POW3R
کاربر سایت
دوستان عزیز گفتن با منتطق حرف بزنید نه اینکه جو گیر بشید بازیهای سونی رو زیر سوال ببرید!!
Xbox360 فقط Geow 3 و Forza 4 رو قبول دارم
روی PS3 هم اگه Socom رو به کنار LBP2 . MotorStorm Apocalypse .KZ3 Infamus 2 و GOW ORGIN خدا بودن !!!!! و باید منتظر U3 باشیم!
ولی در کل عنولین Ps3 از لحاظ انحصار بهتر هست !!
عنوان قشنگی مثل MotorStorm Apocalypse هم بهش بی توجهی میشه!!!!
درسته Geow3 فروشش بیشتر بوده!! تو این ضمینه باید منتظر ریلیس u3 باشییم ببینیم اون چقدر میفروشه!
LBP2 بازی بدی بود؟ KZ3 چی؟ یا مثلا Motor Storm ? شمایی که اینارو بازی نکردی نمیخواد نظر بدی درباره این عنواین چون حالا فروشش کم بود دلیل بر بد بود بازی میشه؟
Xbox360 فقط Geow 3 و Forza 4 رو قبول دارم
روی PS3 هم اگه Socom رو به کنار LBP2 . MotorStorm Apocalypse .KZ3 Infamus 2 و GOW ORGIN خدا بودن !!!!! و باید منتظر U3 باشیم!
ولی در کل عنولین Ps3 از لحاظ انحصار بهتر هست !!
عنوان قشنگی مثل MotorStorm Apocalypse هم بهش بی توجهی میشه!!!!
درسته Geow3 فروشش بیشتر بوده!! تو این ضمینه باید منتظر ریلیس u3 باشییم ببینیم اون چقدر میفروشه!
آره عزیزم خدا بودن درک کلمه برای تو هر چی میخواد باشه شما اصلا بازی کردین این عنواین رو؟ که با این لحن با من صحبت میکنید؟ یکمی شعور معرفت خوبه اگه شما تو BC داشتید خوب بودچی چی بودن..؟
یا شما در ک کاملی از کلمه خدا نداری یا کیفیت رو نمیدونی چی هست..
LBP2 بازی بدی بود؟ KZ3 چی؟ یا مثلا Motor Storm ? شمایی که اینارو بازی نکردی نمیخواد نظر بدی درباره این عنواین چون حالا فروشش کم بود دلیل بر بد بود بازی میشه؟
آخرین ویرایش: