه ین مسئله را فهمدین که موتور Crytek 2 در حال حاضر قدرتمند ترین موتور گرافیکی جهانه حالا شاید در بعضی از زمینه ها Unreal 3.0 بهتر باشه!1)بازی توسط قدرتمندترین موتور بازی جهان یعنی ue 3.0 ساخته میشه.
2 )بازیساز این بازی کسی هست که خود این موتور قدرتمند رو به وجود آورده یعنی به بهترین
نحو میتونه براش بازی بسازه.