XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها بنظرتون کنسول elite می تونه region free باشه؟چون تو نت هنوز مطلبی پیدا نکردم
به نظر من که ممکن نیست، چون کنسول که کلاً عوض نشده، همون قبلیه فقط HDMI اضافه داره.

ولي به نظر من region free ممكنه باشه به اين عكس توجه كنيد:
نه j نوشته و نه uc مال من كه jبود ولي ديگه از uc ها خبر ندارم كه چطوري نوشته قضاوت با خودتون.
http://hardware.teamxbox.com/screenshots/screen-hires/42956/Xbox-360-Elite/
پشت این جعبه نوشته DVD Region 1 یعنی ریجن امریکا که به زبان 360یش میشه ریجن ntsc/uc. این کنسول region-free نیست!

پشت این جعبه نوشته DVD Region 1 یعنی ریجن امریکا که به زبان 360یش میشه ریجن ntsc/uc. این کنسول region-free نیست!

ربطي به dvd region 1 نداره تا اونجا كه من ميدونم اين مربوط ميشه كد منطقه اي هر كشور .
اگه يك پلير داشته باشي و يك dvd با كد امريكايي داشته باشي نميتونه اين dvd را پخش كنه مگر اينكه پلير شما free region باشه . ولي region ntsc يا pal فرق ميكنه و اون مربوط ميشه به دستكاه شما كه ميخواد تصاوير با چه region پخش بشه .
منم مطمعن نيستم . ولي تا حالا من پشت هر جعبه ي xbox360 را ديدم يا نوشته j يا uc ولي در اين عكسي كه من گذاشتم اينگونه نيست ديگه نميدونم منظور شما چيه ؟

ربطي به dvd region 1 نداره تا اونجا كه من ميدونم اين مربوط ميشه كد منطقه اي هر كشور .
اگه يك پلير داشته باشي و يك dvd با كد امريكايي داشته باشي نميتونه اين dvd را پخش كنه مگر اينكه پلير شما free region باشه . ولي region ntsc يا pal فرق ميكنه و اون مربوط ميشه به دستكاه شما كه ميخواد تصاوير با چه region پخش بشه .
منم مطمعن نيستم . ولي تا حالا من پشت هر جعبه ي xbox360 را ديدم يا نوشته j يا uc ولي در اين عكسي كه من گذاشتم اينگونه نيست ديگه نميدونم منظور شما چيه ؟
ولی من کاملا مطمئنم! این کد های منطقه ای فکر می کنی از کجا می یاد؟ وقتی می گن فیلم DVD ریجن 1 هست یعنی سیستم تصویر فیلم NTSC هست! بنابراین پلیرتم به طبع باید NTSC باشه دقیقا مثل کنسول 360! ریجن 1 یعنی ورژن امریکا یعنی NTSC/UC حالا من نمی دونم دیگه اینو چجوری بنویسم. البته اجباری هم ندارم چون چند روز دیگه کنسول میاد و خودت می بینی!

برای اینکه خیالتو راحت کنم تمامی کنسول های uc هم همشون همین شکل هستن، یعنی بالای جعبه نوشته NTSC و پایین جعبه هم نوشته DVD Region 1 و هیچ جا نوشته نشده ریجن NTSC/UC! (خوبه خودم یکیشو دارم!)

کنسول XBOX 360 Elite فقط در آمریکای شمالی پخش شده و دلیلی هم نداره که مایکروسافت این کنسول رو Region Free بکنه، چون اونجا که ایران نیست بازی از هر ریجنی تو بازار ریخته باشه !

ولی من کاملا مطمئنم! این کد های منطقه ای فکر می کنی از کجا می یاد؟ وقتی می گن فیلم DVD ریجن 1 هست یعنی سیستم تصویر فیلم NTSC هست! بنابراین پلیرتم به طبع باید NTSC باشه دقیقا مثل کنسول 360! ریجن 1 یعنی ورژن امریکا یعنی NTSC/UC حالا من نمی دونم دیگه اینو چجوری بنویسم. البته اجباری هم ندارم چون چند روز دیگه کنسول میاد و خودت می بینی!

برای اینکه خیالتو راحت کنم تمامی کنسول های uc هم همشون همین شکل هستن، یعنی بالای جعبه نوشته NTSC و پایین جعبه هم نوشته DVD Region 1 و هیچ جا نوشته نشده ریجن NTSC/UC! (خوبه خودم یکیشو دارم!)

خوب منم حرفي ندارم فقط چون ديدم چيزي ننوشته يه نظري دادم .

کنسول XBOX 360 Elite فقط در آمریکای شمالی پخش شده و دلیلی هم نداره که مایکروسافت این کنسول رو Region Free بکنه، چون اونجا که ایران نیست بازی از هر ریجنی تو بازار ریخته باشه !

پس اینصری هم باید UC بگیرم:( چون تا اونجایی که یادم میاد بازیهایی که برام ارسال کردید هم UC بودن.

