allworld
کاربر سایت
بچه ها ورژن جدید ایکس باکس هم میاد:
سی پی یو 65 نانومتری
120 گیگ هارد
HDMI پورت
1080p full support
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5591
سيپيو های 65 نانو متری که قرار بود اواسط 2007 بياد....

سی پی یو 65 نانومتری
120 گیگ هارد
HDMI پورت
1080p full support

سی پی یو 65 نانومتری
120 گیگ هارد
HDMI پورت
1080p full support
مثلا اين چه معنايي داره مي بدبخت چه گناهي كرديم كه نتونه استفاده كنه . يكم بيشتر اگه ميشه توضيح بديد .اقا حال من كه گرفته شد يعني مال ما ها كه الان xbox360 داريم از HDMI نميتونه استفاده كنه يعني بعدا نميشه يه تبديلي براش بسازنمثلا اين چه معنايي داره مي بدبخت چه گناهي كرديم كه نتونه استفاده كنه . يكم بيشتر اگه ميشه توضيح بديد .

بابا اين XBOX360 جديد به طور سخت افزاري داره استفتده ميكنه . ببين
![]()
من فكر ميكنم او در گاه بالاي پورت hdmi در اينده يه تبديل ميخوره تا اونم بتونه از 1080p به طور كامل استفاده كنه . اين چيزي بود كه قبلا هم در اين مورد خيلي بحث شده بود در اين سايت ولي خيلي ها ميخنديدند . الان ديگه كاملا ميشه نتيجه گرفت كه مايكروسافت چقدر زرنگ و اينده نگر تشريف دارن . بيخود نيست كه مايكروسافت گفته كنسول ما قابليت انعطاف پذيري فوق العاده داره و ميشه بروزش كرد و الان كاملا ميشه به حرفاشون ايمان اورد . اي چه ميشه يه روز هم بگن xbox360ميتونه از directx10 هم استفاده كنه .مثل همين مسئله بود كه همه ميگفتن استفاده كردن 1080p در xbox360 بيفايده هست چون درگاه hdmi نداره . حالا ميخوام بگم تماشا كنيد:biggrin1:

