XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امشب تو N4g خوندم نوشته بود آپدیت بهاره قاتل 360

فکر کنم خیلی ها با این آپدیت به مشکل خوردن و 3

چراق گرفتن که تو N4g نوشتن

عجیبه چون سایت هایی مثل Engadget هنوز چیزی نگفتن (اینا معمولا زود خبرا رو پخش میکنن!)
البته به سبک سیاق مایکروسافت تا مشگل زیاد حاد نشه صداشون در نمیاد و چیزی نمیگن.
مال من تا الان مشکل نداشته اما وقتی حالت جدید رو که وقتی کنسول رو خاموش میکنی به دانلود ادامه میده میزارم بعضی وقتا بعضی دانلود هارو تا وسط میره و بعد دیگه کاری نمیکنه و دستگاه همینطور نیمه روشن هست!

آخرین ویرایش:
آقایون به نظر من به هیچ عنوان آپدیت نکنین ، برید تو فروم مایکروسافت ببینید چه خبره ، همه بعد از آپدیت سه چراغ قرمز گرفتن و کنسولشون تعطیل شده ، تازه اونا از فریم ویر ارجینال استفاده میکنن ، چه برسه به ماها که درایو هامون هک شده ، معلوم نیست مایکروسافت عزیز چه گندی زده .
اگه کسی خبره جدید داشت بگه

اینم از لینکه مایکروسافت :
http://forums.xbox.com/12335170/ShowPost.aspx

آقایون به نظر من به هیچ عنوان آپدیت نکنین ، برید تو فروم مایکروسافت ببینید چه خبره ، همه بعد از آپدیت سه چراغ قرمز گرفتن و کنسولشون تعطیل شده ، تازه اونا از فریم ویر ارجینال استفاده میکنن ، چه برسه به ماها که درایو هامون هک شده ، معلوم نیست مایکروسافت عزیز چه گندی زده .
اگه کسی خبره جدید داشت بگه

اینم از لینکه مایکروسافت :
http://forums.xbox.com/12335170/ShowPost.aspx
فعلا تو اين سايت هيچ كسي گزارشي از خرابي كنسولشو پس از آپديتو نداده در ضمن 360 هر لحظه ممكنه ارور سه چراغ يا همون 0102 بده چه قبل آپديت يا چه بعد آپديت اگه شما ميترسي خب آپديت نكن ولي بازم از اخطارت ممنونم:love:
موفق باشي

من يه خبر گزاشته بودم مبنی بر اين که به هيچ عنوان کنسولهايی که از مدچيپ استفاده
میکنن از اپديت پاييزی استفاده نکنن...البته من خودم اپديت کردم........ از اون موقع
تا حالا 6 7 ساعت بازی کردم............. ولی به اين مشکلات بر نخوردم...من فکر نمیکنم
اين اپديت به 3 چراغ قرمز ربطی داشته باشه

دوست عزیز شما اون لینکی که من دادم رو رفتی بخونی ؟

یه لینک معتبر دیگه هم میدم اینم شما بخون تا به عمقه فاجعه پی ببری :

http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEuAApkEuubrjpmewh.php

موفق

خواستم مطلبي رو بگم بله شما درست ميفرماييد و مثل اينكه مشكلاتي بوجود اومده ولي نكته اي كه من فهميدم قريب به اتفاق تمام دستگاههايي كه مشكل دار شدن دستگاههايي بوده كه Warranty Time شون رو به اتمام بوده يعني دستگاههايي كه تاريخ ساختشون قبل فوريه يا همون اولا بوده (البته اين استدلال من هستش و ممكنه اشتباه باشه)
يكي از كاربرا به نام LennyNCiara گفته كه بعد آپديت كنسولم دچار مشكل سه چراغ شد ولي من Power supply رو از برق دراوردم بعدش كابل AV رو و دستگاه رو روشن كردم ارور سه چراغ رفت ولي بجاش ارور مربوط به نبودن كابلو داد و من كابل AV رو دوباره زدم و دستگاهمو روشن كردم مشكل از بين رفت.
Same exact problem here. I updated, watched a movie trailer, played a bit of The Godfather, and shut it down for the night. I got up the next morning before work to play with the new media codecs, powered on...nothing. Blank screen, no sound....nada. I proceeded to troubleshoot, pull the hdd, reseat all the cables, etc...ditto. Finally, I booted it without the video cable (standard Octopus cable to the HDTV) to generate the "no A/V cable" error. The system did so, I powered it off, plugged the cable back in, and away we went. SUCCESS!

It worked flawless the rest of the day...that is until we started to watch the new PotC HD movie trailer I'd downloaded to test the h.264 playback. That's when it froze again. I tried all the same things and eventually it booted, but without any evidence of any of my troubleshooting actually helping it.

After this happening several times over the last couple of days, I have now realized that there is no sensible reason for it.

Here are the things I've tried that resulted in a successful boot....until it dies again....

1. sprayed canned air in the airholes to cool things down
2. reseated the A/V cable
3. reset the power supply as well as reseated the power cable on the back of the console.
4. reseated ALL cables, sprayed canned air in the airholes, rubbed my fat budha belly, and prepped the live chicken, bucket of red paint, and my friend Jumbi.....

