XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها ورژن جدید ایکس باکس هم میاد:
سی پی یو 65 نانومتری
120 گیگ هارد
HDMI پورت
1080p full support

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5591

اقا حال من كه گرفته شد يعني مال ما ها كه الان xbox360 داريم از HDMI نميتونه استفاده كنه يعني بعدا نميشه يه تبديلي براش بسازن :(( مثلا اين چه معنايي داره مي بدبخت چه گناهي كرديم كه نتونه استفاده كنه . يكم بيشتر اگه ميشه توضيح بديد .

اقا حال من كه گرفته شد يعني مال ما ها كه الان xbox360 داريم از HDMI نميتونه استفاده كنه يعني بعدا نميشه يه تبديلي براش بسازن :(( مثلا اين چه معنايي داره مي بدبخت چه گناهي كرديم كه نتونه استفاده كنه . يكم بيشتر اگه ميشه توضيح بديد .

من ديروز max بودم گفتم بهش xbox از 1080p پشتيبانی نمیکنه که؟ گفت
يه فيريمور جديد براش امده که 1080p رو هم ساپورت میکنه......گفت اگه خاستی بيار
برات بريزم:-"

بابا اين XBOX360 جديد به طور سخت افزاري داره استفتده ميكنه . ببين

xbox_zephyr.jpg

من فكر ميكنم او در گاه بالاي پورت hdmi در اينده يه تبديل ميخوره تا اونم بتونه از 1080p به طور كامل استفاده كنه . اين چيزي بود كه قبلا هم در اين مورد خيلي بحث شده بود در اين سايت ولي خيلي ها ميخنديدند . الان ديگه كاملا ميشه نتيجه گرفت كه مايكروسافت چقدر زرنگ و اينده نگر تشريف دارن . بيخود نيست كه مايكروسافت گفته كنسول ما قابليت انعطاف پذيري فوق العاده داره و ميشه بروزش كرد و الان كاملا ميشه به حرفاشون ايمان اورد . اي چه ميشه يه روز هم بگن xbox360ميتونه از directx10 هم استفاده كنه .مثل همين مسئله بود كه همه ميگفتن استفاده كردن 1080p در xbox360 بيفايده هست چون درگاه hdmi نداره . حالا ميخوام بگم تماشا كنيد:biggrin1:

بابا اين XBOX360 جديد به طور سخت افزاري داره استفتده ميكنه . ببين

xbox_zephyr.jpg

من فكر ميكنم او در گاه بالاي پورت hdmi در اينده يه تبديل ميخوره تا اونم بتونه از 1080p به طور كامل استفاده كنه . اين چيزي بود كه قبلا هم در اين مورد خيلي بحث شده بود در اين سايت ولي خيلي ها ميخنديدند . الان ديگه كاملا ميشه نتيجه گرفت كه مايكروسافت چقدر زرنگ و اينده نگر تشريف دارن . بيخود نيست كه مايكروسافت گفته كنسول ما قابليت انعطاف پذيري فوق العاده داره و ميشه بروزش كرد و الان كاملا ميشه به حرفاشون ايمان اورد . اي چه ميشه يه روز هم بگن xbox360ميتونه از directx10 هم استفاده كنه .مثل همين مسئله بود كه همه ميگفتن استفاده كردن 1080p در xbox360 بيفايده هست چون درگاه hdmi نداره . حالا ميخوام بگم تماشا كنيد:biggrin1:

مطمئن باش اگه نشه کنسول های قديمی رو مثل اين کرد يعنی اپديتشون کرد....
مايکروسافت شکست سختی خواهد خورد...ولی 99% قابليت داره که بشه
اين پورتهارو رو کنسولهای قديميم نصب کرد

اگر اینطور بشه همه ی کسانی که 360 خریدن اعتمادشون رو نسبت به مایکروسافت از دست میدن.

