XBOX 360 News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اول در مورد سیاست بگم که کنسول یعنی بازی با یک گیم پد! اگه بخوان موس + کیبورد بهش وصل کنن دیگه نمی شه کنسول و می شه یه وسیله دیگه!
تازه اگه اين سياست هست پس چرا sony رو ps3 اين قابليت رو گزاشته!!!
سونی در کنسولش همچین کاری نکرده و ps3 این قابلیت رو نداره. اون موس + کیبوردی هم که به ps3 وصل می شه برای کار با سیستم عامل کنسول هست و در بازی ها نمی شه ازشون استفاده کرد! البته سونی گفته اگه بازی سازا ساپرت موس + کیبورد را در بازی قرار بدن کار خواهد کرد البته هنوز هیچ خبری در این زمینه اعلام نشده.
در ضمن در محیط live مایکروسافت هم کیبورد همینطوری کار می کنه و می تونی برای تایپ نوشته ها ازش استفاده کنی.

به نظر من بايد صبر كرد تا دسته هاي جديد مايكروسافت براي xbox360 عرضه بشه . كه مايكرو گفته بود قدرت تفكيك خيلي بالايي خواهد داشت . نظر دادن از الان براي دسته هاي جديد به خوب يا بد بودنشون يه اشتباه هست و هنوز هيچي معلوم نيست ;)

نظر دادن از الان براي دسته هاي جديد به خوب يا بد بودنشون يه اشتباه هست و هنوز هيچي معلوم نيست
البته کسی اینجا در مورد دسته های جدید مایکروسافت صحبتی نکرده! اینجا داره در مورد xfps بحث می شه.

خب خودش بياد اين وسيله رو بسازه بعد به قيمت 40-30 دلار بفروشه اين بين هم يه پولي گير خودش هم بياد اين سياست که بهتره!!!

نظر من اینه که مایکرو وقته خودش رو رویه خوردهکاری تلف نمیکنه!

نظر من اینه که مایکرو وقته خودش رو رویه خوردهکاری تلف نمیکنه!
اولا این خرده کاری نیست و کلی وقت روش گذاشتن تا بسازنش و زحمت زیادی هم کشیدن !
در ضمن این چیزی که اینا ساختن خیلی سختر هست براشون ساختنش تا بخواد خود MS اینو بسازه. چون MS از ساختارش کنسولش خبر داره که چی به چیه ولی اینا که از ساختار اصلی کنسول X360 با خبر نبودن و خیلی سخته که بخوان یه چیزی بسازن تا با اون مچ باشه. اینم بدون این با مصرف ترین و پرطرفدارترین Accessorie ه X360 خواهد.
اگه اینا اسمش خرده کاریه از اول باید جزو Accessorie های X360 بود.

یک فیلمی در youtube اومده که در اون فردی 360 رو هک کرده وتونسته لینوکس رو روی اون اجرا کنه.من هنوز لینک فیلم رو پیدا نکردم.

یک فیلمی در youtube اومده که در اون فردی 360 رو هک کرده وتونسته لینوکس رو روی اون اجرا کنه.من هنوز لینک فیلم رو پیدا نکردم.

من یه 20 دقیقه ای معطل شدم و خودش رو دیدم ( بدون دانلود )!!! بارحتی میگم : وقتم رو طلف کردم!!! هیچی دستگیرم نشد!!!!
یارو میاد 360 رو روشن میکنه یه لپتاپ هم دستشه که داره مدام باهاش یه کارایی انجام میده! بعد رو پروجکتور اول لوگوی XBOX 360 میاد بعد لوگوی UBISOFT بعد هم بازی KingKong میاد بالا بعد تصویر محو میشه یه 20-30 ثانیه طول میکشه ( در تمام این مدت هکره داره با لپتاپش ور میره ) بعد یه دفعه لوگوی Linux که زیرش نوشته Coming Soon میاد و در تصویر شروع میکنه به چرخیدن و در این جا کلیپ تموم میشه! فقط باز میگم : یارو مدام با لپتاپش کار میکرد!!!!
البته این کلیپ کامل نبوده و شاید دنباله ای داشته ولی خوب تا اینجاش رو که فهمیدین بقیه رو بگردید پیدا کنین!!! البته یه چندتا کلیپ هم امروز در Xbox-scene اضافه شده ولی خوب من دیگه حال ندارم پس خواهش می کنم یکی یه حالی بهمون بده و بقیه اش رو نگاه کنه و به بچه ها بگه!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام آیا dmc 4 برای xbox 360 میاد ؟
فعلا که یک عنوان انحصاری ps3 است ولی احتمال میره که بیاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or