X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
کسی اون سریالا رو نگاه میکنه باز بهتره از کسیه که وان پیس نگاه میکنه. تو رو باید دورت دیوار کشید و بالای دیوار سیم خاردار و شیشه گذاشت و پشت دیوار خندق کند و توی خندق هم اسید ریخت که بقیه رو ویروسی نکنی/:):D
ولی بازم ویروسم رو همه جا پخش میکنم>:)
نکته مثبت وان پیس اینه اصلا دور رومنس رو همه جوره خط کشیده و راه خودش رو میره:p
البته...رومنس و عشق و عاشقی که نمیشه گفت به این چیزای غربی... رسما هوا و هوسه! مثل لباس هی عوض میکنند! (همونم باز فکر کنم من تعهدم نسبت به لباس هام بیشتر از تعهد اینا نسبت به شریکشون هست:)) )

---

این دور هم رای GOW :دی
تا پایان نظرسنجی هم فکر کنم تنها بازیی که جلوی GOW بهش رای دادم، همون Puppeteer بمونه و بس:دی انقدر عزیزه این بازی! :x :دی

---
نوپ
کسی که از اون سریال ها رو نگاه میکنه، بازم بهتر از کسیه که هنوزم فن ناروتو مونده.:D

پ.ن:میخواین وسط نبرد گیمینگ، خون و خونریزی بین انیمه بین ها راه بندازید؟:دی

چرا حس میکنم باز زدید به من:))

کسی که از اون سریال ها رو نگاه میکنه، بازم بهتر از کسیه که هنوزم فن ناروتو مونده.:D

ناروتو به این خوبی به کی آزار رسونده بدبخت :D
یه گوشه هست واسه خودش

این GOW کدوم GOW ـه؟

اگه ریبوت باشه که رای ما آقا کریتوس
نباشه جانم فدای الی

نوپ

پ.ن:میخواین وسط نبرد گیمینگ، خون و خونریزی بین انیمه بین ها راه بندازید؟:D
اگر منظورت منم که نه:D البته ناروتو > وان پیس و حرفی توش نیست و ناروتو توی تاپ 3 من نیست اصن:D
ولی بازم ویروسم رو همه جا پخش میکنم>:)
نکته مثبت وان پیس اینه اصلا دور رومنس رو همه جوره خط کشیده و راه خودش رو میره:p
البته...رومنس و عشق و عاشقی که نمیشه گفت به این چیزای غربی... رسما هوا و هوسه! مثل لباس هی عوض میکنند! (همونم باز فکر کنم من تعهدم نسبت به لباس هام بیشتر از تعهد اینا نسبت به شریکشون هست:)) )
آخه وان پیس نکته مثبت داره؟ کل انیمه یه نکته منفی بزرگه:D
@Safety & Peace @Kainé

با اجازه من اسم رو ادیت کردم که مشخص باشه کدوم GOW هست ، چون اولش برای خودم هم مشخص نبود :D
راحت باش آقا مشکلی نیست:D ما اسم بازی ها رو همونطوری که بودن، نوشتیم و دیگه سال عرضه و شماره براشون نگذاشتیم:D
===
آقا من نمیدونم چرا همه میگن جانم فدای الی یا جول و الی قهرمان TLoU هستن در حالی که سارای بدبخت باعث رابطه پدر و فرزندی بین جوئل و الی شد. سارا یه کاتالیزور بود که در این پروسه مصرف شد:Crying1: سارا قهرمان گمنامی هست که زودتر رفت تا امثال جوئل و الی باقی بمونن:(:D

دیدم تعریف‌ها از لست و جول و سارا زیاد شده عذاب وجدان گرفتم یهو دیدم گزینه چنج وت هم هست گفتم توبه کنم برگردم
o0hxahvvjg32.jpg

لول یه درصد احتمال بدید رای داده باشم تلو :))

اگر منظورت منم که نه:D البته ناروتو > وان پیس و حرفی توش نیست و ناروتو توی تاپ 3 من نیست اصن:D

آخه وان پیس نکته مثبت داره؟ کل انیمه یه نکته منفی بزرگه:D

راحت باش آقا مشکلی نیست:D ما اسم بازی ها رو همونطوری که بودن، نوشتیم و دیگه سال عرضه و شماره براشون نگذاشتیم:D
خط اولت که چرا یک چیز اشتباه رو به عنوان فکت میخوای ارائه بدی؟ بس نیست تو نظرستجی ها انقدر ملت رو گمراه کردی؟ :|

در مورد پاراراف دوم هم...وان پیس کلا میشه گفت مثبت ترین اتفاقیه که تو تاریخ بشریت افتاده:دی
بقیه چیزای موجود در دنیا فقط برای اینه که بیشتر به ارزش وان پیس پی ببرید:دی البته اگر چشم دل داشته باشید و حقیقت رو ببینید:p

دیدم تعریف‌ها از لست و جول و سارا زیاد شده عذاب وجدان گرفتم یهو دیدم گزینه چنج وت هم هست گفتم توبه کنم برگردم
o0hxahvvjg32.jpg

لول یه درصد احتمال بدید رای داده باشم تلو :))
خوب شد گفتی:D برش داشتم این قابلیت رو (@Jill_Valentine /:)) و اسم تو تا ابد در زمره سیه بختان خواهد موند:D
خط اولت که چرا یک چیز اشتباه رو به عنوان فکت میخوای ارائه بدی؟ بس نیست تو نظرستجی ها انقدر ملت رو گمراه کردی؟ :|

در مورد پاراراف دوم هم...وان پیس کلا میشه گفت مثبت ترین اتفاقیه که تو تاریخ بشریت افتاده:D
بقیه چیزای موجود در دنیا فقط برای اینه که بیشتر به ارزش وان پیس پی ببرید:D البته اگر چشم دل داشته باشید و حقیقت رو ببینید:p
گفتی نظر سنجی. یاد این افتادم:

Naruto Vs. Luffy.jpg

نهایتا با کلی دوز و کلک مساوی شدین:D

پ.ن: اسامی رو:)) مال فروم قدیمیه:D به جرات میشه گفت نصف بچه ها دیگه نیستن:( و صد البته خائنینی مثل تو که همواه بودن و هستن/:)

خوب شد گفتی:D برش داشتم این قابلیت رو (@Jill_Valentine /:)) و اسم تو تا ابد در زمره سیه بختان خواهد موند:D

گفتی نظر سنجی. یاد این افتادم:

View attachment 151214

نهایتا با کلی دوز و کلک مساوی شدین:D

پ.ن: اسامی رو:)) مال فروم قدیمیه:D به جرات میشه گفت نصف بچه ها دیگه نیستن:( و صد البته خائنینی مثل تو که همواه بودن و هستن/:)
اوه کجاشو دیدی یهو سر GT و گاد 2018 یهو دیدی گیفت کارد دادم ملت رای بدن حالا حالاها مونده تا مارو بشناسی :D

من فعالش کردم :D بخاطر اینکه گفتم شاید برای یه سری سوء تفاهم شده باشه و یا یکی حالش خوب باشه جا به جا بزنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or