چون سرور امارات نزدیکتر پس قاعدتا باید اینطور به نظر بیاد که ساختن اکانت در Uae باید بهتر باشه از لحاظ کیفی!
یکی بیاد این مسئله رو روشن کنه ، تا اگه این طوری بهتره ما هم از آقا خشایار ( اگه اشتباه نکنم اسمتون باید همین باشه ) بگیریم!
راستی خشایار جان اگه نحوه سفارش رو هم کامل توضیح بدید ممنون میشم!
خشی جون :blushing:
میگم عزیز شما چن وقت یبار میری دوبی ؟؟
هر جور ميلته . من شماره حساب مي دم ... كارت رو كه آوردم با پست مي فرستم شيرازممنون ار آقا خشایار!
حالا که اینطوره برای من هم 3 ماه رو بیار و هم 1600 Points رو اگر هم خواستی شماره حساب بده همین الآن پول رو واریز کنم! چون من در هر صورت نمی تونم بیام تهران!
يكم راهنمايي كنيد ...من یدونه 3 ماهه می خام دستگاهم جی آسیا هست ومی خام به سرور آمریکا وصل بشم کدوم کارتو برام می خری عزیز دل برادر<خشایار>؟
راستی میشه یکی کشور های آسیایی که سرور های Xbl رو دارن اینجا لیست کنه؟!
می خوام ببینم نزدیکترین کشور کدومه!
نزدیک ترین کشور : امارات ( Uae )
من از اونجا يه پست ميدم تو اين تاپيك ... شماها هم هر روز اين تاپيك رو چك كنيد چون من 1 يا 2 روز دبي مي مونم.من هم بخاطر همین پرسیدم :
و شما هم جواب دادید :
شما ببین کارت هایی که در دبی میفروشن ، مربوط میشه به کدوم سرور!
بعد بیا خبرش رو به بچه ها بده!
اینی که شما نوشتی هیچ ربطی نداره و کاملا غلطه! شما هر جا عضو شی یکیه. چون شما وقتی تو uae ثبت نام می کنی معنیش این نیست که مایکروسافت اومده یه سرور تو امارات گذاشته!چون سرور امارات نزدیکتر پس قاعدتا باید اینطور به نظر بیاد که ساختن اکانت در Uae باید بهتر باشه از لحاظ کیفی!
یکی بیاد این مسئله رو روشن کنه ، تا اگه این طوری بهتره ما هم از آقا خشایار ( اگه اشتباه نکنم اسمتون باید همین باشه ) بگیریم!
راستی خشایار جان اگه نحوه سفارش رو هم کامل توضیح بدید ممنون میشم!
اشکان جان من که گفتم " اینطوری به نظر میاد" و بعد خواهش کردم که " اگر اینطوریه یکی باید مسئله رو روشن کنه! "اینی که شما نوشتی هیچ ربطی نداره و کاملا غلطه! شما هر جا عضو شی یکیه. چون شما وقتی تو uae ثبت نام می کنی معنیش این نیست که مایکروسافت اومده یه سرور تو امارات گذاشته!