METRO_2034
کاربر سایت
کسی که GOW رو زمان خودش بازی نکرده باشه قطعا میره به لست رای میده
آخه قبل از شروع این دور گفتم که دیگه از این به بعد تغییر رای نداریم و اینکه هر دور توی عکس مشخصه کدوم نسخه و پلتفرمش هستن و نتایج دور قبل هم مشخصه که کدوم بازی ها اومدن بالا الانم که شما شفاف سازی کردی توی اسم GoW و دیگه دلیلی به تغییر رای وجود نداره و در نهایت اینه که این گمراهان GoW دین و ایمون نمیشناسن چه برسه به سوء تفاهممن فعالش کردم بخاطر اینکه گفتم شاید برای یه سری سوء تفاهم شده باشه و یا یکی حالش خوب باشه جا به جا بزنه
عجب نگاه تو روز روشن چه کارایی میکنن ! معلوم نیست چند نفرم تهدید کردین که برن رای عوض کنن ? دیگه اونایی که به gow رای دادن گفته میشه تو حال خودشون نیستن ?من فعالش کردم بخاطر اینکه گفتم شاید برای یه سری سوء تفاهم شده باشه و یا یکی حالش خوب باشه جا به جا بزنه
این نظرسنجی برا دوران طلایی فروم چقدر غمگین شدم گذاشتی احتمالا چند وقت نیام فروم به خاطر اینخوب شد گفتی برش داشتم این قابلیت رو (@Jill_Valentine ) و اسم تو تا ابد در زمره سیه بختان خواهد موند
گفتی نظر سنجی. یاد این افتادم:
View attachment 151214
نهایتا با کلی دوز و کلک مساوی شدین
پ.ن: اسامی رو مال فروم قدیمیه به جرات میشه گفت نصف بچه ها دیگه نیستن و صد البته خائنینی مثل تو که همواه بودن و هستن
بهترین بازی تاریخ که knack 3 featuring dante from devil may cry series and knuckles عه.الان اینقدر اختلاف ناچیز شوخیه دیگه ؟ بهترین بازی تاریخ فقط ده رای جلوتره ؟ شرم بر شما ای psفنای خائن