Xbox 360 Live Gold Card

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چون سرور امارات نزدیکتر پس قاعدتا باید اینطور به نظر بیاد که ساختن اکانت در Uae باید بهتر باشه از لحاظ کیفی!
یکی بیاد این مسئله رو روشن کنه ، تا اگه این طوری بهتره ما هم از آقا خشایار ( اگه اشتباه نکنم اسمتون باید همین باشه ) بگیریم!
راستی خشایار جان اگه نحوه سفارش رو هم کامل توضیح بدید ممنون میشم!

چون سرور امارات نزدیکتر پس قاعدتا باید اینطور به نظر بیاد که ساختن اکانت در Uae باید بهتر باشه از لحاظ کیفی!
یکی بیاد این مسئله رو روشن کنه ، تا اگه این طوری بهتره ما هم از آقا خشایار ( اگه اشتباه نکنم اسمتون باید همین باشه ) بگیریم!

روشن كردن مسئله : همون طور كه گفتي سرور امارات نزدیکتر پس ساختن اکانت در Uae باید بهتر باشه از لحاظ کیفی ... اين از اين
نحوه ي سفارش :‌ من تا 2 هفته ديگه ميرم دبي به 360 بيارم ... ميرم نمايندگي ماكروسافت . با خريد يه 360 همون موقع به تعداد در خواستي شما از نمايندگي ماكروسافت با قيمت اصل مي خرم و ميارم ايران .
پرداخت و تحويل كارت ها : اگر جمع كل كمتر از 4 تا شد با هم يه جا قرار مي زاريم كه هم من پولمو بگيرم و هم شما كارتتو ... اگر جمع كل بيشتر از 4 تا شد من شماره حساب مي دم شما هم تا 2 هفته ديگه پول رو واريز مي كني كه من برات بيارم يا با پيك بفرستم دمه خونه .
نكته : پول دريافتي از شما برابر با همان پولي است كه من براي كارت پرداخته ام ( بدون بهره )

ممنون ار آقا خشایار!
حالا که اینطوره برای من هم 3 ماه رو بیار و هم 1600 Points رو اگر هم خواستی شماره حساب بده همین الآن پول رو واریز کنم! چون من در هر صورت نمی تونم بیام تهران!

خشایار دوست صمیمیه منه واقعا با gold های که از usa میارن uae خیلی بهتره;)

ممنون ار آقا خشایار!
حالا که اینطوره برای من هم 3 ماه رو بیار و هم 1600 Points رو اگر هم خواستی شماره حساب بده همین الآن پول رو واریز کنم! چون من در هر صورت نمی تونم بیام تهران!
هر جور ميلته . من شماره حساب مي دم ... كارت رو كه آوردم با پست مي فرستم شيراز ;)
آدرستون رو پيام خصوصي كن فرزاد جان ...
قيمت :
كارت : 19.99$
پوينت : جاهاي مختلف فرق داره . يكي ميگه 27.99 $ يكي هم ميگه 19.99 $ ... من دمه رفتنم بهت ميگم كدوم رو مي خروم . اگه خودت مي دوني از كجا ميشه خريد و اينجور چيزا حتما منو در جريان بزار;)

من یدونه 3 ماهه می خام دستگاهم جی آسیا هست ومی خام به سرور آمریکا وصل بشم کدوم کارتو برام می خری عزیز دل برادر<خشایار>؟

من یدونه 3 ماهه می خام دستگاهم جی آسیا هست ومی خام به سرور آمریکا وصل بشم کدوم کارتو برام می خری عزیز دل برادر<خشایار>؟
يكم راهنمايي كنيد ...
تو سايته Xbox.com نوشته بود :‌ جايي كه كارت Live مي خريد بايد همون جايي باشه كه GamerTag ه تون توش ثبت شده !!!
من كه رفتم GamerTag بسازم اصلا تو كشور هاي قابل انتخاب UAE نبود !!!!
اگه اينطوريه پس چرا تو دبي هم كارت مي فروشن ؟!؟!؟!
با اين حرفايه Xbox.com اين كارتايي كه تو UAE مي فروشن به درد نمي خوره كه ... چون UAE سرور نيست !!!!!!!
من چه كنم ؟!؟!؟!؟
كسي تاحالا از دبي كارت خريده ؟
كار كرده ؟

من هم بخاطر همین پرسیدم :

راستی میشه یکی کشور های آسیایی که سرور های Xbl رو دارن اینجا لیست کنه؟!
می خوام ببینم نزدیکترین کشور کدومه!

و شما هم جواب دادید :

نزدیک ترین کشور : امارات ( Uae )

شما ببین کارت هایی که در دبی میفروشن ، مربوط میشه به کدوم سرور!
بعد بیا خبرش رو به بچه ها بده!

من هم بخاطر همین پرسیدم :

و شما هم جواب دادید :

شما ببین کارت هایی که در دبی میفروشن ، مربوط میشه به کدوم سرور!
بعد بیا خبرش رو به بچه ها بده!
من از اونجا يه پست ميدم تو اين تاپيك ... شماها هم هر روز اين تاپيك رو چك كنيد چون من 1 يا 2 روز دبي مي مونم.;)

اینی که شما نوشتی هیچ ربطی نداره و کاملا غلطه! شما هر جا عضو شی یکیه. چون شما وقتی تو uae ثبت نام می کنی معنیش این نیست که مایکروسافت اومده یه سرور تو امارات گذاشته!
در مورد کارت gold هم نگران نباشید از هر جان بگیرد به کشورتون می خوره. کارت های point ریجن دارن.

پ.ن: چند وقته خیلی دارین با پست های اسپم تاپیک های پربازدید انجمن 360 رو خراب می کنید و همش بحث های غلط و الکی توش انجام می شه! سعی کنید یکم درستتر پست بزنید.

اشکان پس یعنی منی که تو انگلیس ثبت کردم از هرجا بگیرم مشکل نداره؟
هنوز اون کارت ها رو داری؟
پوینت چی؟اونم داری؟
اگه خواستی تو پی ام بحث رو ادامه بدیم

اینی که شما نوشتی هیچ ربطی نداره و کاملا غلطه! شما هر جا عضو شی یکیه. چون شما وقتی تو uae ثبت نام می کنی معنیش این نیست که مایکروسافت اومده یه سرور تو امارات گذاشته!
اشکان جان من که گفتم " اینطوری به نظر میاد" و بعد خواهش کردم که " اگر اینطوریه یکی باید مسئله رو روشن کنه! "
در هصورت سعی مکنم پست هام رو واضح تر بنویسم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or