XBL VS PSN

کدام سرویس آنلاین را ترجیح میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    202
به نظر من PSN بهتره.

دور و زمونه دور و زمون جالبی شده :d هنگامی که با xbox فن بحث کرده میشه همشون میگن بازی ps3 گرونه و فلانه و به حقوق ما نمی خوره و .. ( تایید میشه )
حالا که xbl پولی شده گفته میشه : پوله دیگه چه میشه کرد !
هر چیزی که پول توش دخالت داشته باشه دردسره ! مخصوصا اگه خرید اینترنتی باشه :d

در اینکه xbl سرتره شکی نیست ! ولی نقاط قوتی هم PSN داره ! یکی free بودنش نسبت به XBL گزینه بعدی هم Play station Home :>

محیط ایکس باکس لایو خیلی راحته و صد البته زیبا ولی مشکلش برا من اینه هر کاری بخوای بکنی باید پولشو بدی
البته دوستان به اکانت پلاس PSN اشاره نکردن که با دادن یه مقدار پول حسابی میشه دلی از عزا* درآورد
خودم شخصا فن بوی سونی ام ولی انصافا ایکس باکس لایو یه چیز دیگه س اگه پولشو داشته باشی
*نمی دونم املاشو درس نوشته یا نه :دی

محیط ایکس باکس لایو خیلی راحته و صد البته زیبا ولی مشکلش برا من اینه هر کاری بخوای بکنی باید پولشو بدی
البته دوستان به اکانت پلاس PSN اشاره نکردن که با دادن یه مقدار پول حسابی میشه دلی از عزا* درآورد
خودم شخصا فن بوی سونی ام ولی انصافا ایکس باکس لایو یه چیز دیگه س اگه پولشو داشته باشی
*نمی دونم املاشو درس نوشته یا نه :دی

اره باو هم املاشو درست نوشتی هم حقیقتو گفتی

وشته شده توسط DaxvsOmid ولی انصافا ایکس باکس لایو یه چیز دیگه س اگه پولشو داشته باشی
63 هزار تومن واسه یک سال میشه به عباری روزی 170 تومن. زیاد نیست واسه یه گیمری که 500 تا 1 میلیون هزینه کنسول و tv میکنه.

خب ببینید دوستان هر کدوم یه سری خصوصیات و خوبی های خودشون رو دارن . XBL محیط نسبتا بهتر و راحت تری داره نسبت به PSN که پیچیدگی های خاص خودش رو داره و مهم تر از همه XBL خودش Free Content داره و اون پولی که میدیم پول اشتراکه حالا بعضیا میگن چرا تو PS Store بعضی چیزا Premium هست خب اگر حساب کنیم پرداخت اشتراک و هزینه واسه کانتنت ها تغریبا هم اندازه در میاد و مطمئنا هیچ کمپانی دلش واسه گیمر نمیسوزه بیاد مفتی مفتی کانتنت بهش بده . حالا خوبی PSN های دیگه ای داره مثل FREE بودن خودش بدون پرداخت اشتراک , اکانت های PLUS و کلی مزیت , داشتن سرور های نسبتا بهتر در مقابل XBL و home و سرویس های مخصوص خودش .
ما خودمان PSNish هستیم :d

خب معلومه PSN بهتر از لایو ـه :):d

این که سوال کردن نداره . اونایی که میگن لایو بهتره حتما PSN رو تجربه نکردن که ببینن چه عظمت و شکوهی داره ;):d

والا من هر دوتاش رو امتحان کردم و به جرئت میگم XBL بهتره.نمونش هم Blackout یک ماهه ی PSN. :d

خب ببینید دوستان هر کدوم یه سری خصوصیات و خوبی های خودشون رو دارن . XBL محیط نسبتا بهتر و راحت تری داره نسبت به PSN که پیچیدگی های خاص خودش رو داره و مهم تر از همه XBL خودش Free Content داره و اون پولی که میدیم پول اشتراکه حالا بعضیا میگن چرا تو PS Store بعضی چیزا Premium هست خب اگر حساب کنیم پرداخت اشتراک و هزینه واسه کانتنت ها تغریبا هم اندازه در میاد و مطمئنا هیچ کمپانی دلش واسه گیمر نمیسوزه بیاد مفتی مفتی کانتنت بهش بده . حالا خوبی PSN های دیگه ای داره مثل FREE بودن خودش بدون پرداخت اشتراک , اکانت های PLUS و کلی مزیت , داشتن سرور های نسبتا بهتر در مقابل XBL و home و سرویس های مخصوص خودش .
ما خودمان PSNish هستیم :d
خداییش تا حالا سرورهای XBL رو امتحان کردی؟؟؟؟؟:-o

خب من یه ماهی که xbox دوستمو با ps3 خودم عوض کرده بودم لایو هم تجربه کردم و باید اعتراف کنم جز این که محیطش یه کم جواده بقیه چیزاش بهتره.
پچ بازی ها کم حجم تره(نهایت 20 مگ واسه گیرز فک کنم)
سرور داره در حد شاتل (شاتل واقعی منظورمه:d)من فک میکردم سرعت اینترنتم عوض شده 3 سوت همه چیزو دان میکرد.
گیمرتگو میشه عوض کرد(از این که آیدی psn مو ایرانی انتخاب نکردم مث سگ پشیمونم)
یه بار هم به ارور برنخوردم(در صورتیکه ارورهای psn زبانزد خاص و عام است)
و........
در ضمن یادتان نرود که خودم فن سونیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or