X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
@Dinosaur
آریا بیا این خائنین رو هدایت کن، اگه خودتم رای ـت DD نیست :( دلت میاد به اون چوکوبوی چاق و خپل خیانت کنی ؟ :(

View attachment 189662

View attachment 189664

tumblr_n4execcLRC1qb8aggo1_500.gifv
اون چوکوبو آخریه چه خوبه! :x
حاجی این چه وضعشه؟! :| یه جا دو تا حیوون میندازین به جون همدیگه که من باید برم اسم یکی‌شون رو سرچ کنم ببینم اصلاً توی چه بازی‌ای بوده! :D یه جای دیگه هم مثل این یکی چوکوبوی مظلوم رو می‌ذارین روبروی DD مهربون!
با اینکه DD جزو بهترین المان‌های MGSV بود، ولی چون در حق چوکوبو ظلم میشه بهش رأی دادم! :(
ولی انصافاً کل MGSV یه طرف و اون صحنه که DD در عرض دو روز از توله‌ی کوچیک تبدیل میشه به اون ابعاد و عظمت یه طرف! :)) خود اسنیک حیرت کرده بود از ماجرا! :D
بالاخره سگ بود یا گرگ یا ترکیبی از این دو تا؟ :D اسمش Diamond Dog بود، ولی قیافه‌ش بیشتر به گرگ می‌خورد و توی ویکی بازی هم به جای اینکه بنویسن سگ یا گرگ، فقط نوشتن Canid (خونواده سگ‌سانان که گرگ هم جزوشون هست).

حاجی این چه وضعشه؟! :| یه جا دو تا حیوون میندازین به جون همدیگه که من باید برم اسم یکی‌شون رو سرچ کنم ببینم اصلاً توی چه بازی‌ای بوده! :D یه جای دیگه هم مثل این یکی چوکوبوی مظلوم رو می‌ذارین روبروی DD مهربون!
با اینکه DD جزو بهترین المان‌های MGSV بود، ولی چون در حق چوکوبو ظلم میشه بهش رأی دادم! :(
ولی انصافاً کل MGSV یه طرف و اون صحنه که DD در عرض دو روز از توله‌ی کوچیک تبدیل میشه به اون ابعاد و عظمت یه طرف! :)) خود اسنیک حیرت کرده بود از ماجرا! :D
بالاخره سگ بود یا گرگ یا ترکیبی از این دو تا؟ :D اسمش Diamond Dog بود، ولی قیافه‌ش بیشتر به گرگ می‌خورد و توی ویکی بازی هم به جای اینکه بنویسن سگ یا گرگ، فقط نوشتن Canid (خونواده سگ‌سانان که گرگ هم جزوشون هست).
نامرد احسان از باس فایت/سامن مایه گذاشت برای رای جمع کردن:(
بعد یحتمل Red XIII نمیخواد بیاره تو نظرسنجی:|
البته جوجه چوکوبو همراه حساب میشه، مال نسخه ی محبوب XIII هست:-"

رشدش خوب بوده DD :-" >:)
والله میگفتن گرگه، تو بیابون هم یافتیده شد...
ولی شد Mascotه Diamond Dogs دیگه:-"
ولی رسما چیت کد ترین مورد بازی بود>:) ، تمام انواع ایگل ویژن ها و حتی پهبادها و ... باید جلوش لنگ مینداختن:))

• Smile
  • Like
Reactions: Kainé and Dinosaur

189744

نامرد احسان از باس فایت/سامن مایه گذاشت برای رای جمع کردن:(
بعد یحتمل Red XIII نمیخواد بیاره تو نظرسنجی:|
البته جوجه چوکوبو همراه حساب میشه، مال نسخه ی محبوب XIII هست:-"
برو برو فاینال بازی نکرده انقدر نظر نده ، چوکوبو اتفاقاً خیلی همراه خفنی هم هست :دی از سواری باهاش و مسابقاتش بگیر تا لوکیشن هایی که بدون چوکوبو نمیشه رفت ، حالا توی همین 7 ریمیک توی پارت 2 یا 3 زیارت میکنی بخش های مورد نظر رو :دی

View attachment 189744

برو برو فاینال بازی نکرده انقدر نظر نده ، چوکوبو اتفاقاً خیلی همراه خفنی هم هست :D از سواری باهاش و مسابقاتش بگیر تا لوکیشن هایی که بدون چوکوبو نمیشه رفت ، حالا توی همین 7 ریمیک توی پارت 2 یا 3 زیارت میکنی بخش های مورد نظر رو :D
من نگفتم چوکوبو همراه نیست یا همراه خوبی نیست:p
اصلا FF XV بعد از رسیدن به چوکوبوها کامل یک بازیه دیگه میشه:p
یا اون چوکوبویی که فکر کنم تو یکی از سری ها اصلا جزو پارتیه اصلی هست(توی WOFF کلا با یکی از کاراکترها بود) بچه باحالی بود

بحث اینه میگم از فت چوکوبو مایه نزار، اون همراه نبوده:p

عالیه این عکس لشکر چوکوبوها! :))
یعنی داری با این چوکوبوهای چاق یه کاری می‌کنی که برم سراغ FFXIV! :D بندگان خدا چقدر هم مظلوم هستن با اون کلمی که جلوشون می‌ذارن و خرشون می‌کنن! :D
لعنتیا فوق العاده ـن :D آدم روح و روانش شاد میشه با اینا :D

پ.ن : از طرفی خود XIV هم فوق العادس ! چوکوبو هاش هم که معرف حضور هستن :))

من همچنان منتظرم تورنمنت کرکتر vs کرکتر بذارید مثل اوایل تاپیک=((

من FF فن نبودم هیچوقت هرچی هم سعی کردم نتونستم ارتباط بگیرم باهاش در نتیجه به DD رای دادم :D
کرکتر vs کرکتر حذف نشده از سیستم نظرسنجی :D هنوز پابرجاس ، فقط لا به لای کرکترهای خالی چیزای متنوع هم توی تاپیک میذاریم که جو متفاوت بشه و یکنواخت نشه :D مثلاً توی همین تاپیک موسیقیِ بازی هم vs داشتیم ، دنیای خودِ بازی هم vs داشتیم ، حتی از خالی بندهای صنعت گیم هم vs داشتیم :D فردا هم آخرین گروه از نظرسنجی حیواناته و میره برای رده بندی :D

کرکتر vs کرکتر حذف نشده از سیستم نظرسنجی :D هنوز پابرجاس ، فقط لا به لای کرکترهای خالی چیزای متنوع هم توی تاپیک میذاریم که جو متفاوت بشه و یکنواخت نشه :D مثلاً توی همین تاپیک موسیقیِ بازی هم vs داشتیم ، دنیای خودِ بازی هم vs داشتیم ، حتی از خالی بندهای صنعت گیم هم vs داشتیم :D فردا هم آخرین گروه از نظرسنجی حیواناته و میره برای رده بندی :D
همش همین؟ :|
درخواست دارم بیشتر و طولانی تر بشه این مورد!

+لعنت بر تو که پیکاچو گذشتی و آگومون نه:(

• Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or