XBL VS PSN

کدام سرویس آنلاین را ترجیح میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    202
از نظر کیفیت که دو تاشون به نظرم شرایط یکسان دارن ! مثلآ توی 360 با RDR عالی بازی میکردم ولی توی GeoW 2 دو سه بار رفتم و انقدر اوضاع داغون بود پشیمون شدم ! توی PS3 هم Uncharted 2 رو خیلی خوب بازی میکردم (به جز دفعه اول که خیلی طول کشید تا وصل بشه) ولی Fifa 11 مشکل داره !
یه مشکل توی PSN اینه که هر دفعه بازی رو میذاری یه آپدیت 100 مگی اومده !!! حالا برای اون ور آبی ها مشکلی نیست ولی برای من با 256 اصلآ جالب نیست !
از اون طرف آنلاین بازی کردن با PS3 مجانی هست و هر وقت بخوام میتونم بازی رو بذارم توی کنسول و وصل بشم ! نه اینکه از قبل تصمیم بگیرم میخوام 3 ماه آنلاین بزنم و براش کارت بخرم و بعد مثلآ یه مشکلی پیش بیاد و پولم هدر بره ! :دی یا مثلآ یدونه عکس ماشین هم میخوام آپلود کنم باید به مایکروسافت پول بدم !
در مجموع هرکدوم خوبی ها و بدی های خودشون رو دارن و چون زیاد آنلاین نمیشم نمیتونم نظر قطعی بدم ! ولی خارج از بازی و قیمت , با منوها و راحتی Live بیشتر حال میکنم !

به نظر من مهمترین نقطه قوت لایو بازیهای خیلی خیلی زیاد و بعضا فوق العاده indie و arcade هست که اکثرا یا کلا انحصاری هستند (مثلا Limbo) یا انحصاری کنسول (مثلا Super Meat Boy) یا انحصاری زمانی (مثلا Lara Croft and the Guardian of Light) و تمام بازیهای indie هم که انحصاری حساب میشن! مزیت بعدی سرعت و کلا کیفیت بهتر هست. منوهای جذاب و هماهنگی عالی با دشبورد و همینطور شلوغتر بودن سرور بازیهای مختلف (اکثرا) هم بقیه مزایا هستند.
در مقابل PSN مهمترین مزیتش رایگان بودنش برای بازی کردن هست که فوق العاده مهمه! بعدشم یه library خیلی خوب از بازیهای PS که بعضا شاهکارهایی هستن که دیگه تکرار نمیشن! فقط اگر سونی یه فکری به حال سرورهاش بکنه، رقابت خیلی نزدیکتری رو داره! بعضی بازیهای arcade که تو PSN عرضه شدن هم از فان ترین بازیها هستند (مثلا Flower و یا Super Stardust و ...)
یه مشکل توی PSN اینه که هر دفعه بازی رو میذاری یه آپدیت 100 مگی اومده
به غیر از این هم هر چند وقت یه بار (تقریبا هر 1.5 ماه ، دو ماه) یه اپدیت فرم ویر باید دانلود کنی که حس خیلی بدی به آدم دست میده موقع دانلود کردنش!!

• Like
Reactions: Silent Death
یه مشکل توی PSN اینه که هر دفعه بازی رو میذاری یه آپدیت 100 مگی اومده !!!
یا مثلا SOCOM رو میزاری میبینی اولین آپدیتش 600 مگه بعد پشیمون میشی دنده فلزی 4 میزاری میبینی آپدیتش 2-3 گیگه بعد کلا Online رو بیخیال میشی و میری سراق بازی های ارکید و انوقته که میبینی از هر 200 تا بازی فقط 2 تا Trial Version دارن بعد کنسول رو از پنجره Kickout میکنی :دی.
XBL همه بازیهای ارکیدش از دم TV داره که به راحتی آنلاک میشه (2 کیلوبایت :دی). آپدیت های به شدت کم حجم دارن. سنگین ترین آپدیت بازی که تا الان گرفتم برای DOA4 هست با حجم 4 مگ، نه 400 مگ، نه 4 گیگ :دی.
همیشه و همه جا و در حالتی میشه با چند نفر گفتگو کرد که تو psn یه آرزو ست. محیط بسیار جذاب و Interactive داره که روح ادم شاد میشه :دی.

عزیزم یک چیزی میگی ها
1. پی اس 3 رو اگه هک کنید اصلا نمیشه

درمورد دوه سه خط اولت که نمیدونم
شما دقیق میدونید اینی گفتید؟

درمورد سوالا بعدیتم که
خب شما میخواستی قانون کپی رایتو رعایت کنی و تا از طرف ماکرو مجازات نشی
اخری هم که هردوتاش

یعنی کسانی که به PSNرای دادن واژه ی "فن" رو مسخره کردن!

هر وقت و با هر حجمی عشقشون میکشه آپدیت میدن قطع میکنن !وصل میکنن!......

آخرین ویرایش:
من خودم میگم برای راحتی صحبت کردن و جوین شدن به بازی کن LIVE اما از نظر کارایی به نظر من PSN من یکی برای این که از HOME ش هم استفاده میکنم خوشم میاد میرم بازی آرکید بازی میکنم شطرنج بازی میکنم با این خارجی ها صحبت میکنم حال میده .

یه گزینه دیگه شما دارین بر مبنای خودتون حساب میکنید دیگه ؟ برای این که دانلود کردن و.... برای این خارجی ها که کاری نداره.

من که 512 دارم باهاش مشکلی ندارم اگه 360 هم انقدر بود زیاد سخت نبود . فکر کنم دوستان دیگه خیلی اجول هستن من 3 گیگ هم آپدیت کردم تو BETA MAG دیگه 100 تا چیزی نیست .

خوب این موضوع روشنه واقعا کسی بی طرف باشه میگه xbl
البته دوستانی هم که به خاطر پولش میگن درست میگن.اما من از لحاظ بهتر بودن گفتم.نمیشه آدم بگه لامبورگینی از پیکان آشغال تره چون گرون تره.
بالاخره هرکی نظر خودش رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or