XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
--------------------------------------------------------------------------------

من یه سوال دارم
قبلا در کنسول xbox بیشتر بازیها به صورت first person shooter بود و تنوع بازیهایی که در ps2 بود در xbox وجود نداشت مثلا بازیهایی سبکهای rpg یا modern action advanture ایا در xbox360 هم وضع به همین منوال هست؟یهنی بازیهایی که در آینده realease میشن به بیشتر به شکل اکشن اول شخص هستند؟
اگر یه نگاهی بندازید می بینید که بازیهایی که در آینده می خواد بیاد برای xbox360 اکثرا از نوع اکشن اول شخص هست.ولی ps3 داره دوباره اون تنوع رو بوجود می آره.آیا کسی که از سبک اکشن اول شخص خوشش نمی آد بهتره بره سراغ ps2 یا ps3?آیا بازیهایی نظیر genji gow2 dark cloud و ... رو در x360 نخواهیم داشت?

--------------------------------------------------------------------------------

من یه سوال دارم
قبلا در کنسول xbox بیشتر بازیها به صورت first person shooter بود و تنوع بازیهایی که در ps2 بود در xbox وجود نداشت مثلا بازیهایی سبکهای rpg یا modern action advanture ایا در xbox360 هم وضع به همین منوال هست؟یهنی بازیهایی که در آینده realease میشن به بیشتر به شکل اکشن اول شخص هستند؟
اگر یه نگاهی بندازید می بینید که بازیهایی که در آینده می خواد بیاد برای xbox360 اکثرا از نوع اکشن اول شخص هست.ولی ps3 داره دوباره اون تنوع رو بوجود می آره.آیا کسی که از سبک اکشن اول شخص خوشش نمی آد بهتره بره سراغ ps2 یا ps3?آیا بازیهایی نظیر genji gow2 dark cloud و ... رو در x360 نخواهیم داشت?

360 در تمامي سبك ها براي آينده بازي داره اگر هم ميبينيد FPS زياده به خاطر دسته عالي 360 بازي هاييي نظير FORZA 2 سبك اتومبيل راني DIRT سبك رالي صحرايي ALONE DARK اكشن اونچر SPLINTER CELL 5 اكشن ادونچر STRANGHOLD اكشن
Two Worlds سبك Role-Playing

من یه سوال دارم

دوست عزيز من که تو اين چند ماهه دارم 360 بازی میکنم 98% بازيهاش 3 شخص
بودند..مثل lostplanet , dead rising , gears of war , ghost recon , spilenter cell , vegas و ..خيلی های ديگه

دوستان عزیز با اینکه هنوز 10 روزی مونده تا XBOX 360 Elite تو بازار بفروش برسه اما یکی از این کنسولها بدست سایت Llamma رسیده و اونها هم خوشبختانه دل و روده اون رو ریختن بیرون و Mainboard رو کامل باز کردن تا تفاوتهای اون رو با نسخه قبلی ببینند !
اولین خبر خوب این بوده که روی این کنسول یک درایو Hitachi FK78 بوده ! :biggrin1: این یعنی فعلاً کنسول قابلیت کپی خور شدن رو داره ! :cheesygri
از وسایل همراه کنسول هم که کابلهای HDMI و SD/HD و همچنین یک کابل برای خروجی صدا وقتی که پورت HDMI مصرف میشه و هست. بهمراه هدست و دسته و هارد 120 گیگ Fujitsu.
اینجا میتونید یه سری عکس که از سایت Llamma هست رو ببینید :
عکس تجهیزات همراه با کنسول جدید
360_elite_120gb_hdd.jpg

360elite%20063.jpg
360elite%20062.jpg
360elite%202065.jpg
360_elite_headset.jpg
360elite%20071.jpg

و اما مسائل مربوط به تاب برداشتن برد اصلی و ایجاد شدن قطعی در اتصالات BGA !!!
مایکروسافت بجای حل مشکل بصورت اساسی اومده یه کار جالب کرده که البته فعلاً نمیشه گفت آیا موثر هست یا نه و باید در دراز مدت دید. اون هم اینه که دور CPU و GPU اومده چسبهای مشابه دور چیپ فرمور درایو ریخته تا از تکون خوردن این دو چیپ جلوگیری کنه :eek:
عکس ها رو میتونید در زیر ببینید :
عکس چسب استفاده شده در دور چیپها
360elite%20048.jpg

360elite%20053.jpg

البته یه سری تغییرات که در مادربرد نسبت به نسخه قبلی بوجود اومده باعث برانگیخته شدن شک در مورد اینکه آیا هسته اصلی چیپها 65 نانومتری شدن یا نه ، شده !!!:eek: البته به گفته این افراد متخصص باید تحقیقات بیشتری رو این مساله انجام بشه تا بشه با قطعیت گفت که آیا چیپها 65 نانومتری شدن یا خیر !
مقایسه بین مادربرد کنسولهای قبلی و جدید رو هم در عکسهای زیر می تونید ببینید :
مادربرد قبلی
360_original_mobo.jpg