بچه ها اصلا اين hdmi براي xbox360 ميدونيد چه معنايي داره كاملا مشخصه كه در اينده ي نزديك بازي هايي با رزوليشن 1080p براي ش مياد . من شرط ميبندم كه حتي اگه قرار باشه اين ورژن دوم xbox360 كه قرار بياد حتما درايو hddvd هم داره يعني در داخلش . من فكر ميكنم با همون درگاه AV كه پشت XBOX360 هست در اينده كابلي ميدن بيرون كه به HDMI هم تبديل بشه . حالا ميبينم خيلي خوشم مياد از خودم كه هرچي گفته بودم تا حالا شده .:biggrin1: فقط مونده يكيش .:-"

من ديروز max بودم گفتم بهش xbox از 1080p پشتيبانی نمیکنه که؟ گفت
يه فيريمور جديد براش امده که 1080p رو هم ساپورت میکنه......گفت اگه خاستی بيار
برات بريزم:-"
1080p به فریمور ربطی نداره و از طریق آپدیت داشبورد کنسول در live قابلیتش به کنسول اضافه می شه!
الان ديگه كاملا ميشه نتيجه گرفت كه مايكروسافت چقدر زرنگ و اينده نگر تشريف دارن . بيخود نيست كه مايكروسافت گفته كنسول ما قابليت انعطاف پذيري فوق العاده داره و ميشه بروزش كرد و الان كاملا ميشه به حرفاشون ايمان اورد . اي چه ميشه يه روز هم بگن xbox360ميتونه از directx10 هم استفاده كنه .مثل همين مسئله بود كه همه ميگفتن استفاده كردن 1080p در xbox360 بيفايده هست چون درگاه hdmi نداره . حالا ميخوام بگم تماشا كنيد
اگه اون موقع هم توجه می کردی بحث برای بی فایده بودن این موضوع سر این نبود که مایکروسافت نمی تونه به فرض hdmi اضافه کنه بحث سر اینه که همان طور که chalengeeverything جان گفت اینطوری در واقع مایکروسافت به طور پنهانی به تمامی خریداران کنسولش کلک زده! و کسانی که قبلا کنسول خریدن ضرر خواهند کرد و این باعث می شه که اعتماد مردم نسبت به این شرکت کم بشه و مطمئنن در خارج شکایت های زیادی هم به مایکروسافت می شه (چون اونا مثل ما نیستن که هر چی بدن به خوردمون صدامونم در نیاد و کوچکترین مسئله ای را پی گیری و بیان می کنند!)
اضافه کردن تجهیزاتی مثل HDD با حجم زیاد تر و یا حتی فروش HD-DVD رو می شه از سوی یه شرکت قبول کرد چون این وسائل رو به صورت مجزا می شه خرید و به کنسول اضافه کرد بعدا ولی چیزی مثل HDMI رو نمی شه جدا تهیه کرد بنابراین بین سخت افزار کنسول اختلاف ایجاد می شه!
من فكر ميكنم با همون درگاه AV كه پشت XBOX360 هست در اينده كابلي ميدن بيرون كه به HDMI هم تبديل بشه .
همچین چیزی تقریبا نشدنیه چرا که پورت AV کنسول 360 یک پورت آنالوگه و تمامی اطلاعات صدا و تصویر رو به صورت آنالوگ ارسال می کنه در صورتی که HDMI یک پورت دیجیتال هست و نمی تونه تبدیل به آنالوگ بشه بین راه!

سلام
می دونم قبلا اینجا احتمال داره گفته شده باشه اما می خواستم در مورده خوب و بده Dvd های 360 سوال کنم و قیمت هاشون
یه توضیح خیلی مختصر می خواستم , ممنون
Good Luck

1080p به فریمور ربطی نداره و از طریق آپدیت داشبورد کنسول در live قابلیتش به کنسول اضافه می شه!
!
درسته....من اشتباه گفتم....1080p برای داشبورد...و ربطی به فيريمور نداره....
اشتباه نوشتاری بود...

این هم متن انگلسیش :

Xbox360 v2 — Code Name ‘Zephyr’

Ever wonder why Microsoft hasn’t released an HDMI cable for the Xbox 360, or whether the AV port was really capable of digital out? Well, here’s your answer: we landed pictures of what appears to be the second Xbox 360 — the Xbox 360 v2, if you will — codenamed Zephyr. (The original Xbox 360, if you recall, was codenamed Xenon.) The long rumored about and awaited update to the console won’t just feature a new, cooler 65nm processor, it’s also finally added an HDMI port for full digital 1080p pleasure, as well as a 120GB drive, just what the doctor ordered. The 120GB drive may or may not come bundled with the kit, we don’t yet know, just as we also don’t yet know how much a Zephyr 360 is going to run (we imagine it’ll go for the same price as currently so they can keep up a little on their expanding margin). But our very kind Xbox insider seemed happy to let us know we’d be
able to get them “soon.”

xbox_zephyr.jpg

Interesting news tidbit… Although it’s a shame HDMI wasn’t initially supported. Drats!

