به نظر من که ممکن نیست، چون کنسول که کلاً عوض نشده، همون قبلیه فقط HDMI اضافه داره.بچه ها بنظرتون کنسول elite می تونه region free باشه؟چون تو نت هنوز مطلبی پیدا نکردم
به نظر من که ممکن نیست، چون کنسول که کلاً عوض نشده، همون قبلیه فقط HDMI اضافه داره.بچه ها بنظرتون کنسول elite می تونه region free باشه؟چون تو نت هنوز مطلبی پیدا نکردم
پشت این جعبه نوشته DVD Region 1 یعنی ریجن امریکا که به زبان 360یش میشه ریجن ntsc/uc. این کنسول region-free نیست!ولي به نظر من region free ممكنه باشه به اين عكس توجه كنيد:
نه j نوشته و نه uc مال من كه jبود ولي ديگه از uc ها خبر ندارم كه چطوري نوشته قضاوت با خودتون.
http://hardware.teamxbox.com/screenshots/screen-hires/42956/Xbox-360-Elite/
پشت این جعبه نوشته DVD Region 1 یعنی ریجن امریکا که به زبان 360یش میشه ریجن ntsc/uc. این کنسول region-free نیست!
ولی من کاملا مطمئنم! این کد های منطقه ای فکر می کنی از کجا می یاد؟ وقتی می گن فیلم DVD ریجن 1 هست یعنی سیستم تصویر فیلم NTSC هست! بنابراین پلیرتم به طبع باید NTSC باشه دقیقا مثل کنسول 360! ریجن 1 یعنی ورژن امریکا یعنی NTSC/UC حالا من نمی دونم دیگه اینو چجوری بنویسم. البته اجباری هم ندارم چون چند روز دیگه کنسول میاد و خودت می بینی!ربطي به dvd region 1 نداره تا اونجا كه من ميدونم اين مربوط ميشه كد منطقه اي هر كشور .
اگه يك پلير داشته باشي و يك dvd با كد امريكايي داشته باشي نميتونه اين dvd را پخش كنه مگر اينكه پلير شما free region باشه . ولي region ntsc يا pal فرق ميكنه و اون مربوط ميشه به دستكاه شما كه ميخواد تصاوير با چه region پخش بشه .
منم مطمعن نيستم . ولي تا حالا من پشت هر جعبه ي xbox360 را ديدم يا نوشته j يا uc ولي در اين عكسي كه من گذاشتم اينگونه نيست ديگه نميدونم منظور شما چيه ؟
ولی من کاملا مطمئنم! این کد های منطقه ای فکر می کنی از کجا می یاد؟ وقتی می گن فیلم DVD ریجن 1 هست یعنی سیستم تصویر فیلم NTSC هست! بنابراین پلیرتم به طبع باید NTSC باشه دقیقا مثل کنسول 360! ریجن 1 یعنی ورژن امریکا یعنی NTSC/UC حالا من نمی دونم دیگه اینو چجوری بنویسم. البته اجباری هم ندارم چون چند روز دیگه کنسول میاد و خودت می بینی!
برای اینکه خیالتو راحت کنم تمامی کنسول های uc هم همشون همین شکل هستن، یعنی بالای جعبه نوشته NTSC و پایین جعبه هم نوشته DVD Region 1 و هیچ جا نوشته نشده ریجن NTSC/UC! (خوبه خودم یکیشو دارم!)
کنسول XBOX 360 Elite فقط در آمریکای شمالی پخش شده و دلیلی هم نداره که مایکروسافت این کنسول رو Region Free بکنه، چون اونجا که ایران نیست بازی از هر ریجنی تو بازار ریخته باشه !
چون تا اونجایی که یادم میاد بازیهایی که برام ارسال کردید هم UC بودن.