X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
@Arima Kishou

خائن مگه تو عاشق سینه چاک نسخه اول TloU نبودی؟ این چه رای است آخر :D
والا انچارتد 2 رو دیگه به کریتوس ترجیح دادم این که دیگه بدتر نیست.:D
انچارتد 2 رو والا بیشتر از TLOU هم دوست دارم:D
البته GOW1 واقعا جلوی تلو 1 حرفی برای گفتن مخصوصا الان نداره، قسمت های کرونوس رو بدم میاد، و بجز اریس و چندتا دیگه باس ها در حد بقیه نیستن ولی جزو اولین بازی های حماسی هست که روی PS2 رفتم، اون مرحله اولشم بازم توی این تاپیک گفتم.
حقیقتا بیشتر بخاطر فاکتور نوستالژیه:|

TLOU1 رو روز لانچ دقیقا یادمه روی PS3 بازی کردم، لعنتی واقعا محشر بود.
اول بازی دقیقا یادمه گریه ام گرفته بود:((
ایده کلیکرا هم واقعا یک چیز نوع و عجیب و ترسناکی بود.
دیگه هممون میدونیم چه شاهکاری بود.

همون بعدا هم برای PS4 ریمستر اش رو گرفتم با اینکه هنوزم دانلود اش نکردم میدونستم بازیه که همیشه باید توی کالکشن هر گیمری باشه.
تو چه ساده ای ... :D
والا شما تئوری توطئه دارید.:|

• Like
Reactions: benjohn and Nima
الان فقط به راه راست مستقیم شو :D

ci6d_pineapple.jpg

هرچند صفحه یه بار خودتون بذارین این عکسو دیگه ?

نظرسنجی‌ها داره جالب میشه! :D
توی قبلی GoW3 رو زدم، چون انقدر تجربه خفنی برام بود که دیگه از دستم در رفته چند بار تمومش کردم! در محشر بودن U2 شکی نیست و اگه جلوی ۹۰٪ بازی‌های دیگه قرار گرفته بود انتخابش می‌کردم، ولی GoW3 هم برام جایگاه خاص خودش را داره.
توی این یکی نظرسنجی ولی راحت TLoU رو انتخاب کردم. هم به خاطر کیفیت بسیار بالای بازی که حتی برای یکی مثل من که حالش از زامبی و جک جونورهای این مدلی بهم می‌خوره هم فوق‌العاده بود، هم به خاطر اینکه GoW1 هیچ‌وقت برام در حد بقیه نسخه‌های این مجموعه نبوده.
نه اینکه بگم بازی متوسطیه. اصلاً! :D اتفاقاً بازی به شدت بزرگی هم بوده و هست و خواهد بود ولی برای من پایین‌تر از بقیه بوده، حتی Ascension مظلوم! :D

اینجا کلا فضاش فانه ، با بقیه فروم فرق داره ، اتمسفر خوبی هم داره ، منم شوخی کردم ، اگه ناراحت شدی پاکش کنم :D
نیازی نیست، اینقدر حساس نیستم:D راستش فکر کردم دنباله اون بحث TLOU2 اهه، که حقیقتا ربطی به رای دادنم نداشت و واقعا نسخه اول رو دوست دارم، حالا هرچقدرم از داستان نسخه دوم متنفر باشم.
---
البته گاد 2018 بیاد، اینبار نه دو دلانه، بلکه با آغوش باز میزارم به دستان کریتوس سلاخی بشن! >:):> کلا بردن بازی جز GOW4، حرام است.:-"

کریتوس سه گانه یه چیز دیگه بود برای من. کریتوس ۲۰۱۸ هم خدا بود ولی اون کله خراب سه گانه نبود. از اون طرف هم جوئل یکی از بهترین کرکتر های تاریخه واسه من پس با احترام به کریتوس کبیر رای رو به نام حضرت جوئل توی صندوق میندازم.

خوب دیگه اونموقع بازی دست امی هنینگ بود. اگر دراکمن بالا سر بازی بوده اصلا نیتن زن نمیگرفت. یه هفته با کلوئی بود بعد زیر میزی یه شب غیب میشد میرفت پیش الینا بعد یه دعوا گاوبندی راه مینداخت میرفت پیش کلوئی بعدم خسته می شد یه بانوی دیگه پیدا میکرد والا
یعنی شکر خدا که این اتفاق نیفتاد!
یعنی چقدر رو اعصاب و روانمه این مسخره بازی ها! :|
رسما برای همینه که بعد از دیدن 3سریال غربی، کلهم اجمعین دور سریال هاشون رو خط کشیدم و پی بردم همان انیمه های خودموم بهتره:-"

یعنی شکر خدا که این اتفاق نیفتاد!
یعنی چقدر رو اعصاب و روانمه این مسخره بازی ها! :|
رسما برای همینه که بعد از دیدن 3سریال غربی، کلهم اجمعین دور سریال هاشون رو خط کشیدم و پی بردم همان انیمه های خودموم بهتره:-"
کسی اون سریالا رو نگاه میکنه باز بهتره از کسیه که وان پیس نگاه میکنه. تو رو باید دورت دیوار کشید و بالای دیوار سیم خاردار و شیشه گذاشت و پشت دیوار خندق کند و توی خندق هم اسید ریخت که بقیه رو ویروسی نکنی/:):D

کسی اون سریالا رو نگاه میکنه باز بهتره از کسیه که وان پیس نگاه میکنه. تو رو باید دورت دیوار کشید و بالای دیوار سیم خاردار و شیشه گذاشت و پشت دیوار خندق کند و توی خندق هم اسید ریخت که بقیه رو ویروسی نکنی/:):D
نوپ
کسی که از اون سریال ها رو نگاه میکنه، بازم بهتر از کسیه که هنوزم فن ناروتو مونده.:D

پ.ن:میخواین وسط نبرد گیمینگ، خون و خونریزی بین انیمه بین ها راه بندازید؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or