XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مورد صدای کنسول من اصلان برام مهم نیست،مگه شمایی که زیر تلویزیون کنسول را گذاشتی و 2 متر عقب تر داری بازی می کنی،صداش میاد؟اصلان مگه خوده بازی صدا نداره که این صدای کنسول بیاد؟

فعلاً که ظاهراً روی Elite هم از همین درایوهای کنونی استفاده شده و قابل هک هست.
البته نکته ای که در رابطه با صحبت جناب بیگدلی وجود داره اینه که اگر یک زمانی درایوی در کنسولهای جدید استفاده بشه که نشه به این راحتیها از فرمورش بکاپ گرفت و اون Drive Key رو ازش کشید بیرون، اون وقت دیگه داشتن درایوهای قدیمی (منظورم همین درایو کنسولهای خراب هست) بدرد نمی خوره چون درایو بدون Drive Key مربوط به کنسول روی اون کنسول جدید کار نخواهد کرد مگر اینکه این یک مورد رو هم هکرها در نظر داشته باشن و یه فکری براش بکنن (که البته در نظر دارن و دارن به شدت روش کار میکنن تا بتونند Drive Key رو روی Motherboard کنسول عوض کنن.)

اتفاقا drive key را بسادگی و از طریق روش های hijacking میشه درآورد،100% مطمئن باشید که مایکروسافت وقتی می دونه که کنسول های pre راحت کپی خور میشن،نمیاد این کار را در elite ها سخت تر کنه....فرمور دستگاه هم چیزی نیست که بشه قایم کرد:biggrin1:

من که اولین مشتری elite هستم...

اتفاقا drive key را بسادگی و از طریق روش های hijacking میشه درآورد،100% مطمئن باشید که مایکروسافت وقتی می دونه که کنسول های pre راحت کپی خور میشن،نمیاد این کار را در elite ها سخت تر کنه....فرمور دستگاه هم چیزی نیست که بشه قایم کرد:biggrin1:

من که اولین مشتری elite هستم...
من گفتم، نشه براحتی فرمور رو در آورد ! منظورم به راحتی این درایوهای کنونی هست. نگفتم که یه کاری کنه که اصلاً نشه ! خوب مطمئناً هیچ وقت نمی تونه کاری کنه که به هیچ وجه نشه فرمور رو بکاپ گرفت.
بالاخره همیشه یه راهی هست، ولی ممکنه اون راه همیشه آسون نباشه.
موفق باشید

فقط خدا کنه تو elite کمی کیفیت ساخت رو بالا ببرن
سلام آقا کنسول شما درست شد ؟ مشکلش چی بود ؟ شما از اول فن داشتی؟
کسی از کیفیت ساخت ELITE خبر داره؟ این چسب ها که دور چیپست هست واسه جابجایی کنسول خوبه؟

کسی از کیفیت ساخت ELITE خبر داره؟ این چسب ها که دور چیپست هست واسه جابجایی کنسول خوبه؟

این چسب هایی که دور چیپ ست هست واسه جابجایی خوبه یعنی چی؟؟(چسب نیستن،بیل گیتس تف کرده که سر جاشون بمونه)

من چرا پست های بعضی هارو می بینم
229.gif
می کنم

اون به قول شما چسب ها که دور چیپ ها زده شده، برای محکم نگه داشتن چیپ سر جای اصلیش هست، چه ربطی به جابجایی کنسول داره !!؟
اونا رو مایکروسافت زده اونجا که مثلاً در اثر تاب برداشتن برد چیپها اتصال خودشون رو با برد از دست ندن ! بجای اینکه مشکل رو اساسی درست کنه، اومده این کار رو انجام داده.
در مورد کیفیت ساختش هم فعلاً خیلی زوده قضاوت بشه ولی بعید به نظر میرسه که این بار هم بخواد با کیفیت پایین ساخت، کنسولهای معیوب بده بیرون.

اون به قول شما چسب ها که دور چیپ ها زده شده، برای محکم نگه داشتن چیپ سر جای اصلیش هست، چه ربطی به جابجایی کنسول داره !!؟
اونا رو مایکروسافت زده اونجا که مثلاً در اثر تاب برداشتن برد چیپها اتصال خودشون رو با برد از دست ندن ! بجای اینکه مشکل رو اساسی درست کنه، اومده این کار رو انجام داده.
در مورد کیفیت ساختش هم فعلاً خیلی زوده قضاوت بشه ولی بعید به نظر میرسه که این بار هم بخواد با کیفیت پایین ساخت، کنسولهای معیوب بده بیرون.

آقا طاهر یک نگاهی به این خبر بیاندازید،من زیاد متوجه نشدم،چون سر سری خوندم،شاید به این موضوعی که الان داریم بی ربط نباشه:confused:
(هک شدن یا نشدن کنسول elite و...)
http://www.xbox360-hacks.com/2007/03/30/xbox-360-nand-bios-flash-rw/

آقا طاهر یک نگاهی به این خبر بیاندازید،من زیاد متوجه نشدم،چون سر سری خوندم،شاید به این موضوعی که الان داریم بی ربط نباشه:confused:
(هک شدن یا نشدن کنسول elite و...)
http://www.xbox360-hacks.com/2007/03/30/xbox-360-nand-bios-flash-rw/

اگه اشتباه نكرده باشم اين اولين مدچيپ 360 هست كه داراي يك هسته 512 كيلوبايتي هست و داراي يك گذرگاه USB2 براي وصل كردن بورد به pc هست كه به صورت Open Concept هست و روي همه رجيونها جواب بده كه فكر كنم از طريق flash كردن Nand bios دستگاه اين كارو ميكنه ولي نكته جالب اينه كه اگه اشتباه نكرده باشم داراي قابليت Downgrader باشه نميدونم براي چي؟ شايد براي همين ريختن فريمور باشه چون داراي اتصال به كامپيوتر هست و بشه به سرعت فريمور جديد رو روي دستگاه سريع آپلود كرد. گفته ميشه اين مودچيپ از خانواده ProASIC3 هستش كه سري بعد مودچيپ هاي معروف APA075 هست كه روي ps2 نصب ميشدن. اطلاعات بيشتر و صحيح ترو بايد طاهرجان بدن.
موفق باشيد

در مورد اون لینک، در حقیقت اون چیپ یک مدچیپ تنها برای اجرای بازی نیست بلکه برای راحتی کار در خواندن و نوشتن چیپ NAND ، همینطور خوندن و نوشتن فرمور درایو کنسول طراحی شده.
این چیپ همچنین میتونه با PS2 و PS3 و Wii هم کار کنه و در حقیقت یک چیپ چند منظوره هست.
در کل چیز خیلی جالبیه ! ;)

پس اگه اين جوري باشه ميشه گفت كه پلي3 با وجود اين مودچيپ هك شده يا نه ؟

پس اگه اين جوري باشه ميشه گفت كه پلي3 با وجود اين مودچيپ هك شده يا نه ؟
فعلاً نه ! اینطور که نوشته بود فعلاً برای نوشتن BIOS این کنسول میشه از این چیپ استفاده کرد.
البته احتمال داره بعدها قابلیتهای بیشتری هم به این چیپ اضافه بشه.

با تشکر از اقا طاهر در مورد توضیح خوبشون .
جدا اگه بتونن قابلیتهای این مدچیپ رو افزایش بدن و Ps3 هم به وسیله همین مدچیپ هک کنند خیلی عالی میشه . به هر حال خبر خوبی بود .

بچه ها بنظرتون کنسول elite می تونه region free باشه؟چون تو نت هنوز مطلبی پیدا نکردم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or