اینجا رو مثل اینکه سر صدای Elite هنوز به راهه!
از لحاظ گرما تغییری نکرده و همون اعداد قبلی بدست اومده!
این مقایسه صدای درایو ها در 360 اصلی Elite هست که توسط Llamma انجام شده ! جای تعجب داره:
Idle: 52Db (Elite 360 Hitachi), 54Db (Original 360 Hitachi), 60Db (Original 360 BENQ)
DVD: 52Db (Elite 360 Hitachi), 52Db (Original 360 Hitachi), 54Db (Original 360 BENQ)
In Game: 59Db (Elite 360 Hitachi), 59Db (Original 360 Hitachi), 58Db (Original 360 BENQ)​

جهت اطلاع : اعداد قرمز مقدار صدا بر حسب دسی بل هستند و هرچه کمتر باشن صدا کمتره!
اینا مهمتریناش بود ، هر کس می خواد بیشتر بدونه رو لینک پایین کلیک کنه!
منبع: Llamma.com

Gartall جان قبول کن که مایکروسافت خوب کار نکرده!
اون سایت هم تست کرده که میگه....
ولی به نظرم بازم باید صبر کرد...

خوب يه سوال پرسش هاي از مايكروسافت در مورد كنسول ELITE در سايت ign ديدم كه فقط مهمترين بخش هاش را ميزارم .

ign :ايا elit با hdmi كابل ميتونه از صداهاي پيشرفته ي 7.1 كاناله يا صداي TrueHD audio استفاده كنه ؟

مايكروسافت :نه elite فقط ميتونه صداي استريو و صداي 5.1 كاناله , Dolby Digita , WMA Pro sound استفاده كنه .

ign :چقدر elite متفاوت از 360 هاي فعلي هست .

مايكروسافت: elite مثل فلز سياه براق هست هست كه لوازم جانبي ان هم اينگونه هست و همراه با 100 گيگابايت هارد درايو كه كاملا 100 گيگابايت بيشتر از مدل پرميوم و داراي يك پورت hdmi كه تماشاي تصاوير پيشرفته را فراهم ميكنه .

ign : چه چيزهايي با خودش همراه داره

مايكروسافت :
# Black Xbox 360 Communicator headset (wired)
# Black Xbox 360 Wireless Controller (without a rechargeable battery pack)
# HDMI cable
# Component/Composite cable
# Power brick
# Ethernet cable
# 1 month of Xbox Live Gold
# Optical/stereo audio dongle

ign : ايا لوازم جانبي ان كه جداگانه ميخريم به رنگ سياه خواهد بود ؟

مايكروسافت : بله شما ميتونيد تمام لوزم و حتي كنترل ريموت به رنگ سياه بخريد ولي ما هنوز هيچ اطلاعي در مورد ساختن درايو hddvd به رنگ سياه نداديم .

ign:ما ميتونيم در تماشاي فيلم dvd از hdmi استفاده كنيم

مايكروسافت : بله شما ميتونيد علاوه بر ديگر خروجي ها از hdmi هم براي تماشاي dvd بپردازيد .

ign :اگر من يه xbox360 معمولي داشته باشم بايد انتظار داشته باشم كه elite بازي ها را بهتر از مال من نشون ميده ؟

مايكروسافت : نخير شما زماني ميتونيد در elite تصاوير را با كيفيت ببينيد كه تلويزيون شما به طور فول و كامل از 1080p استفاده كنه وگرنه در رزوليشن 720p هيچ فرقي نميتوانيد ببينيد .ولي ما داريم ادامه ميديم تا اين تفاوت ها را پيدا كنيم .

ign : ايا elite ارامتر از پيشين خود است ؟

مايكروسافت : در تست هاي انجام شده صداها يكسان هستند .

ign : ايا elite هست قابل اطمينانتر از ديگر xbox360 ها ؟

مايكروسافت : خوب elite استفاده ميكنه از همان لوازم يدكي يكسان كه در مدلهاي پيشين هم استفاده ميشد ولي ما زماني اين قابليت اطمينان بودن را بيشتر اگهي ميديم كه اين مدل عرضه بشه پس منتظر بروز كردن اين خبر باشيد !!

آخرین ویرایش:
چه بحث های اطیقه ای اونم تو تاپیک اخبار راه انداختید،حالا سرعت لود بالاتر باشه یا پایین تر.

گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت بجاش سویا می خورم....:biggrin1:

ای کاش پست هاتون هم next gen بود!

همه پستهاي بيربطي كه مربوط به مقايسه سرعت لود بود، پاك شد ! هر چيزي سر جاي خودش. اين بحث هيچ ربطي به اين تاپيك نداشت.
لطفاً اخبار و مسائل جديد مربوط به 360 رو در اينجا مطرح كنيد نه مقايسه بين كنسول ها.
براي اون تاپيك جداگانه داريم.
موفق باشيد

سلام

دوستان الان تو یه سایت معتر دیدم که دز کنسول الیت هم با مشکل سه چراغ قرمز

مواجح شدن اون هم در این مدت کوتاه

راستی ما یه کتری قدیمی (از اینایی که میذارن رو اجاق گاز ) داریم که مارکش الیت هستش

فکر کنم مایکروسافت این بار از رو این کتری خواسته یه دیگ بخار یا شبیهش رو بسازه

دوستان من هم 3 دارم هم 360 و دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید دارید 360

نخرید حد اقل Wii بگیرید کپیخورم شده

موفق باشید

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or