Xbox 360 Live Gold Card

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام اقا دستت درد نكنه خيلي باحالي :cheesygri
من يه 12 ماهه (يه ساله) ميخوام چيكار كنم؟ ;)
لللللللللططططططططططفا سريع خبرم كن

سلام اقایون یک کارته 3ماهه گلد دارم کسی خواست پی ام بده ای دی یاهو mazhar_202002

دوستان کسی قصد خرید یا شارژ از طریق سایت مایکروسافت رو داشت من می تونم براش خرید کنم پوینت یا اکانت رو.

بچه ها من یه کارت گلد 3ماهه میخوام اگه کسی داره یا جایی واسه فروش معرفی کنه ممنون میشم:love:

بچه ها من یه کارت گلد 3ماهه میخوام اگه کسی داره یا جایی واسه فروش معرفی کنه ممنون میشم:love:

از Nextgen,WestGame,Parto,MaxGame,Pixel که سایت هاشون هست و شمارشون زده پرس و جو کن.

NextGen.ir
Westgame.ir
PartoGames.Com
MaxGame.ir
Pixel385.Com

از Nextgen,WestGame,Parto,MaxGame,Pixel که سایت هاشون هست و شمارشون زده پرس و جو کن.

NextGen.ir
Westgame.ir
PartoGames.Com
MaxGame.ir
Pixel385.Com
من همیشه از nextgen بازی هامو میگیرم خدا کنه داشته باشه:biggrin1:ولی توی تبلیغاتش چیزی در مورد کارت گلد اینا نزده بود .باز باید یه آمار گرفت.مرسی

دوستان کسی قصد خرید یا شارژ از طریق سایت مایکروسافت رو داشت من می تونم براش خرید کنم پوینت یا اکانت رو.
جون من؟؟؟ ایول آقا من می خوام. فقط چقدر می کشی روش؟؟
مثلا 2100 تایی فکر کنم 17 یورو بود که میشه حدودا 20 و خورده ای تومن. اینو همون 20 تومن می گیری یا چیزی هم روش می کشی؟؟
CC داری؟؟ من می تونم مشکل IP رو حل کنم ولی CC ندارم. اگه اینجا کسی CC داره اعلام کنه. ما هم بهره ببریم.(master card-visa و....)
هم پوینت می خوام هم گولد.
ممنون.

جون من؟؟؟ ایول آقا من می خوام. فقط چقدر می کشی روش؟؟
مثلا 2100 تایی فکر کنم 17 یورو بود که میشه حدودا 20 و خورده ای تومن. اینو همون 20 تومن می گیری یا چیزی هم روش می کشی؟؟
CC داری؟؟ من می تونم مشکل IP رو حل کنم ولی CC ندارم. اگه اینجا کسی CC داره اعلام کنه. ما هم بهره ببریم.(master card-visa و....)
هم پوینت می خوام هم گولد.
ممنون.

قبلا که کردیت کارت داشتم انجام میدادم.الان ندارم دیگه.
توی بازارچه می فروشن. ;)

به نظرم اگه یه کارت اعتباری(CC) جور کنی هم می تونی MS پوینت بگیری و حالش رو ببری و هم واقعا برات ارزون تر در میاد. این وست قیمت تبدیل شده به تومن رو خیلی راحت دوبرابر می کنه می زاره جلوت.
الان یه ماهه 8$ که همون 7.5-8 تومن در میاد. این بهت میده 18-20 تومن. 12 ماهه 50$ که به پول خودمون میشه حدود 47-48 تومن. وست راحت بهت میده 80 تومن. آخه هزینه خرید و حمل و مالیات و... یه کارت پشمک 30 هزار تومنه؟؟ اگر هم باشه اصلا نمی ارزه...(البته اگر مایه داره بی آر هستین مشکلی نداره، می تونید 3X هم معامله کنید)
آقا هر کی CC داره یا علی...
من البته WWW.leenyx.com رو پیدا کردم که به نظرم خیلی عادلانه می ده. ویزا 100$ رو میده 113 هزار تومن. غیر قابل شارژ. اگه پایه بودید حتما یه دونش رو بگیرید. البته حتما قبل از شارژ یا خرید آنلاین حتما با بنده یا کسانی که به تغییر IP آشنایی دارن مشورت کنید. IP ایران تحریمه. یه سری نرم افزار داره که آپلود می کنم براتون(هر وقت این ADSL لعنتی جور شد.)

اکانت های US و UK رو من می تونم شارژ کنم.دوستان کسی خواست انجام میدم.برام از UK کارت اعتباری آوردن.

ایول حالا.
آقا پدرام شرایطت رو همین الان میگی یا PM می زنی؟؟
حاجی ارزون حساب کنی ها...:-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or