Jumbi says, "you crazy man" 4 times and spins in circles while holding the paint covered chicken (we don't want real blood and gore in our living room, ya know) by it's feet while spanking it to the beat of "A Rhythm Devine".

....and it booted. Now, auto-off is 'off', and I don't plan on powering the console down until I know I'm not going to have withdrawals.

--
LN

من الان 3 روز بیشتره که آپدیت بهاره را انجام داده ام. به هیچ عنوان با مشکلی روبرو نشده ام. البته قبل از آن برای اطمینان بیشتر کنسول را به 5.3 آپدیت کرده بودم که احتمال تشخیص DISK JITTER نیز که تردید هایی مبنی بر آن در کاربران بود کاملا برطرف شود. من هرروز بعد از آن نیز با Live مشغول بازی ام و مشکلی هم نداشته ام.
البته اگر شما با live کاری ندارید می توانید آپدیت نکنید.

يه نكته مهم:
من بعد از آپديت وضعيت expended(اگه درست نوشته باشم) رو انتخاب كردم و دو تا بازي lost planet و gears of war رو امتحان كردم . بايد بگم حرارت كنسول به طور قابل توجهي بالا ميره بطوريكه من با وجود اينكه فن دارم دماي كنسول مثل وقتي شده كه فن روش نبود حالا ببينيد دستگاههايي كه فن ندارن چي ميشن.
البته من هنوز اون دو حالت ديگه رو امتحان نكردم ممكنه فقط روي اين يكي حالت اينجور باشه يا روي حالت standard مثل قبل عمل كنه.
به هر حال احتياط كنيد

مشکل اینجاست که این آپدیت روی بازی های جدید خود به خود نصب میشه و ممکنه سیستم هامونو از کاز بندازه
لطفا یکی از مدیرا یه Search تو نت بزنه یه مطلب تکمیل در این مورد پیدا کنه
آخه اصلا منطقی نیست که مایکروسافت یه آپدیت ریلیز کنه که کنسول همه بترکه

به جای اینکه شلوغش کنین الکی هرکس اگه بعد از اپدیت کنسولش رفتار عجیب غریبی داره بیاد اینجا بگه تا یک اماری به دست بیاد.
من تا جایی که یادمه اپدیت قبلی بیشتر سرو صدا کرد و نسبتا همه سایت ها هم یه گزارشی ازش دادن و Major Nelson هم یه پست دربارش داد.

من بعد از آپديت وضعيت expended(اگه درست نوشته باشم) رو انتخاب كردم و دو تا بازي lost planet و gears of war رو امتحان كردم . بايد بگم حرارت كنسول به طور قابل توجهي بالا ميره بطوريكه من با وجود اينكه فن دارم دماي كنسول مثل وقتي شده كه فن روش نبود حالا ببينيد دستگاههايي كه فن ندارن چي ميشن.
شما به خودت تلقین کردی:biggrin1: اون تنظیمی که شما میگی مربوط به مشخصات کالر ارسالی از طریق کابل VGA هست و اصلا ربطی به داغ شدن نداره! و کار خاصی از کنسول نمیکشه! مثل اینه بگی من کنسول رو در 1080i حالت میزارم بیشتر از حالت 720p داغ میکنه که خیلی بی ربطه!

آخرین ویرایش:
شما به خودت تلقین کردی اون تنظیمی که شما میگی مربوط به مشخصات کالر ارسالی از طریق کابل VGA هست و اصلا ربطی به داغ شدن نداره! و کار خاصی از کنسول نمیکشه! مثل اینه بگی من کنسول رو در 1080i حالت میزارم بیشتر از حالت 720p داغ میکنه که خیلی بی ربطه!
خوب پس بايد متاسفانه نتيجه گرفت كه افزايش حرارت ربطي به وضعيت انتخابي نداره و از كل آپديت جديد هستش. در ضمن اون افزايش حرارت خيلي بيشتر از اون بود كه بشه اسمش رو تلقين گذاشت . حالا من بقيه وضعيتها رو امتحان ميكنم تا ببينم چي ميشه.

خوب پس بايد متاسفانه نتيجه گرفت كه افزايش حرارت ربطي به وضعيت انتخابي نداره و از كل آپديت جديد هستش. در ضمن اون افزايش حرارت خيلي بيشتر از اون بود كه بشه اسمش رو تلقين گذاشت . حالا من بقيه وضعيتها رو امتحان ميكنم تا ببينم چي ميشه.

اگر شرایط تهویه کنسول یکسان با قبل اپدیت باشه (که به نظر میاد برای شما هست) اگر افزایش گرمایی هست د به خاطر اپدیت جدیده و ربطی به تنظیم رنگ نداره! اون حالت فقط اطلاعات سیگنال ارسالی برای تیوی/مانیتور شمارو تنطیم میکنه که رنگ های که از طریق VGA میان washed out نباشن.
منظور من از تلقین این نبود که شما افزایش گرما رو تلقین کردی بلکه اینکه این افزایش از طریق انتخاب حالت رنگ هستو منظورم بود!

اگه اين طور باشه پس ماكروسافت الان با خرواري از 360 تركيده رو به روست:biggrin1:
اول اخرش كه بايد اپديت كرد بازي جديد بياد چاره اي نيست مگر اينكه ديگه بازي نكنيد:eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or