XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
منم بعد از آپدیت 7 ساعت بازی کردم روز بعدشم همینطور و گرما هم فرقی نکرده بود ....
من که دیگه روشنش نمیکنم تا ببینیم چی میشه ... :biggrin1: خیلی منو ترسوندین ...:eek:

بچه ها شما چقدر وس واس داررید به خدا آپدیت داشبورد ربطی به 3 چراغ قرمز نداره ( از نظر خودم ) طاهر جان هم مدتیه پیداشون نیست که بیان اینا رو بگن
الان دستگاه رو روشن کردم ببینم اتفاقی نمی فوته که نیفتاد
یه 30 دقیقه بازی می کنم دیر وقته و می خوام بخوابم اگه نمی خواستم لا لا کنم بیشتر بازی می کردم و گزارششو می دادم بهتون تا 30 دقیقه دیگه
*ویرایش : هیچ اتفاقی هم نیفتاد تاره من 45 دقیقه بازی کردم

آخرین ویرایش:
اگر شرایط تهویه کنسول یکسان با قبل اپدیت باشه (که به نظر میاد برای شما هست) اگر افزایش گرمایی هست د به خاطر اپدیت جدیده و ربطی به تنظیم رنگ نداره! اون حالت فقط اطلاعات سیگنال ارسالی برای تیوی/مانیتور شمارو تنطیم میکنه که رنگ های که از طریق VGA میان washed out نباشن.
منظور من از تلقین این نبود که شما افزایش گرما رو تلقین کردی بلکه اینکه این افزایش از طریق انتخاب حالت رنگ هستو منظورم بود!
منم با نظر 007 موافقم همون روز اولی که اپدیت تو لایو اومد من اپدیت کردم و بعد از اون روز دستگاهم فوق العاده داغ میکنه
راستی از فن هم استفاده میکنم:confused:

من اپدیت کردم مشکلی نداشت فن هم ندارم دمای دستگاه هم مثل قبله تغییری نکرده کیفیت تصویرم هم خدا شده من فکر نکنم اپدیت نرم افزاری ربطی به حرارت دستگاه داشته باشه :confused:

منم آپدیت کردم ! خیلی خوب بدون هیچ مشکلی الان داره دستگام کار میکنه !
مشخصات :
UC/Samsung/FW4.2/April2006
تازه فریم ور 5 هم که نریختم...
اینایی که تو فروما گفتن همش حرفه اصلا آپدیت ! ، چه ربطی داره آخه ؟!
یادمه زمان آپدیت قبلی هم همین اوضاع الان رو داشت میگفتن اگه دستگاه رو آپدیت کردید مایکروسافت یه کاری کرده که نتونین به لایو وارد بشین ! یا میگفتن فریم ور دستگاه از کار میوفته !! به هر حال از این چرت و پرت ها زیاد میگن ، کسی هم تا حالا نبوده که از این قضیه مطمعن باشه و همش با شک و تردید همراه بوده.اگه قرار باشه با این آپدیت کنسول کسی از کار بیوفته از همون اول کنسول بالا نمیاد ! نه اینکه طرف هنوز خودش نمیدونه که از روز اول کنسولش سالم بوده یا نه میاد تو فروم نظر میده و هر چی به ذهنش رسید میگه !!
با یک آپدیت 10 مگی فکر نمیکنم جوری باشه که یک کنسول رو از کار بندازه اصلا یه جورایی من داره خندم میگیره الان ! :)
آپدیت کنید هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

خوب، دوستان عزیز، من خیلی مشغله دارم به همین دلیل اصلاً فرصت نمی کنم آنلاین بشم، از این بابت شرمنده.
در مورد این آپدیت جدید، به نظر میرسه مشکل خاصی برای کسی از جهت این آپدیت ایجاد نشده، چون گزارش مستقیم و معتبری در این مورد من در جایی ندیدم.
من خودم هم چند روز پیش آپدیت کردم و مشکلی نیست.
ظاهراً حتی اون قضیه چک کردن دیسکهای کپی توسط مایکروسافت هم که گفته میشد ممکنه تو این آپدیت انجام بشه، انجام نشده و حتی فرمورهای زیر 5.3 هم مساله ای نداشتن. اگرچه من به 5.3 آپدیت کردم ولی قبل از آپدیت هم مشکلی نبود.
موفق باشید

آقا اینجا کسی هست که داشبورد رو Update کرده باشه با درایو Hitachi ؟ آیا مشکل داشته یا نه .

آقا اینجا کسی هست که داشبورد رو Update کرده باشه با درایو Hitachi ؟ آیا مشکل داشته یا نه .
من که دیدم بچه ها درایوشون هیتاچی بود و مشکلی نداشتن!

پ.ن:فکر کنم اشکان بود
73.gif

اقا بلاخره معلوم شد اپدیت مشکل داره یا نه ؟

در کل اگر بخوایم حساب کنیم میبینیم که این اپدیت مشکل انچنانی تا به حال نداشته . اون مشکل سه چراغ قرمز هم به نظر من هیچ ارتباطی با این اپدیت نداره . فقط این اپدیت باعث میشه که دستگاه یک مقدار بیشتر از قبل داغ کنه ( البته برای بعضی از دستگاهها . جون میزان گرمای دستگاه خودم از قبل و بعد از اپدیت تغییر خاصی نکرده ) . پس نتیجه میگیریم که خوبی های این اپدیت بیشتر از بدیهاشه ;) .

انقدر بحث نکنید که این آپدیت مشکل داره یا نه!
اگه می ترسین این آپدیت رو انجام بدین باید کنسول رو خاموش کنین بزارین کنار! چون اگر هم الان اینو آپدیت نکنین در اولین بازی جدید که خریداری کنین در اول بازی مجبورید ابتدا کنسول را آپدیت کنید!

انقدر بحث نکنید که این آپدیت مشکل داره یا نه!
اگه می ترسین این آپدیت رو انجام بدین باید کنسول رو خاموش کنین بزارین کنار! چون اگر هم الان اینو آپدیت نکنین در اولین بازی جدید که خریداری کنین در اول بازی مجبورید ابتدا کنسول را آپدیت کنید!
اگر اينجوره ما سريع دست به كار بشيم آپديت كنيم:biggrin1:

دادش يه سوال دارم من يه اي دي تو لايو ساختم و چند تا بازي هم باهاش انجام دادم ولي الان كه ميخوام برم تو از ادرس و شهر و شماره پستي اشكال ميگيره . يه راهنمايي كنيد . من امريكا و ايالت تگزاس رو انتخاب كردم . يه pstal cod & address & city بهم بديد. ممنون از همتون.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or