مادربرد جدید
360_elite_mobo.jpg

360elite-fanheader.jpg

این هم پورت HDMI و همچنین چیپ Scaler
این هم پورت و چیپ مربوطه
360elite%20012.jpg
360elite%20026.jpg

در کل به نظر میرسه از نظر کیفیتی کمی بهتر از قبل عمل شده باشه ولی باز هم برای نظر دادن زوده و باید چند ماهی از کار کردن این کنسولها بگذره تا از نظر مشکلات موجود بشه با نسخه های قبلی مقایسه شون کرد.
به شخصه امیدوارم در تولید همه نسخه ها کیفیت کار بالا بره تا از این همه کنسول خراب دیگه خبری نباشه و همه بتونند بدون ترس از کنسولشون استفاده کنند.
موفق باشید

دو تا چیزی که در برد دارم می بینم اینکه از دو خازن پلیمری استفاده شده و فن های کنسول هم 3 پین شدن.

این هم لینک اصلی خبر هستش که براتون می ذارم : http://www.llamma.com/xbox360/news/inside_the_xbox_360_elite.htm

در ضمن سی پی یو هنوز هم 90 نانو هستش،اینکه دیگه پرسیدن نداره،به اندازه هسته یا die نگاه کنید و هیچ فرقی نمی بینید....

آخرین ویرایش:
من یه پیشنهاد دارم!
برای اینکه بهتر متوجه تغییرات بین مادربورد Elite و معمولیه بشین 2 تا تصویری که آقا طاهر زحمت کشیدن از مادربوردها گذاشتن رو با یک جا کنار هم تو کامپیوترتون Save کنین! و یکیش رو اجرا کنین و مدام بین 2تا تصویر سوییچ کنین! اینطوری تفاوت های خیلی ریز رو هم میشه دید! ;)

--------------------------------------------------

اگر کسی می تونه یک کلیپ فلش از این حالت درست کنه بذاره اینجا!

آخرین ویرایش:
مادربورد تقريبا ميشه گفت تغير كرده اگه به مادربورد جديد توجه كنيد ميبينيد كه اكسر خازنها و چيپها و مقاومتها كوچيكتر شدن كه كيفيت را ميبره بالا كلا ايندفعه فكر كنم محصول با كيفتي مايكرو ساخته.

تو این تصویر که یک فایل GIF هست، دو تا برد پشت سر هم نشون داده میشن که برای مقایسه چیز جالبیه :
360eliteanimated.gif

در مورد 90 نانومتری بودن چیپ ها، منم موافقم.

قبلا هم گفته شده بود از 90 نانومتری به 65 نانومتری تغییر نمیکنه

این هم یه عکس دست جمعی به خاطر شما :
xboxelite.jpg

با اجازه آقا رضا :biggrin1: :
عنوان هاي جديد 360 همراه با باركد
ماكروسافت اعلام كرد عنوان هاي جديد از اين پس باركدي خواهد داشت كه با چشم عادي ديده نميشوند و فقط با گوشي هاي دوربين دار و وب كم ميتوان باركد را كه سياه و سفيد است را مشاهده كرد نام اين كار را باركد نسل آينده ناميده اند
viva-disc.gif

-------------------------------------------------
مقايسه مادربورد 360 ابتدايي با 360 ELITE

attachment.php

میشه کپی خورش کرد ولی باید صبر کرد تا هک بشه!:)

خیر قربان،هک کردن این کنسول هم کاری نداره،از درایورهای قدیمی میشه استفاده کرد،ماشالله انقدر کنسول های خراب هستش که فکر کنم یک بخشیش را هم صادر کنیم :biggrin1: ;)

من که درایور سام نسخه پریمیوم را دارم و وقتی که elite بیاد،به طور حتم قابل استفاده است.

فعلاً که ظاهراً روی Elite هم از همین درایوهای کنونی استفاده شده و قابل هک هست.
البته نکته ای که در رابطه با صحبت جناب بیگدلی وجود داره اینه که اگر یک زمانی درایوی در کنسولهای جدید استفاده بشه که نشه به این راحتیها از فرمورش بکاپ گرفت و اون Drive Key رو ازش کشید بیرون، اون وقت دیگه داشتن درایوهای قدیمی (منظورم همین درایو کنسولهای خراب هست) بدرد نمی خوره چون درایو بدون Drive Key مربوط به کنسول روی اون کنسول جدید کار نخواهد کرد مگر اینکه این یک مورد رو هم هکرها در نظر داشته باشن و یه فکری براش بکنن (که البته در نظر دارن و دارن به شدت روش کار میکنن تا بتونند Drive Key رو روی Motherboard کنسول عوض کنن.)

یعنی مشکل صدای درایو و گرماش حل نشده؟ ben-q - philips ,... پس چی شد؟این درایو جدید از samsung بهتره؟
شما اصلا این elite رو پیشنهاد میکنید یا همون پریمیوم یهتره؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or