هرچقدر MGSV نکته منفی داشته باشه، این بشر(حیوان) به تنهایی بزرگترین نکته مثبت بازیه....بشدت دوست داشتنیه!
اون چوکوبو آخریه چه خوبه!@Dinosaur
آریا بیا این خائنین رو هدایت کن، اگه خودتم رای ـت DD نیست دلت میاد به اون چوکوبوی چاق و خپل خیانت کنی ؟
View attachment 189662
View attachment 189664
نامرد احسان از باس فایت/سامن مایه گذاشت برای رای جمع کردناون چوکوبو آخریه چه خوبه!
حاجی این چه وضعشه؟! یه جا دو تا حیوون میندازین به جون همدیگه که من باید برم اسم یکیشون رو سرچ کنم ببینم اصلاً توی چه بازیای بوده! یه جای دیگه هم مثل این یکی چوکوبوی مظلوم رو میذارین روبروی DD مهربون!
با اینکه DD جزو بهترین المانهای MGSV بود، ولی چون در حق چوکوبو ظلم میشه بهش رأی دادم!
ولی انصافاً کل MGSV یه طرف و اون صحنه که DD در عرض دو روز از تولهی کوچیک تبدیل میشه به اون ابعاد و عظمت یه طرف! خود اسنیک حیرت کرده بود از ماجرا!
بالاخره سگ بود یا گرگ یا ترکیبی از این دو تا؟ اسمش Diamond Dog بود، ولی قیافهش بیشتر به گرگ میخورد و توی ویکی بازی هم به جای اینکه بنویسن سگ یا گرگ، فقط نوشتن Canid (خونواده سگسانان که گرگ هم جزوشون هست).
اون چوکوبو آخریه چه خوبه!
حاجی این چه وضعشه؟! یه جا دو تا حیوون میندازین به جون همدیگه که من باید برم اسم یکیشون رو سرچ کنم ببینم اصلاً توی چه بازیای بوده! یه جای دیگه هم مثل این یکی چوکوبوی مظلوم رو میذارین روبروی DD مهربون!
با اینکه DD جزو بهترین المانهای MGSV بود، ولی چون در حق چوکوبو ظلم میشه بهش رأی دادم!
ولی انصافاً کل MGSV یه طرف و اون صحنه که DD در عرض دو روز از تولهی کوچیک تبدیل میشه به اون ابعاد و عظمت یه طرف! خود اسنیک حیرت کرده بود از ماجرا!
بالاخره سگ بود یا گرگ یا ترکیبی از این دو تا؟ اسمش Diamond Dog بود، ولی قیافهش بیشتر به گرگ میخورد و توی ویکی بازی هم به جای اینکه بنویسن سگ یا گرگ، فقط نوشتن Canid (خونواده سگسانان که گرگ هم جزوشون هست).
برو برو فاینال بازی نکرده انقدر نظر نده ، چوکوبو اتفاقاً خیلی همراه خفنی هم هست از سواری باهاش و مسابقاتش بگیر تا لوکیشن هایی که بدون چوکوبو نمیشه رفت ، حالا توی همین 7 ریمیک توی پارت 2 یا 3 زیارت میکنی بخش های مورد نظر رونامرد احسان از باس فایت/سامن مایه گذاشت برای رای جمع کردن
بعد یحتمل Red XIII نمیخواد بیاره تو نظرسنجی
البته جوجه چوکوبو همراه حساب میشه، مال نسخه ی محبوب XIII هست
من نگفتم چوکوبو همراه نیست یا همراه خوبی نیستView attachment 189744
برو برو فاینال بازی نکرده انقدر نظر نده ، چوکوبو اتفاقاً خیلی همراه خفنی هم هست از سواری باهاش و مسابقاتش بگیر تا لوکیشن هایی که بدون چوکوبو نمیشه رفت ، حالا توی همین 7 ریمیک توی پارت 2 یا 3 زیارت میکنی بخش های مورد نظر رو
عالیه این عکس لشکر چوکوبوها!
لعنتیا فوق العاده ـن آدم روح و روانش شاد میشه با ایناعالیه این عکس لشکر چوکوبوها!
یعنی داری با این چوکوبوهای چاق یه کاری میکنی که برم سراغ FFXIV! بندگان خدا چقدر هم مظلوم هستن با اون کلمی که جلوشون میذارن و خرشون میکنن!
کرکتر vs کرکتر حذف نشده از سیستم نظرسنجی هنوز پابرجاس ، فقط لا به لای کرکترهای خالی چیزای متنوع هم توی تاپیک میذاریم که جو متفاوت بشه و یکنواخت نشه مثلاً توی همین تاپیک موسیقیِ بازی هم vs داشتیم ، دنیای خودِ بازی هم vs داشتیم ، حتی از خالی بندهای صنعت گیم هم vs داشتیم فردا هم آخرین گروه از نظرسنجی حیواناته و میره برای رده بندیمن همچنان منتظرم تورنمنت کرکتر vs کرکتر بذارید مثل اوایل تاپیک
همش همین؟کرکتر vs کرکتر حذف نشده از سیستم نظرسنجی هنوز پابرجاس ، فقط لا به لای کرکترهای خالی چیزای متنوع هم توی تاپیک میذاریم که جو متفاوت بشه و یکنواخت نشه مثلاً توی همین تاپیک موسیقیِ بازی هم vs داشتیم ، دنیای خودِ بازی هم vs داشتیم ، حتی از خالی بندهای صنعت گیم هم vs داشتیم فردا هم آخرین گروه از نظرسنجی حیواناته و میره برای رده بندی