XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ماکروسافت زرنگ تر از این حرفاست:biggrin1: ، وقتی خودش DX10 رو بوجود اورده پس فکر کنسول نسل بعدش(x360( هم بوده!
خوب اون موقع ديگه کنسولهای بعدی هم از همين قابليت استفاده میکنن
ولی اگه اين قابليت رو الان داشت از اين حيس کنسول تکی میشد

1080p هم روی کنسول ms نبود ولی یهههههو نمیدونم چی شد که 1080p رو هم ساپورت کرد من میگم dx10 هم همینطوریه:)

1080p هم روی کنسول ms نبود ولی یهههههو نمیدونم چی شد که 1080p رو هم ساپورت کرد من میگم dx10 هم همینطوریه:)

آخه خوده شرکت سازنده کارت گرافيک 360 يعنی ati شايعاتی مبنی بر اين که اين کارت
dx10 پشتيبانی میکنه کاملاً رد کرده......

باز اين حرف directx10 اومد تو وسط . اخه شما نميدونيد چقدر من رو اين مسئله حساس هستم .
منو وادار به بحث نكنيد كه خيلي بعد ميشه چرا كه در هر پست جوابم يه طومار براتون تهيه ميكنم:biggrin1: كه اونوقتم هست كه اشكان جان هم پيداش ميشه كه مثل من در اين مورد حساس هست حالا ما دوتا با هم بحث ميكنيم و به خاطر اين پستهاي بيخودي شما من فدا ميشم و 1 ماه بن ميشم ;)
اين بحث را لطفا تموم كنيد تا اينكه شايد موقعش رسيد يا اصلا نرسيد .:-"

360 هنوز هم 1080P رو ساپورت نمیکنه چون این کیفیت اصولا به پورت HDMI نیاز داره .

360 الان از 1080p ساپورت میکنه یه سر به تنظیمات داشبورد بزن میبینی و نیتیو هم هست و برای بازی هیچ نیازی به hdmi نیست و با همین کامپوننت1080p به خوبی جواب میده
البته باید تلوزیونت بتونه از 1080p ساپورت کنه که زیر 40" من تا حالا 1080p ندیدم

درود به همه
میشه یه لینک بدی تا ما هم ببینیم
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: تو این لینک رو یکم بگرد پیدا میکنی. شرمنده لینک اصلی رو یادم رفته ولی از همین جا بدست اوردمش
http://www.gamespot.com/events/gdc07/games.html?tag=event_nav;games
خیلی طابلو هست. جلوی Killzone نوشته 1 Video روش کلیک کن میره واسه دانلود:biggrin1:

درود به همه

:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: تو این لینک رو یکم بگرد پیدا میکنی. شرمنده لینک اصلی رو یادم رفته ولی از همین جا بدست اوردمش
http://www.gamespot.com/events/gdc07/games.html?tag=event_nav;games
خیلی طابلو هست. جلوی Killzone نوشته 1 Video روش کلیک کن میره واسه دانلود:biggrin1:
دوست عزیز من واقعاَ از شما که عضو تحریریه سایت هستی تعجب می کنم یکم به لینکت نگاه کن ومطالب سایت گیم اسپات رو بخون حتماَ متوجه می شوی که این video1 یعنی یک دمو دارد که اونهم همون دموی اولش ، تازه تاریخ دمورو هم یه نگاهی بنداز بد نیست .
حتماَ توضیحات رو بخون :biggrin1:
تازه اگر یه دمو ازش نشون داده بود همه میدونند که همه جا میذاشتن یا لا اقل عکسهاشو میذاشتن:-"( امید وارم دوستان تعصبی تصمیم نگیرن);) :biggrin1:

آخه خوده شرکت سازنده کارت گرافيک 360 يعنی ati شايعاتی مبنی بر اين که اين کارت
dx10 پشتيبانی میکنه کاملاً رد کرده......

معلومه رد میکنن!
نمیام که بگن کنسول ما فلانه
در یه موقع مناسب اعلام میکنن(البته اینا همه فکر ماهاست:biggrin1:)

مشخصه های امکانات بازی Forza 2
16:9 Support, 480p Support, 720p Support, 1080p Support, Dolby Digital 5.1, Xbox Live, System Link, Memory Unit, Custom Soundtrack, Downloadable Content, Dual Shock, Steering Wheel Support

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or