و البته هیچکدوم از بازی های ژاپنی پسند به بالا نخواهند رسید حتی اونایی که توی گروه L و N هستن هم نمیتونن بیان بالا خلاصه اینکه احسان خودت رو برای یه شکست های سخت و پی در پی آماده کن
جوجه رو آخر پاییز میشمارن حالا میبینیمو البته هیچکدوم از بازی های ژاپنی پسند به بالا نخواهند رسید حتی اونایی که توی گروه L و N هستن هم نمیتونن بیان بالا خلاصه اینکه احسان خودت رو برای یه شکست های سخت و پی در پی آماده کن
جوجه به آخر پاییز نمیرسه که بخواد شمرده بشه همین اول اکبر جوجه با یه وجب روغن روی پلوش میکنیم و میزنیم بر بدنجوجه رو آخر پاییز میشمارن حالا میبینیم
ولی خب نگرانم کردی یعنی خداییش راست میگی
ولی خب ما به مبارزه ادامه میدیم
بستگی داره پرسونا 5 به کیا بخوره ، خودم میارمش بالا گذاشتیش اصن ؟و البته هیچکدوم از بازی های ژاپنی پسند به بالا نخواهند رسید حتی اونایی که توی گروه L و N هستن هم نمیتونن بیان بالا خلاصه اینکه احسان خودت رو برای یه شکست های سخت و پی در پی آماده کن
به به این شاهکارخب این دفعه میریم برای دوتا هینت
...That place...began from the resonance of intersecting points
They are memories replaced by ens and naught and etched into stone
...Blood, young sprouts, sky - and the one with the ability to control beings created from light
In that world, it is said that if one should wish it, one can bring back the souls of the dead
...But to trespass upon that land is strictly forbidden
====
!O Wizel, white warrior, wielder of the ancient sword, grant me your power… Verto
بله هست خفن ترین جای ممکن هم هست یعنی مطمئنی اونجا به یه گزینه دیگه رای نمیدی؟بستگی داره پرسونا 5 به کیا بخوره ، خودم میارمش بالا گذاشتیش اصن ؟
هیچی دیگ فهمیدم یکی از رقیباش GOW 2018 هست به قول نیتن هولی کرپبله هست خفن ترین جای ممکن هم هست یعنی مطمئنی اونجا به یه گزینه دیگه رای نمیدی؟
حتی اگه GOW4 هم باشه به اون رای نمیدم...بدون شکی بهترین JRPG این نسل که سهله نسل قبل هم هستبله هست خفن ترین جای ممکن هم هست یعنی مطمئنی اونجا به یه گزینه دیگه رای نمیدی؟
هیچی دیگ فهمیدم یکی از رقیباش GOW 2018 هست به قول نیتن هولی کرپ
هیچ ایده ای ندارین چه خبرهحتی اگه GOW4 هم باشه به اون رای نمیدم...بدون شکی بهترین JRPG این نسل که سهله نسل قبل هم هست
بهترین JRPG های تاریخ یا 5 یا 3 تاپ اول هست
فقط یکم اوضاع اش خرکی هست، الان P5 هست یا P5R؟
فقط مگه MGS ایی چیزی باشه دیگه اون استثناست!
5 نشد 4 رو. میاریم بالا، بالاخره یکیش رو میاریم بالا.. متریال ارت خفنی هم برای رای جمع کردن دارهبستگی داره پرسونا 5 به کیا بخوره ، خودم میارمش بالا گذاشتیش اصن ؟
آقا اینجا کشتارگاهه رسما...