XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام.
ایول
میگم میشه برای سیو کردن بازی هم ازش استفاده کرد؟؟؟
فکر کنم این برای Core خیلی بهتر باشه..
بای

pandora tomorrow عزیز
والا من اینش رو اصلا ندیدم ولی 100 درصد میشه .
=======================================
Forza Motorsport 2
Forza2_coverart_qjgenth.jpg

Microsoft Game Studios مقداری تصاویر از پیشرفت بازی Forza Motorsport 2 را ارایه کرده که
نشان از خصوصیات گرافیکی طبیعی و فیزیک تاثیر پذیر و اختیار سفارش پذیری را تا حدی میشه درش
دید .البته گفته میشه هنوز تصاویر کامل نیستند و برخی خصوصیات درش هنوز بکار نرفته که در
آینده بکار میره .اگر یادتون باشه این بازی 300 نوع اتومیبل رو از 50 سازنده مشهور در اختیار
شما قرار میده به فرض مثال سازنده های مشهوری مثل Ferrari, Porsche, Nissan و همچنین جالبه
که مایکروسافت روی یک خصوصیت جدید multiplayer کار میکند که در online مثل همیشه
غافلگیر کننده باشد.
F6_qjpreviewth.jpg

F5_qjpreviewth.jpg

F4_qjpreviewth.jpg

================================
=================================
Ubisoft Officially Announces Rayman Raving Rabbids For NDS, Wii And Xbox 360
===============================
===============================
باید برم وقتی اومدم متناشون رو براتون میذارم.:cheesygri

آخرین ویرایش:
اين عکس هايي که gears of warشما گذاشتي به هيچ وجه جديد نيست خيلي هم قديمييه وهيچ تريلر جديدي از اين يازي در هيچ سايتي نيومده

درسته البته به جز عکس اخر که من شک دارم قبلا این رو دیده باشم!
راستی نینجا جان میشه لینک اون تریلر رو بزاری؟:blushing: (که فکر نکنم باشه!!)

اين عکس هايي که gears of warشما گذاشتي به هيچ وجه جديد نيست خيلي هم قديمييه وهيچ تريلر جديدي از اين يازي در هيچ سايتي نيومده
اشتباه اینبار از من بود .
من مدت زیادی از سایتها دور بودم و وقتی تو سرچگر گوگل جستجو خبر میکردم توشته بود
که عکسهای جدید از تریلر gears of ware من هم بدون اینکه تاریخ منبع رو نگاه کنم گذاشتم
ولی اشتباه شد:blushing:

pandora tomorrow
وای وای وای چه گرافیکی مغزم سوت زد.
باید برم وقتی اومدم متناشون رو براتون میذارم.:cheesygri
حمل بر جسارت نباشه اما این همچین هم گرافیکی نیست ها در مقابل گرافیکی که Crysis ارائه میده چندان مایه ای GoW به حساب نمیاد
crysis-preview-splash-1.jpg

درسته البته به جز عکس اخر که من شک دارم قبلا این رو دیده باشم!
راستی نینجا جان میشه لینک اون تریلر رو بزاری؟:blushing: (که فکر نکنم باشه!!)

:bash: بله چرا نمیشه.....هستش چون من هیچ وقت از خودم در نمیارم.
q14n.jpg

http://xe360.com/article/Gears_of_War/3771.html
تاریخش رو هم خوب بخون.
من هم چون تا حالا ندیده بودمش تردید نکردم که جدیده.

:bash: بله چرا نمیشه.....هستش چون من هیچ وقت از خودم در نمیارم.
q14n.jpg

http://xe360.com/article/Gears_of_War/3771.html
تاریخش رو هم خوب بخون.
من هم چون تا حالا ندیده بودمش تردید نکردم که جدیده.
اره درسته ولی لینک دانلودش نیست!! فکر کنم ماله xbl هست;)

اسی نوع گرافیک این 2 تا بازی با هم فرق میکنن در هر حال هر دوشون عالی هستن:love:
توجه داشته باش این رو کنسوله اون رو پی سی !!!

