XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب راستش من آپديت كردم صبح و مشكل خاصي بوجود نيومده برام، ولي خوب گلد ندارم امتحان كنم ببينم چي ميشه.. هم توي بازيها مشكل نداشتم هم تو منو ها البته من فكر ميكنم اونائي كه فرمورشون قديميه مثل من كمي مشكل خواهند داشت مثلاً در قسمت Friends و massages كمي كند و گاهي براي حدود يكي دو دقيقه كلاً گير ميكنه...

سلام منم آپد یت کردم از نظر فرمور مشکلی نخوردم 100% هیچ مشکلی نخوا هید داشت بعد gow رو گذاشتم نیم ساعت بازی کردم رنگ آمیزی خیلی بهتر شده بود اما بعد:( :((
خدا لعنتت کنه مایکروسافت نمی دونم چرا اما :mad: شد دیگه اون چیزی که نباید می شد شد سه چراغ زد بالا شاید به خاطر این آپدیت باشه که خودم این فکر رو می کنم چون دستگاه خیلی داغ کرده بود یه کمی هم بازی کند شده بود انگار بیش از اندازه به دستگاه فشار میاورد به حر حال سریع دستگاه رو خاموش کردم 10 دقیقه بعد روشن کردم درست شده بود:) :love:
من می گم فعلآ آپدیت نکنید تا از سلامت این آپدیت جدید مطمئن بشید
GOOD LUCK:love:

سلام منم آپد یت کردم از نظر فرمور مشکلی نخوردم 100% هیچ مشکلی نخوا هید داشت بعد gow رو گذاشتم نیم ساعت بازی کردم رنگ آمیزی خیلی بهتر شده بود اما بعد:( :((
خدا لعنتت کنه مایکروسافت نمی دونم چرا اما :mad: شد دیگه اون چیزی که نباید می شد شد سه چراغ زد بالا شاید به خاطر این آپدیت باشه که خودم این فکر رو می کنم چون دستگاه خیلی داغ کرده بود یه کمی هم بازی کند شده بود انگار بیش از اندازه به دستگاه فشار میاورد به حر حال سریع دستگاه رو خاموش کردم 10 دقیقه بعد روشن کردم درست شده بود:) :love:

اون مربوط به نوسانه برقه عزيزم 3 چراق برا نوسان هم هست اگه 3 چراق بده ديگه دستگاه معمولا سره خود درست نمي شه;)

اقا تو سايت ماكروسافت زده بزودي اپديت جديد قرار مي گيره برا ريختن رو سي دي كه حدود 6 مگه اما نوشته حافظه ي فلش سيستم رو اپديت مي كنه مگه دشبورد اپديتش ربطي به فلش دستگاه داره؟ من فكر كردم مي ريزه رو هارد دستگاه:confused:
الانم يه سري بزنيد شايد امده باشه
http://www.xbox.com/en-AU/support/xbox360/console/softwareupdates.htm

سلام
مسلمه كه آپديت ها مياد حافظه فلش سيستم رو آپديت ميكنه چون ربطي به هارد نداره از طرفي اون بنده خداها كه Core دارن و هارد ندارن يعني نميتونن دستگاهشونو آپديت كنن:cheesygri خب اونها هم ميتونن . در ضمن لينكت كار نميكنه بي زحمت درستش كن

یک Firmware جدید برای درایو های Haitchi :
>> commodore4eva has released his version of 2.4 firmware for Hitachi GDR-3120L drives. Whats new:
(2.4) Added Disc-Jitter for Challenge types 5/7 to all Hitach firmwares.

Always recommended: If your drive is flashed USE A RESTORE FIRST
(Use the restore included on this package)

Notes about this release:
This version is a set of batch files, like the previous garyopa hitachi releases. This version has been done for several days, as c4e had originally implemented the disc-jitter on hitachi drives, but wanted to fully test all drives before public use. This version will not support v78 drives (use fw toolbox 3.1) but does provide the most stable flashing routines for v32-v59 Hitachi drives.​
منبع: Xbins.org

و یک Firmware Toolbox جدید باز هم برای Hitachi :
>> commodore4eva has released his version of 2.4 firmware for Hitachi GDR-3120L drives. Whats new:
(2.4) Added Disc-Jitter for Challenge types 5/7 to all Hitach firmwares.

Always recommended: If your drive is flashed USE A RESTORE FIRST
(Use the restore included on this package)

Notes about this release:
This version is a set of batch files, like the previous garyopa hitachi releases. This version has been done for several days, as c4e had originally implemented the disc-jitter on hitachi drives, but wanted to fully test all drives before public use. This version will not support v78 drives (use fw toolbox 3.1) but does provide the most stable flashing routines for v32-v59 Hitachi drives.​

نکته خوبش اینجاست :
دو release در یک روز! اگه همینطوری پیش بره چی میشه!
منبع هم XBox-scene هست!
تا فردا یا پس فردا برای دانلود حاضر می شن!

لطفا یکی بگه این فرمور جدید هیتاچی چه مزیتی نسبت به قبلیا داره.

والله من که بعد از آپ که کردم نشستم 1 ساعت بازی کردم هیچی نشد !!

میشه يه نفر به طور واضح توضيح بده اين فريمور جديد واسه hitachi چه مزيتهايی داره؟

سلام
مسلمه كه آپديت ها مياد حافظه فلش سيستم رو آپديت ميكنه چون ربطي به هارد نداره از طرفي اون بنده خداها كه Core دارن و هارد ندارن يعني نميتونن دستگاهشونو آپديت كنن:cheesygri خب اونها هم ميتونن . در ضمن لينكت كار نميكنه بي زحمت درستش كن

به من هيچ ريطي نداره 3 تا فروشنده اينو بهم گفتن:((
http://www.xbox.com/en-AU/support/xbox360/console/softwareupdates.htm

این 4/2 رو واسه ال جی نصب کنیم مشکلی پیش نمیاره؟
نحوه نصبش چطوره؟
چه مزینی داره نصبش؟ ممنون میشم کامل راهنمایی کنین؟

امشب تو N4g خوندم نوشته بود آپدیت بهاره قاتل 360

فکر کنم خیلی ها با این آپدیت به مشکل خوردن و 3

چراق گرفتن که تو N4g نوشتن

امشب تو N4g خوندم نوشته بود آپدیت بهاره قاتل 360

فکر کنم خیلی ها با این آپدیت به مشکل خوردن و 3

چراق گرفتن که تو N4g نوشتن

آره منم دیدم،معلوم نیست چه ربطی به هم دارن :confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or