راستی برای 360 قرار هارد 120 گیگ بیاد !؟!؟

سلام
می دونم قبلا اینجا احتمال داره گفته شده باشه اما می خواستم در مورده خوب و بده Dvd های 360 سوال کنم و قیمت هاشون
یه توضیح خیلی مختصر می خواستم , ممنون
Good Luck

منظورت چیه؟؟
بازی هاش که الان 7 تومنه!

اگه اون موقع هم توجه می کردی بحث برای بی فایده بودن این موضوع سر این نبود که مایکروسافت نمی تونه به فرض hdmi اضافه کنه بحث سر اینه که همان طور که chalengeeverything جان گفت اینطوری در واقع مایکروسافت به طور پنهانی به تمامی خریداران کنسولش کلک زده! و کسانی که قبلا کنسول خریدن ضرر خواهند کرد و این باعث می شه که اعتماد مردم نسبت به این شرکت کم بشه و مطمئنن در خارج شکایت های زیادی هم به مایکروسافت می شه (چون اونا مثل ما نیستن که هر چی بدن به خوردمون صدامونم در نیاد و کوچکترین مسئله ای را پی گیری و بیان می کنند!)
اضافه کردن تجهیزاتی مثل HDD با حجم زیاد تر و یا حتی فروش HD-DVD رو می شه از سوی یه شرکت قبول کرد چون این وسائل رو به صورت مجزا می شه خرید و به کنسول اضافه کرد بعدا ولی چیزی مثل HDMI رو نمی شه جدا تهیه کرد بنابراین بین سخت افزار کنسول اختلاف ایجاد می شه!

همچین چیزی تقریبا نشدنیه چرا که پورت AV کنسول 360 یک پورت آنالوگه و تمامی اطلاعات صدا و تصویر رو به صورت آنالوگ ارسال می کنه در صورتی که HDMI یک پورت دیجیتال هست و نمی تونه تبدیل به آنالوگ بشه بین راه!

خوب من مخالفتي با شما نميكنم و حرفاتون را قبول ميكنم . پس الان شما ميگيد كه در خارج مثل ماها نيستند و اعتمادشون كم ميشه . پس الان توضيح بدين مايكروسافت چطور ميتونه اين مشكل را در xbox360 هاي فعلي كه تو بازار هست حل كنه . چطور ميتونه يه درگاه hdmi اضافه كنه ؟
اونقت اگه اين كار نشه مردم اعتراض ميكنن .:confused:

میبینم که بدجور خورده تو ذوقتون :p :p . خوش به حال خودم که هنوز X360 نخریدم :cool: :cool:

آخرین ویرایش:

آخه اين چيزی که شما میگی خيلی بعيد هست امکان پذير بشه....
يعنی مايکروسافت بياد پورت hdmi برای کنسول های جديد بزنه بعد اين همه از قبل کنسول
فروخته شده از اين مزيت نتونن استفاده کنن !!!!!
خودت يه لهظه فکر کن ببين چه گندی به پا میشه؟؟؟ يعنی شرکت به اين بزرگی به نظرت
يه همچين کاريو میکنه؟؟؟؟
من که احتمالش رو بسيار بسيار کم میدونم.........و مطمئناً اگر همچين چيزی بياد
بيرون تبديلی چيزی برای کنسول های قديميم مياد...
شما خودت به عنوان يه دارنده 360 ناراحت نمیشی؟؟؟ اگر نشه رو کنسول های
قديمی اين مزيت رو نصب کرد مطمئناً جنگ کنسول هارو میبازه !!!!....
اونام خودشون بهتر از ما و شما میدونن که دارن چيکار میکنن !!!
ولی اين چيزی که من گفتم که کنسول دارن قبلی ناراحت میشن خوب اين يه چيز کاملاً
واضحی هست......پس مطمئناً رو اين مساله تأکيد خواهن داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or