X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
یادمه کرکتر محبوب @Kourosh توی سری سولز بود. بیا ببین چه کردن با عزیزت
فاجعه ست. مشکل اینجاست که خیلی ها اینو نمیشناسند درنتیجه داستانش رو هم نمیدونن ولی اون کچل رو الان تو دورافتاده ترین جاها هم میشناسند :D
الان داغ دلم تازه شد :D
جزء معدود کرکترهای سری سولزبورن که یادآوری میکنه ما شخصیت خوب داستان نیستیم.
چیزهای حتی عمیقتر هم یاداوری میکنه که خب البته نمیشه اینجا در موردش بحث کرد. در واقع همه چیز رو زیر سوال میبره.

فاجعه ست. مشکل اینجاست که خیلی ها اینو نمیشناسند درنتیجه داستانش رو هم نمیدونن ولی اون کچل رو الان تو دورافتاده ترین جاها هم میشناسند :D
الان داغ دلم تازه شد :D

چیزهای حتی عمیقتر هم یاداوری میکنه که خب البته نمیشه اینجا در موردش بحث کرد. در واقع همه چیز رو زیر سوال میبره.
متاسفانه تمایل ملت به خشونت حد و مرز نمیشناسه:D

از روی همین دیالوگ هم مشخصه در مورد چی حرف میزنه اگه یه کم دقیق بشیم ولی خب آره نمیشه در موردش صحبت کرد:D

متاسفانه تمایل ملت به خشونت حد و مرز نمیشناسه:D

143797

پ.ن : لعنتی این گیف های گاو که از روی گیف های معروف ساختن خیلی جوابه :دی در بدترین حالت روحی هم باشی جر میخوری از خنده :دی

من این پست رو تازه دیدم/:)

شاید برات عجیب باشه اما ایشون در کمال ناباوری، یه Demon هستن و دست بر قضا، قویترین و خطرناک ترینشون. حتی گولاخ تر از شخص Old One. در حدی که لالایی میخونه تا اون خوابش ببره. پس در واقعیت اونی که باردار میشه، خود کریتوسه:D

پ.ن: نامیرا هم هست. یعنی با چکش و شمشیر و تبر بیوفتی به جونش و بکشیش، دفعه بعدی که برمیگردی، سر و مر و گنده اونجا نشسته و بهت سلام میکنه دوباره. حالا اِخ کن:p:D
والا ایشون دیگه از حاملگی گذشته...رسما شده ماشین جوجه کشی:D
با هر ده رای یک بچه جدیدی برای کریتوس بدنیا میاره:))

حالا فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه حکایت ایشونه...میبینی یک دختر بچه ریز میزه هست، بعد یهو میبینی بابا این بخواد کهکشان هم پودر میکنه:D
کلا عاشق اغراق های ژاپنی هستم:D

• Like
Reactions: Subject 16
والا ایشون دیگه از حاملگی گذشته...رسما شده ماشین جوجه کشی:D
با هر ده رای یک بچه جدیدی برای کریتوس بدنیا میاره:))

حالا فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه حکایت ایشونه...میبینی یک دختر بچه ریز میزه هست، بعد یهو میبینی بابا این بخواد کهکشان هم پودر میکنه:D
کلا عاشق اغراق های ژاپنی هستم:D
دور بعدی Ellie باید از Atreus سرپرستی کنه:))
خداییش چه وضعیه هر چی ما دوس داریم به یه گولاخی بر میخوره که میزنه میترکونتش:D حق دیمنز سولز بیش از ایناست:D
متاسفانه همینطوره:D واقعا DeS خیلی ریز یه سری چیزا رو زیر سوال میبره و خیلی هم زیبا این کارو میکنه:D یعنی اگر کسی دنبال اون چیزا باشه، این بازی مثل یه کلاس درسه براش:D البته کلا این دیدگاه و جهان بینی میازاکیه و توی تمام بازیاش وجود داره. حیف واقعا حیف:D

روزی که ریمسترش معرفی بشه، فوج فوج گناه کاران را خواهیم دید که در صفوفی بلند، به درگاه Old One زانو زده اند و میگویند:

"ما را به Nexus بازگردان، چرا که دیگر رای اشتباه نخواهیم داد"

اما Old One بهشون میگه:

"بچشید، آنچه در Group F اندوخته اید"

آخرین ویرایش:
دقت کردید از وقتی معرفی و هایپ دو کنسول بالا گرفته و جوو یکم بد شده یه سری کلمات مثل حامله شدن و غیره که ما کمتر میدیم از زبون کاربرها بیشتر شده، کاش دو کنسول زودتر بیان هرکی باید بگیره سریع بگیره جوو مثل سابق برگرده هرکی هم باید برگرده بغار زودتر برگرده

اولین عنوان بهترین عنوان! Cory Barlog, David Jaffe بیشتر ازین لازم نیست بگم :D

2545061350_c41979eed1_b.jpg
latest

وقتی شروع طوفانی با کشتن Hydra چند سر معنی شد! :D

یادمه خیلی عاشق GoW 1 بودم و همیشه تو کفش بودم که تمومش کنم. همیشه هم تا آتن که میرسیدم و Ares رو برای اولین بار میدیدم، دیگه بیشتر از اون جلو نمیرفتم. تا اینکه چند سال پیش نسخه HD رو گرفتم و تمومش کردم و حقیقتا اگر بخوام بگم، اصلا دوست ندارم یه بار دیگه برمش. خیلی طولانیه و اواخرش هم واقعا رو اعصابه. یعنی شروع خیلی خوبی داره و خوب پیش میره ولی رفته رفته کند میشه و خیلی کش پیدا میکنه. ولی مثلا اینو نمیتونم در مورد بقیه شماره ها بگم.

یادمه خیلی عاشق GoW 1 بودم و همیشه تو کفش بودم که تمومش کنم. همیشه هم تا آتن که میرسیدم و Ares رو برای اولین بار میدیدم، دیگه بیشتر از اون جلو نمیرفتم. تا اینکه چند سال پیش نسخه HD رو گرفتم و تمومش کردم و حقیقتا اگر بخوام بگم، اصلا دوست ندارم یه بار دیگه برمش. خیلی طولانیه و اواخرش هم واقعا رو اعصابه. یعنی شروع خیلی خوبی داره و خوب پیش میره ولی رفته رفته کند میشه و خیلی کش پیدا میکنه. ولی مثلا اینو نمیتونم در مورد بقیه شماره ها بگم.
143864

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or