X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
روچ که اصن بود و نبودش توی سری ویچر حس نمیشه :D فقط یه اسبه که سوارش میشی میری اینور اونور >:) تازه فست تراول هم هست نیازش به اون صورت حس نمیشه >:)

تریکو به معنای واقعی کلمه Never Walk Alone ـه >:) انقدر خیانت نکنید ، عاقبت نداره :D

===

View attachment 191670

اخه روچ هرچی الکی باشه، از اون طرف تریکو برای من همراهی بود که ارزو میکردم کاشکی walk alone بود :(

اخه روچ هرچی الکی باشه، از اون طرف تریکو برای من همراهی بود که ارزو میکردم کاشکی walk alone بود :(
191686

نه دیگه راه نداره ! تو رو باید با نیچیرین گردن زد که خاکسترت هم باقی نمونه :دی

میگن سگ ها وفادارترین موجودات هستن...
با این نظرسنجی باید بگیم انسان ها هم خیانت کار ترین ها هستن...هعی...هعی... :(

---

یک آرت مخصوص آریا @Dinosaur :-"

View attachment 192005
برو خائن لعنتی ، برو تا اون خونتو نریختم :دی حیف که میخوام دامن پاک این تاپیک به خونِ سراسر خیانت آلودت آغشته نشه و پاک بمونه :D
عکس چوکوبو رو هم نذار که همون باستر سورد رو از حلق به داخل بدنت راهنمایی میکنم :دی هنوز عکس نظرسنجیش رو دارم که بهش رای ندادی :دی تو از اونایی که بعد از مرگ هم روحت به آرامش نمیرسه :دی

DD خدایی خلق و خوی و رفتارش بر دستوراتی که ما تو متال گیر 5 بهش میدادیم بشدت واقعی و قشنگ بودن، طوری بشخصه وجب به وجب تمام متال گیر 5 رو با همین سگ با وفا شخم زدم.:D کلا به عنوان یک یار تو یک بازی چه هوش مصنوعی اش ، چه انیمیشن های حرکاتش بشدت تحسین بر انگیز و واقعی بودن.

DD خدایی خلق و خوی و رفتارش بر دستوراتی که ما تو متال گیر 5 بهش میدادیم بشدت واقعی و قشنگ بودن، طوری بشخصه وجب به وجب تمام متال گیر 5 رو با همین سگ با وفا شخم زدم.:D کلا به عنوان یک یار تو یک بازی چه هوش مصنوعی اش ، چه انیمیشن های حرکاتش بشدت تحسین بر انگیز و واقعی بودن.
ولی این DD همونیه که در یک نظر سنجی بسیار مشکوک.. Mikhail..اژدهای دوست داشتنی و عزیز رو حذف کرد..:-<
مگه میشه یه سگ از یه اژدها.. اونم Mikhail...برنده بشه...غم انگیز بود اون روز :-<
نتیجه این نظرسنجی اندکی حس بهتری بهم داد>:)

ولی این DD همونیه که در یک نظر سنجی بسیار مشکوک.. Mikhail..اژدهای دوست داشتنی و عزیز رو حذف کرد..:-<
مگه میشه یه سگ از یه اژدها.. اونم Mikhail...برنده بشه...غم انگیز بود اون روز :-<
نتیجه این نظرسنجی اندکی حس بهتری بهم داد>:)
تازه هنوزم بوی خیانت میاد ! DD با 1 رای شروع کرد و ته زورش به 3 رای رسید ، بوی خیانت میاد که داره اینجوری زیاد میشه رای هاش :D اونم جلوی کی ! اَگرو ! از مقدس ترین موجودات تاریخ گیم :D اصن به این عمق و خفنی نداریم حیوان همراه :(

====

192050

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or