حمل بر جسارت نباشه اما این همچین هم گرافیکی نیست ها در مقابل گرافیکی که Crysis ارائه میده چندان مایه ای GoW به حساب نمیاد
اول اينکه اميدوارم شما عکسهاي بالا رو براي gears of war مبنا قرار نديد چون کيفيت بازي خيلي بالا تر از اين حرفها هست که ما تصور ميکنيم البته بازيcrysis هم که جايي براي حرف نداره بعدش اين که تو نمايشگاه e3 2006 بهترين بازي اکشن اربين ۱- crysis و۲-gears of warو ۳-resistance برايps3 و يکي دو تاي ديگهgears of war انتخاب شدش و مسلما يکي از مبناي انتخاب اونا گرافيک هم بوده

اره درسته ولی لینک دانلودش نیست!! فکر کنم ماله xbl هست;)

اسی نوع گرافیک این 2 تا بازی با هم فرق میکنن در هر حال هر دوشون عالی هستن:love:
توجه داشته باش این رو کنسوله اون رو پی سی !!!
درسته میشه از xboxlive دانلودش کرد و من هی ندیدم ولی در جواب اون دوستمون
که گفت گرافیک crysis بهتر از این بازی هست باید بگم که
1)بازی توسط قدرتمندترین موتور بازی جهان یعنی ue 3.0 ساخته میشه.
2 )بازیساز این بازی کسی هست که خود این موتور قدرتمند رو به وجود آورده یعنی به بهترین
نحو میتونه براش بازی بسازه.
3)این بازی داره رو کنسولی میاد که مال مایکروسافت هست یعنی که مایکروسافت میتونه
تمام جیک و پیک کنسولش و حمایت و کمکش رو برای ساخت این بازی روی سخت افزار
قدرتمند 360 ارایه بده .یعنی نهایت استفاده از قدرت سخت افزار چیزی که فقط در کنسول
ممکنه.
4 )نمایش این بازی تو نمایشگاه اعجاب همه رو برانگیخت و عنوان بهترین بازی اکشن
e3 2006 رو هم بدست آورد و بازیسازهای بزرگ همه تعجب کرده بودن و دهنشون وا مونده بود.
به هر حال مقایسه این دو بازی با هم درست نیست.

آخرین ویرایش:

خيلي معذرت ميخواما ولي ب***خ
crysis همچين توفه اي هم نيست

اون عکس 100% fake ـــــه چون اصلا xbox360 همچین ورودی ای نداره. بیشتر جنبه تبلیغی داره.

47njs0j.jpg

pimpymy360.jpg
من که گفتم اینو یکی خودش سوار کرده و چیزه رسمی نیست. اون سوراخ ها رم با مته درست کرده اون سوراخهای روی بدنه رو هم همینطور. حالا با فیک بودن یا نبودنش دردی از ما دوا نمیشه.

البته این بحث مقایسه crysis با gow هیچ دردی رو دوا نمی کنه و از پست من به بعد اگه مطلب مفیدی در مورد اینا ندارید دیگه این بحث که را کدوم بهتره را بزارید کنار و به روال عادی تاپیک یعنی گزاشتن خبر های 360 بپردازدید! ولی چنتا نکته بود که فکر کنم اصطلاحش مفید باشه:
اولین نکته ای که در مقایسه این دوتا به وجود میاد یه نظر کاملا شخصی است و البته با توجه به اینکه هیچ کدام هنوز نیامده پس این نظر ها هم هیچ پایه و اساسی جز علاقه نداره!
دلیل اینکه gow در e3 بهترین شد می تونه این باشه که این بازی مراحل سازختش از crysis جلوتره و یک دموی کاملا قابل بازی را در e3 ارائه کرده ولی crysis فقط یک تیکه مرحله را در e3 پخش کرد که اونم بازی بر روی DX9 اجرا می شده و با گرافیکی که بعدا ازش در GDC به نمایش درآمد که DX10 رو شبیه سازی می کرد تفاوتش با اونی که در e3 بود به گفته gamespot به اندازه ی تفاوت نسخه های XBOX و XBOX360 یک بازی بوده! (حالا راست یا دروغش پای خودشون!)
1)بازی توسط قدرتمندترین موتور بازی جهان یعنی ue 3.0 ساخته میشه.
2 )بازیساز این بازی کسی هست که خود این موتور قدرتمند رو به وجود آورده یعنی به بهترین
نحو میتونه براش بازی بسازه.
دیگه همه ین مسئله را فهمدین که موتور Crytek 2 در حال حاضر قدرتمند ترین موتور گرافیکی جهانه حالا شاید در بعضی از زمینه ها Unreal 3.0 بهتر باشه!
در مورد اینم که شما می گید این بازی توسط خود سازنده موتور داره ساخته می شه مگه موتور Crytek 2 رو شرکت Crytek از بازار خریداری کرده!:) این موتور نیز کاملا شخصی و مختص همین شرکت هست.
بزرگترین تفاوت این دو موتور اینکه Unreal 3.0 هر چی هم باشه باز برروی DX9.0 اجرا می شه ولی Crytek 2 برروی DX10 !!!

موفق باشید

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
تصاویر جدیدی از این بازی در نسخه xbox360 عرضه شده که خیلی جالبه ..ببینید:
2s7u9g6.jpg

4837h9x.jpg

48p8b49.jpg

4g4d2ch.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or