فعلاً که ظاهراً روی Elite هم از همین درایوهای کنونی استفاده شده و قابل هک هست.
البته نکته ای که در رابطه با صحبت جناب بیگدلی وجود داره اینه که اگر یک زمانی درایوی در کنسولهای جدید استفاده بشه که نشه به این راحتیها از فرمورش بکاپ گرفت و اون Drive Key رو ازش کشید بیرون، اون وقت دیگه داشتن درایوهای قدیمی (منظورم همین درایو کنسولهای خراب هست) بدرد نمی خوره چون درایو بدون Drive Key مربوط به کنسول روی اون کنسول جدید کار نخواهد کرد مگر اینکه این یک مورد رو هم هکرها در نظر داشته باشن و یه فکری براش بکنن (که البته در نظر دارن و دارن به شدت روش کار میکنن تا بتونند Drive Key رو روی Motherboard کنسول عوض کنن.)
من گفتم، نشه براحتی فرمور رو در آورد ! منظورم به راحتی این درایوهای کنونی هست. نگفتم که یه کاری کنه که اصلاً نشه ! خوب مطمئناً هیچ وقت نمی تونه کاری کنه که به هیچ وجه نشه فرمور رو بکاپ گرفت.اتفاقا drive key را بسادگی و از طریق روش های hijacking میشه درآورد،100% مطمئن باشید که مایکروسافت وقتی می دونه که کنسول های pre راحت کپی خور میشن،نمیاد این کار را در elite ها سخت تر کنه....فرمور دستگاه هم چیزی نیست که بشه قایم کرد:biggrin1:
من که اولین مشتری elite هستم...
سلام آقا کنسول شما درست شد ؟ مشکلش چی بود ؟ شما از اول فن داشتی؟فقط خدا کنه تو elite کمی کیفیت ساخت رو بالا ببرن
سلام آقا کنسول شما درست شد ؟ مشکلش چی بود ؟ شما از اول فن داشتی؟
کسی از کیفیت ساخت ELITE خبر داره؟ این چسب ها که دور چیپست هست واسه جابجایی کنسول خوبه؟
اون به قول شما چسب ها که دور چیپ ها زده شده، برای محکم نگه داشتن چیپ سر جای اصلیش هست، چه ربطی به جابجایی کنسول داره !!؟سلام آقا کنسول شما درست شد ؟ مشکلش چی بود ؟ شما از اول فن داشتی؟
کسی از کیفیت ساخت ELITE خبر داره؟ این چسب ها که دور چیپست هست واسه جابجایی کنسول خوبه؟
اون به قول شما چسب ها که دور چیپ ها زده شده، برای محکم نگه داشتن چیپ سر جای اصلیش هست، چه ربطی به جابجایی کنسول داره !!؟
اونا رو مایکروسافت زده اونجا که مثلاً در اثر تاب برداشتن برد چیپها اتصال خودشون رو با برد از دست ندن ! بجای اینکه مشکل رو اساسی درست کنه، اومده این کار رو انجام داده.
در مورد کیفیت ساختش هم فعلاً خیلی زوده قضاوت بشه ولی بعید به نظر میرسه که این بار هم بخواد با کیفیت پایین ساخت، کنسولهای معیوب بده بیرون.
آقا طاهر یک نگاهی به این خبر بیاندازید،من زیاد متوجه نشدم،چون سر سری خوندم،شاید به این موضوعی که الان داریم بی ربط نباشه:confused:
(هک شدن یا نشدن کنسول elite و...)
http://www.xbox360-hacks.com/2007/03/30/xbox-360-nand-bios-flash-rw/

فعلاً نه ! اینطور که نوشته بود فعلاً برای نوشتن BIOS این کنسول میشه از این چیپ استفاده کرد.پس اگه اين جوري باشه ميشه گفت كه پلي3 با وجود اين مودچيپ هك شده يا نه ؟
خیر چنین چیزی امکان ندارهبچه ها بنظرتون کنسول elite می تونه region free باشه؟چون تو نت هنوز مطلبی پیدا نکردم