1080p به فریمور ربطی نداره و از طریق آپدیت داشبورد کنسول در live قابلیتش به کنسول اضافه می شه!من ديروز max بودم گفتم بهش xbox از 1080p پشتيبانی نمیکنه که؟ گفت
يه فيريمور جديد براش امده که 1080p رو هم ساپورت میکنه......گفت اگه خاستی بيار
برات بريزم![]()
اگه اون موقع هم توجه می کردی بحث برای بی فایده بودن این موضوع سر این نبود که مایکروسافت نمی تونه به فرض hdmi اضافه کنه بحث سر اینه که همان طور که chalengeeverything جان گفت اینطوری در واقع مایکروسافت به طور پنهانی به تمامی خریداران کنسولش کلک زده! و کسانی که قبلا کنسول خریدن ضرر خواهند کرد و این باعث می شه که اعتماد مردم نسبت به این شرکت کم بشه و مطمئنن در خارج شکایت های زیادی هم به مایکروسافت می شه (چون اونا مثل ما نیستن که هر چی بدن به خوردمون صدامونم در نیاد و کوچکترین مسئله ای را پی گیری و بیان می کنند!)الان ديگه كاملا ميشه نتيجه گرفت كه مايكروسافت چقدر زرنگ و اينده نگر تشريف دارن . بيخود نيست كه مايكروسافت گفته كنسول ما قابليت انعطاف پذيري فوق العاده داره و ميشه بروزش كرد و الان كاملا ميشه به حرفاشون ايمان اورد . اي چه ميشه يه روز هم بگن xbox360ميتونه از directx10 هم استفاده كنه .مثل همين مسئله بود كه همه ميگفتن استفاده كردن 1080p در xbox360 بيفايده هست چون درگاه hdmi نداره . حالا ميخوام بگم تماشا كنيد
همچین چیزی تقریبا نشدنیه چرا که پورت AV کنسول 360 یک پورت آنالوگه و تمامی اطلاعات صدا و تصویر رو به صورت آنالوگ ارسال می کنه در صورتی که HDMI یک پورت دیجیتال هست و نمی تونه تبدیل به آنالوگ بشه بین راه!من فكر ميكنم با همون درگاه AV كه پشت XBOX360 هست در اينده كابلي ميدن بيرون كه به HDMI هم تبديل بشه .
درسته....من اشتباه گفتم....1080p برای داشبورد...و ربطی به فيريمور نداره....1080p به فریمور ربطی نداره و از طریق آپدیت داشبورد کنسول در live قابلیتش به کنسول اضافه می شه!
!
1080p به فریمور ربطی نداره و از طریق آپدیت داشبورد کنسول در live قابلیتش به کنسول اضافه می شه!
اگه اون موقع هم توجه می کردی بحث برای بی فایده بودن این موضوع سر این نبود که مایکروسافت نمی تونه به فرض hdmi اضافه کنه بحث سر اینه که همان طور که chalengeeverything جان گفت اینطوری در واقع مایکروسافت به طور پنهانی به تمامی خریداران کنسولش کلک زده! و کسانی که قبلا کنسول خریدن ضرر خواهند کرد و این باعث می شه که اعتماد مردم نسبت به این شرکت کم بشه و مطمئنن در خارج شکایت های زیادی هم به مایکروسافت می شه (چون اونا مثل ما نیستن که هر چی بدن به خوردمون صدامونم در نیاد و کوچکترین مسئله ای را پی گیری و بیان می کنند!)
اضافه کردن تجهیزاتی مثل HDD با حجم زیاد تر و یا حتی فروش HD-DVD رو می شه از سوی یه شرکت قبول کرد چون این وسائل رو به صورت مجزا می شه خرید و به کنسول اضافه کرد بعدا ولی چیزی مثل HDMI رو نمی شه جدا تهیه کرد بنابراین بین سخت افزار کنسول اختلاف ایجاد می شه!
همچین چیزی تقریبا نشدنیه چرا که پورت AV کنسول 360 یک پورت آنالوگه و تمامی اطلاعات صدا و تصویر رو به صورت آنالوگ ارسال می کنه در صورتی که HDMI یک پورت دیجیتال هست و نمی تونه تبدیل به آنالوگ بشه بین راه!
1080p به فریمور ربطی نداره و از طریق آپدیت داشبورد کنسول در live قابلیتش به کنسول اضافه می شه!
اگه اون موقع هم توجه می کردی بحث برای بی فایده بودن این موضوع سر این نبود که مایکروسافت نمی تونه به فرض hdmi اضافه کنه بحث سر اینه که همان طور که chalengeeverything جان گفت اینطوری در واقع مایکروسافت به طور پنهانی به تمامی خریداران کنسولش کلک زده! و کسانی که قبلا کنسول خریدن ضرر خواهند کرد و این باعث می شه که اعتماد مردم نسبت به این شرکت کم بشه و مطمئنن در خارج شکایت های زیادی هم به مایکروسافت می شه (چون اونا مثل ما نیستن که هر چی بدن به خوردمون صدامونم در نیاد و کوچکترین مسئله ای را پی گیری و بیان می کنند!)
اضافه کردن تجهیزاتی مثل HDD با حجم زیاد تر و یا حتی فروش HD-DVD رو می شه از سوی یه شرکت قبول کرد چون این وسائل رو به صورت مجزا می شه خرید و به کنسول اضافه کرد بعدا ولی چیزی مثل HDMI رو نمی شه جدا تهیه کرد بنابراین بین سخت افزار کنسول اختلاف ایجاد می شه!
همچین چیزی تقریبا نشدنیه چرا که پورت AV کنسول 360 یک پورت آنالوگه و تمامی اطلاعات صدا و تصویر رو به صورت آنالوگ ارسال می کنه در صورتی که HDMI یک پورت دیجیتال هست و نمی تونه تبدیل به آنالوگ بشه بین راه!