حس میکنم شاید به دلیل old timer بودن gt2 خیلی ها اینجا باهاش خاطره نداشته باشن و مخاطبش نسبت به دلست خیلی کمتر باشه مگر کسایی که عمر گیمریشون حدود 15 20 سال و بیشتر باشه.
احسان من زمان PS1 اصلاً نمیدونستم GT چی هست! کلاً نه خودم کاری باهاش داشتم و نه دوستام اهل ریسینگ این مدلی بودن که من رو هم آشنا کنن. کل شناخت بنده از ریسینگ در اون اون دوران همون NFSها بودن و CTR!
عجب ! پس بخش رمانتیک کار از 3 به بعد شروع میشه خب از این بابت هم مشکلی نیست ، 5 و 6 بزودی توو راه نظرسنجین ببینیم چه میکنیاحسان من زمان PS1 اصلاً نمیدونستم GT چی هست! کلاً نه خودم کاری باهاش داشتم و نه دوستام اهل ریسینگ این مدلی بودن که من رو هم آشنا کنن. کل شناخت بنده از ریسینگ در اون اون دوران همون NFSها بودن و CTR!
بعدش توی PS2 با GT3 آشنا شدم و توی یه دیسک دموی خفن، تریلری هم از این بازی بود که گرافیکش توی اون زمان یکی از واقعگرایانهترین چیزهایی بود که دیده بودم و در نهایت رفتم سراغش و عشق آغاز شد!
شاید تنها کسی باشم که از روی دلسوزی به lbp 2 رای ندادم.
واقعا به نظرم بهترین تو اون لیسته. (هرچند به نظرم بهترین نسخه سری lbp vita عه)
نو اوری و خلاقیتی که داشت رو با هیچی نمیشه مقایسه کردش.
4 و 6 رو بزارین تو نظر سنجی5 و 6 بزودی توو راه نظرسنجین ببینیم چه میکنی
انگار نه انگار این لعنتی مال نسل قبله و 7 سال از اومدنش میگذره. و انگار نه انگار من 10 بار تمومش کردم. هنوزم یه ویدیو ازش میبینم برام حس تازگی داره. چی ساختن واقعا اینا؟
همشون هستن امید4 و 6 رو بزارین تو نظر سنجی
خواستم برای MGS4 و GT2 به رندوم سازی اعتراض کنم ولی واقعا حتی اگه رندوم هم نبود حداقل یدونه سرگروه پر طرفدار و قدر داخل هر گروه خود نمایی میکرد پس اعتراض بی فایدست