با سلام خدمت این دوستمون این مطلب را برای همه مینویسم در نظر داشته باشید که CPUربطی به این حرفا نداره شما اگر بگی کارت گرافیک کنسول با یک سری اپدیت بشه در سطح قابل قبولی بازی را اجرا کرد میشه گفت حرف درسته ولی CPUهیچ ربطی نداره انگار که شما بگی من یک سیستم دارم که CPU DUEL هست کارت گرافیک هم 8800 GEFORCE
ولی RAM 128
در این صورت فیفا 2006 هم روی کامپیوتر شما اجرا نمیشه
در رابطه با اینکه شما داری بازی را با FAR CRYمقایسه میکنی واقعا غلط است چون زمان اون خیلی از افکت های نبوده PIXEL SHADER MOTION BLUR البته منظورم نسخه های جدید این تکنولوزی هاست به هر حال شما در بین حرف های خودت هم اشاره کردی که ویستا خودش به سیستم بالایی نیاز داره پس شما روی 1/5 گیگ رم هم حساب نکن چون خیلی از قدرت این رم فقط برای خود ویندوز مصرف میشه و اگر کسی میخواد واقعا گرافیک که در دمو بود را داشته باشه باید روی 4 گیگ باشه در کل این بازی اگر بیاد برای کنسول با افت شدید گرافیک مواجه میشه البته روی PS3یک مقدار کمتر چون دیرتر ار 360اومده و یکم به روز تره (منظورم از نظر قدرت نبود)
امید وارم این بحث تموم شه چون به نظر من سازنده ها کیفیت کار خودشون را پایین نمییارن مگر خیلی پول بگیرن ثانیا بنده مخالف اومدن این بازی روی کنسول نیستم آخه به نفع خود من هست من که پول ندارم یک چنین کامپیوتری بخرم