XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه آقا اینو بگو،پس بازار آمریکا و اروپا کشک دیگه;)

من که نگفتم کشکه!.... جناب مور این حرف رو زدن منبع هم دادم! من قبلا هم گفته بودم که تاریخ نشون داده که هیچ وقت نشده که یک بازی برای اروپا و امریکا بیاد ولی برای ژاپن نیاد! ولی برعکس این مورد بخاطر علایق استثنایی ژاپنی ها صادق بوده!
ولی نگران نباشید چون خود مایکروسافت قبلا گفته بود که از سال 2007 به بعد قراره همه بازی ها Free باشن البته نمودونم در مورد این بازی ها هم صادق هست یا نه! باید دید چی می شه!

شمام كه اصل انحرافين چرا دعوا ميكنين فقط يه خبره حالا دروغ يا راستش مشخص خواهد شد:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

مگه hdmi چه فرقي با هموني كه تو 360 خودمون داره؟ در ضمن 65 نانو متر فقط گرماي كمتري توليد ميكنه!

يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hdmi با همون hd كابل خودمون چه فرقي داره؟

یک هکر تونسته داشبورد 360 رو هک کنه و ورژن قدیمی تر رو بریزه روی 360!معلوم نیست به چه درد میخوره!!!

آخرین ویرایش:
یک خبر خوشحال کننده فقط از mgs !
مثل اینکه سری mgs قراره برای 360 باز سازی بشه اینم لینک:
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=25301036&page=0
اگه بشه چی میشه:love:
این خبر هفته پیش به عنوان یه شایعه مطرح شد ولی کونامی یا کوجیما هنوز هیچ اظهار نظری در این باره نکردن. البته بازسازی قسمت های قبل MGS برای ماها که این بازیو قبلا رو PS2 بازی کردیم (هرچند با گرافیک بالاتر و بهتر) چندان لطفی نداره(به نظر من). ما MGS4 رو میخوایم کوجیما جان :-" :-" .
:love: :love: DEAR MR Kojima Jump In

این خبر هفته پیش به عنوان یه شایعه مطرح شد ولی کونامی یا کوجیما هنوز هیچ اظهار نظری در این باره نکردن. البته بازسازی قسمت های قبل MGS برای ماها که این بازیو قبلا رو PS2 بازی کردیم (هرچند با گرافیک بالاتر و بهتر) چندان لطفی نداره(به نظر من). ما MGS4 رو میخوایم کوجیما جان :-" :-" .
:love: :love: DEAR MR Kojima Jump In

اگه این خبر درست باشه و 3 نسخه باز سازی بشن مطمئن باش 4 هم ساخته میشه ;)

اگه این خبر درست باشه و 3 نسخه باز سازی بشن مطمئن باش 4 هم ساخته میشه ;)
دوست عزیز اتفاقا برعکس . یعنی اگه این خبر تایید بشه دیگه تقریبا غیر ممکنه کوجیما MGS4 رو واسه X360 بسازه. (البته به نظر من)
ولی خب خداییش ما که ارزومونه که هم 3 قسمت اول واسه X360 بازسازی بشه و هم MGS4 رو واسه X360 بسازن :p ;) :p

دوست عزیز اتفاقا برعکس . یعنی اگه این خبر تایید بشه دیگه تقریبا غیر ممکنه کوجیما MGS4 رو واسه X360 بسازه. (البته به نظر من)
ولی خب خداییش ما که ارزومونه که هم 3 قسمت اول واسه X360 بازسازی بشه و هم MGS4 رو واسه X360 بسازن :p ;) :p
همين كه عنوان كلي از انحصاري بودن خارج بشه كار تمومه چون سازنده ها ديگه دليلي نميبينن از سودي كه با انتشارش روي يه كنسول ديگه ميبرن چشم پوشي كنن.
ام خداييش نگا كنيد اين كوجيما چطور جماعتي علاف خودش كرده ها:(( بابا تكليف ما رو روشن كن:mad:

البته تا حالا هم روی Xbox هم روی Gc هم روی Pc عنوان Mgs داشتیم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or