X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
اصلا یک چیز مشخصیه که DD >>>>>> Quiet !
سوال داشت آخه؟ :D
همون چشم بند DD راحت از تمام کاراکترهای MGS V میبرتش بالاتر:D فقط دیگه خود بحث Venom Snake vs DD هست :D

بعد DD راه رهروان شمشیر رو پیش گرفته که انر لازم باشه با شمشیر تو دهن هم میجنگن>:) زورو ساما با سبک سانتوریو ، یا رایدن وقتی دست هاش رو از دست داده بود( :(( ) ... DD هم میخواسته چنین شمشیرزن بزرگی بشه:-" و خوب... بین تمام سگ سانان دنیای بازی ها، از این نطر از همشون خفن تره:p>:)
اینا توهمات ذهن یه آکیباس ، به خودِ بازی بسطش نده :دی

اینا توهمات ذهن یه آکیباس ، به خودِ بازی بسطش نده :D

اینا همش واقعیته>:)
+
آکیبا زیر بشکه >>>> Quiet >:)

---
آکیبا تونست بعضیا رو تور بکنه که اسنیک نتونست>:)
ایمان بیار:p

واقعیت بهتر بودن چوکوبو ـه :D>:)
اصلا در مورد بهترین همراه بودن DD شک نکن>:)
میگم که... از چشم بندش خجالت بکش:دی

ولی مردک، بیشوخی یه چند روز استراحت بده، من مطمئنم اندازه یه براکت دیگه حیوون همراه خوب و خفن گیر میاد!
گناه دارن این جماعت:( مخصوصا چون در کنار کاراکترهای انسانی به خاطر شخصیت پردازی نمیتونند قرار بگیرن، حیف میشن :( بزار ادامه بدیم این بخش رو:p

---

کاراکترهای همراه انسانی فقط یادت بره پیکارینا رو بیاری، میزنم لهت میکنم:-" :دی

• Like
Reactions: Kainé
اصلا در مورد بهترین همراه بودن DD شک نکن>:)
میگم که... از چشم بندش خجالت بکش:D

ولی مردک، بیشوخی یه چند روز استراحت بده، من مطمئنم اندازه یه براکت دیگه حیوون همراه خوب و خفن گیر میاد!
گناه دارن این جماعت:( مخصوصا چون در کنار کاراکترهای انسانی به خاطر شخصیت پردازی نمیتونند قرار بگیرن، حیف میشن :( بزار ادامه بدیم این بخش رو:p

---

کاراکترهای همراه انسانی فقط یادت بره پیکارینا رو بیاری، میزنم لهت میکنم:-":D
چشم بند هم شد دلیل ؟ الان زمین و زمان یا یه چشم ندارن یا چشم بند دارن :دی
نه دیگه تمومه :دی
---
پیکارینا آدم نیست که :دی ولی به خاطر ماهیتش گذاشتمش توی تورنومنت بعدی :دی قبل از همراه های انسان ، یه تورنومنت دیگه هم هست :دی

• Like
Reactions: love master
چشم بند هم شد دلیل ؟ الان زمین و زمان یا یه چشم ندارن یا چشم بند دارن :D
نه دیگه تمومه :D
---
پیکارینا آدم نیست که :D ولی به خاطر ماهیتش گذاشتمش توی تورنومنت بعدی :D قبل از همراه های انسان ، یه تورنومنت دیگه هم هست :D
اصلا دلیل از این والاتر؟ :D
اصلا نگاه کن هرچی کاراکتر خفن و دوست داشتنیه یا یه چشم نداره، یا چشم بند داره!
زورو،زاراکی،استارک،کیوراکو، انواع و اقسام اسنیک ها، رایدن ، کاکاشی ، DD و ... :D>:)
یکی از راه های رسیدن به خدا اینه چشمت کور باشه یا چشم بند داشته باشی >:)
---
پیکارینا ... الهه و خدت بود، اصولا میاد تو دسته ی آدمیزادی ها:-" پرنسس پیکارینا :p

اصلا دلیل از این والاتر؟ :D
اصلا نگاه کن هرچی کاراکتر خفن و دوست داشتنیه یا یه چشم نداره، یا چشم بند داره!
زورو،زاراکی،استارک،کیوراکو، انواع و اقسام اسنیک ها، رایدن ، کاکاشی ، DD و ... :D>:)
یکی از راه های رسیدن به خدا اینه چشمت کور باشه یا چشم بند داشته باشی >:)
---
پیکارینا ... الهه و خدت بود، اصولا میاد تو دسته ی آدمیزادی ها:-" پرنسس پیکارینا :p
پاشو بیا با ماشِتیِ الی چشماتو دربیارم تا به مراحل والای خفنیت برسی :دی
---
ماهیت کرکتر :دی گوشت ، پوست ، خون ... :دی

• Like
  • Smile
Reactions: IMANOKA and Houosen
189917

189918

این تاپیک همینجا و در همین لحظه به کار خودش پایان میده :( دیگه واقعاً نمی تونم این حجم از خیانت رو تحمل کنم :دی از چوکوبو نمی ترسید، برید از خدا بترسید :دی وای بر اون روزی که شعله های خشم من زبانه بکشه و همه ی خائنین رو توی خودش بسوزونه :دی

اونجا چوکوبو و DD، اینجا اپونا (که البته توی فرنگ خیلی معروفه :D) و یه بنده خدایی به نام میخاییل(!) که تا الآن نمی‌شناختمش و رفتم سرچ کردم ببینم کیه! :|
این ظلم در حق چوکوبو (مخصوصاً چاق‌هاشون) رو کی جواب میده؟! :|

اگه دریکن گارد 3 نزدید تریلر زیر پیشنهاد میشه شدید :دی اگه زدید یا این پایینی رو دیدید و هنوزم به میهایرو رای نمی دید میتونید با خودکشی در مصرف اکسیژن این سیاره صرفه جویی کنید :دی
View attachment Drakengard_3_Debut_Trailer.135.mp4

بخاطر جلوگیری از خشم سید @Z-fan و همچنین مانند همیشه خیانت به احسان عزیز :D، رای ما اپونا!:D

View attachment 189923
توی مورتال کامبت دیدی شنگ سونگ میگه "یور سول ایز ماین" بعد چی میشه ؟ :D با این حرکتت یور اَس ایز ماین :D کارت تمومه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or