X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه دریکن گارد 3 نزدید تریلر زیر پیشنهاد میشه شدید :D اگه زدید یا این پایینی رو دیدید و هنوزم به میهایرو رای نمی دید میتونید با خودکشی در مصرف اکسیژن این سیاره صرفه جویی کنید :D
View attachment 189922

تریلر رو دیدم، به نظرم بهتره خودتو بکشیم تا بیشتر از این اتمسفر پاک زمین رو آلوده نکردی :دی

• Like
Reactions: m.a.t and Kainé
تریلر رو دیدم، به نظرم بهتره خودتو بکشیم تا بیشتر از این اتمسفر پاک زمین رو آلوده نکردی :D
یعنی در این حد که این اثر "یوکو تارو" رو هم بازی نکردی ، نه ؟ :دی پیشاپیش روحت شاد :دی می تونی زمین رو از شر خودت پاک کنی :دی

آقا من اشتباهی دستم خورد به Mikhail رای دادم، نمیشه تغییر داد؟
هیچ راه بازگشتی نیست >:)

• Like
Reactions: Z-fan
یعنی در این حد که این اثر "یوکو تارو" رو هم بازی نکردی ، نه ؟ :D پیشاپیش روحت شاد :D می تونی زمین رو از شر خودت پاک کنی :D

دستم هنوز پاک تر از کسیه که Ocarina of Time بازی کرده و به اپونا رای نمیده :>
(یا نکنه بازی نکردی؟! در اون صورت آدرس نزدیک ترین چاهی که خودتو ازش پرت کنی پایین رو میتونم بهت بدم :D)

توی مورتال کامبت دیدی شنگ سونگ میگه "یور سول ایز ماین" بعد چی میشه ؟ :D با این حرکتت یور اَس ایز ماین :D کارت تمومه :D

ببین الان سید برام چی فرستاده:

vpit_jil.jpg

:D:((

مخصوصا وقتی داریم در مورد بازی های نینتندو حرف می زنیم!:D

اگه دریکن گارد 3 نزدید تریلر زیر پیشنهاد میشه شدید :D اگه زدید یا این پایینی رو دیدید و هنوزم به میهایرو رای نمی دید میتونید با خودکشی در مصرف اکسیژن این سیاره صرفه جویی کنید :D
View attachment 189922
|-)|-)

دستم هنوز پاک تر از کسیه که Ocarina of Time بازی کرده و به اپونا رای نمیده :>
(یا نکنه بازی نکردی؟! در اون صورت آدرس نزدیک ترین چاهی که خودتو ازش پرت کنی پایین رو میتونم بهت بدم :D)
بهترین اسب تاریخ ویدئو گیم که اَگرو ـه :D بقیه دیگه بچه بازین :D

ببین الان سید برام چی فرستاده:

View attachment 189926

:D:((

مخصوصا وقتی داریم در مورد بازی های نینتندو حرف می زنیم!:D
اینا همش تهدید های واهی ـه ، چاقو ؟ نه جدی چاقو ؟ اونم جلوی کسی که انواع و اقسام پرستار ها و هیولاهای چاقو به دست رو سالهاس داره قیمه قیمه میکنه :دی

بهترین اسب تاریخ ویدئو گیم که اَگرو ـه :D بقیه دیگه بچه بازین :D

داری میپیچونی :D کسی نگفت اپونا از اگرو اسب بهتریه
البته کسی که چرا
اینا
Top Ten Horses in Video Games
و اینا
The All Time Best Video Game Horses, Ranked
و اینا (بدون ترتیبه ولی خیلی ضایع همون اول آورده)
Favourite Video Game Horses | Culture of Gaming
اکثرا همین نظر رو دارن
سرچ گوگل هم کلا اولین چیزی که بعد Video Game Horse زدن میاره همین اپوناست

ببین معلومه داری کفر میگی :دی
زیاد طفره نرو. بگو OoT نزدی من تکلیف مو با توئه خائن بدونم :دی

189928

به خاطر خائنین تاپیک، متاسفانه چوکوبو حذف شد تو همون مرحله ی اول! لعنت به احسان:(

و تبریک برای بالا رفتن DD :x خفن ترین سگ دنیا >:)

