Nima
مدیر انجمن
تو چه ساده ای ...
والا انچارتد 2 رو دیگه به کریتوس ترجیح دادم این که دیگه بدتر نیست.
والا شما تئوری توطئه دارید.تو چه ساده ای ...
الان فقط به راه راست مستقیم شو
اینجا کلا فضاش فانه ، با بقیه فروم فرق داره ، اتمسفر خوبی هم داره ، منم شوخی کردم ، اگه ناراحت شدی پاکش کنموالا شما تئوری توطئه دارید.
نیازی نیست، اینقدر حساس نیستم راستش فکر کردم دنباله اون بحث TLOU2 اهه، که حقیقتا ربطی به رای دادنم نداشت و واقعا نسخه اول رو دوست دارم، حالا هرچقدرم از داستان نسخه دوم متنفر باشم.اینجا کلا فضاش فانه ، با بقیه فروم فرق داره ، اتمسفر خوبی هم داره ، منم شوخی کردم ، اگه ناراحت شدی پاکش کنم
View attachment 4_5852956404767262612.mp4در این مورد، منم هستم.
راستی نظر سنجی اضافه شد.
رای ما، الی
یعنی شکر خدا که این اتفاق نیفتاد!خوب دیگه اونموقع بازی دست امی هنینگ بود. اگر دراکمن بالا سر بازی بوده اصلا نیتن زن نمیگرفت. یه هفته با کلوئی بود بعد زیر میزی یه شب غیب میشد میرفت پیش الینا بعد یه دعوا گاوبندی راه مینداخت میرفت پیش کلوئی بعدم خسته می شد یه بانوی دیگه پیدا میکرد والا
کسی اون سریالا رو نگاه میکنه باز بهتره از کسیه که وان پیس نگاه میکنه. تو رو باید دورت دیوار کشید و بالای دیوار سیم خاردار و شیشه گذاشت و پشت دیوار خندق کند و توی خندق هم اسید ریخت که بقیه رو ویروسی نکنییعنی شکر خدا که این اتفاق نیفتاد!
یعنی چقدر رو اعصاب و روانمه این مسخره بازی ها!
رسما برای همینه که بعد از دیدن 3سریال غربی، کلهم اجمعین دور سریال هاشون رو خط کشیدم و پی بردم همان انیمه های خودموم بهتره
نوپکسی اون سریالا رو نگاه میکنه باز بهتره از کسیه که وان پیس نگاه میکنه. تو رو باید دورت دیوار کشید و بالای دیوار سیم خاردار و شیشه گذاشت و پشت دیوار خندق کند و توی خندق هم اسید ریخت که بقیه رو ویروسی نکنی