---
اینجا هم...
به زلدا botw زدم که خو اپونا نداشت:-"
اونم که یه تریلر ازش گذاشتن، کلا 3 ثانیه اژدهاهه رو نداشت:)) موندم به چیه این اژدها قرار شد رای بدیم الان؟ :))
حس میکنم تریلر Lair میدیدم، اون اژدها شانس بیشتری میداشت:-"

داری میپیچونی :D کسی نگفت اپونا از اگرو اسب بهتریه
البته کسی که چرا
اینا
Top Ten Horses in Video Games
و اینا
The All Time Best Video Game Horses, Ranked
و اینا (بدون ترتیبه ولی خیلی ضایع همون اول آورده)
Favourite Video Game Horses | Culture of Gaming
اکثرا همین نظر رو دارن
سرچ گوگل هم کلا اولین چیزی که بعد Video Game Horse زدن میاره همین اپوناست

ببین معلومه داری کفر میگی :D
زیاد طفره نرو. بگو OoT نزدی من تکلیف مو با توئه خائن بدونم :D

View attachment 189928
اونا همه در حالت طبیعی نبودن :D وقتی هم یه گزینه ی اسب بهتر داریم پس باید بریم سراغ حیوون بعدی :D

نه اونو که نزدم :D ایشالا در آینده :D

نمیشه سیستمشو تغییر بدی که بشه Change Vote کرد؟
نه دیگه ، اگر قرار بر تغییر نظر باشه که خب این نظرسنجی ها دیگه تاثیرشون رو از دست میدن :دی حالا یکی دو مورد مثل شما اشتباه بزنن ، ولی بقیه چی :دی اون چنج وُت میتونه یهو توی چند دقیقه کل نظرسنجی رو بهم بریزه :دی
اما توی این مورد خاص اگر اپونا تعداد رای هاش جوری شد که با 1 رای همه چیز عوض میشد و نتیجه تغییر می کرد ، اون 1 رای شما رو اعمال میکنیم :دی

به خاطر خائنین تاپیک، متاسفانه چوکوبو حذف شد تو همون مرحله ی اول! لعنت به احسان:(

و تبریک برای بالا رفتن DD :x خفن ترین سگ دنیا >:)

---
اینجا هم...
اونم که یه تریلر ازش گذاشتن، کلا 3 ثانیه اژدهاهه رو نداشت:)) موندم به چیه این اژدها قرار شد رای بدیم الان؟ :))
حس میکنم تریلر Lair میدیدم، اون اژدها شانس بیشتری میداشت:-"
خیلی اسپویل داره :( میهایرو از اون حیوانات تاثیر گذار توی داستان بازیه ! همینجوری یه چیزی نیست که صرفاً سوارش بشی یا فقط کمک باشه ، تاثیرش زیاده و بگم اسپویل میشه اگه 1% کسی نزده باشه و بخواد بره سمتش :دی

خیلی اسپویل داره :( میهایرو از اون حیوانات تاثیر گذار توی داستان بازیه ! همینجوری یه چیزی نیست که صرفاً سوارش بشی یا فقط کمک باشه ، تاثیرش زیاده و بگم اسپویل میشه اگه 1% کسی نزده باشه و بخواد بره سمتش :D
خوب الان واقعا انتظار داری به چی رای بدیم؟ :دی
باز سید داره تلاش میکنه و فن آرت میزاره:-" یاد بگیر :p

• Like
Reactions: Z-fan
نه اونو که نزدم :D ایشالا در آینده :D

بعد به من گیر میدی که یه بازی یوکو تارو که گیر PS3.... تنها کنسول غیر قابل بکوارد کامپتیبل تاریخ افتاده رو نزدم :D

پاشو جای ای که اعصاب ملت رو این جا خورد کنی یه شبیه ساز N64 بریز، ROM های بازی هم ریخته وسط :دی شاید از گمراهی نجات پیدا کنی :> (بازم امیدی ندارم در کل :دی)
این نسخه رو به بقیه پیروانت که به اپونا رای ندادن هم پیشنهاد می کنم :دی

189929

بود... خوب نگشتی :دی

189932

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or