DFSHINNOK7
کاربر سایت
غم انگیز تر از این نمیشد، نه Yoshi و نه Tails هیچکدوم تو چهارتای نهایی نیستن.
Tails به نظرم قرعه بدی بهش خورد! و شاید فقط Agro و Trico توان حذفش رو داشتنغم انگیز تر از این نمیشد، نه Yoshi و نه Tails هیچکدوم تو چهارتای نهایی نیستن.
یه روزی مشخص میشه کل سایت از احسانیون هستن، و همه خائنیم... و اون روز زیاد دور نیستهمین ؟ همش 3 تا ؟ انتظارم ازتون بیشتر از اینا بود فقط 3 تا نمونه از من پیدا کردین ؟ من خیلی بیشتر از این حرفهام ، با اون عدد 3 غرورم جریحه دار شد
من مدام در تریبونهای مختلف گفتم امیر آکیبا سلیقهاش نابوده. الان متوجه شدم فرق روباه رو از سگ هم تشخیص نمیده.من الان پی بردم @m.a.t هم شدیدا جزو خیانت کارانه!
آواتارش سگه ، بعد میگه از سگ سانان خوشم نمیاد! الله اکبر!
---
یه بازی سازی هم اینجا دوتا نماینده داره! به به! ولی کاش دوتا اسب این مرحله خورده بودن به هم
اما انشاالله فینال یه شترگاو پلنگ و یک سگ(گرگ) داشته باشیم
گرچه احتمالا فینال بین مخلوقات یک کارگردان خواهد بود
روباه هم از سگ سانان هستمن مدام در تریبونهای مختلف گفتم امیر آکیبا سلیقهاش نابوده. الان متوجه شدم فرق روباه رو از سگ هم تشخیص نمیده.
بعد برای ما داد سخن سر میده که فلان چیز از بهمان چیز بهتره
بیا....همینو میخواستی که بهت یادآوری کنند روباه هم از سگ سانان هست؟من مدام در تریبونهای مختلف گفتم امیر آکیبا سلیقهاش نابوده. الان متوجه شدم فرق روباه رو از سگ هم تشخیص نمیده.
بعد برای ما داد سخن سر میده که فلان چیز از بهمان چیز بهتره
من مشکلی با تبار Vulpini ندارم. یعنی مشکلی با روباهها و تانوکیها ندارم. از تبار Canini خوشم نمیادروباه هم از سگ سانان هست
خوبه خودت میدونی این مال چیه و چرا گذاشتمشبیا....همینو میخواستی که بهت یادآوری کنند روباه هم از سگ سانان هست؟
جدا از اینکه درسته گفتی مربوط به فایر فاکسه، ولی خدایی پوزش به روباه نمیخوره
هی به تخریب آکیبای مظلوم دست بزنید
درود بر تو ! عجبه یه بار خیانت ندیدیم ازتTrico شتر گاو پلنگ دوست داشتنی
من که خیلی دوستش داشتم، از دستش اذیت نشدم مثل بعضیا ، و کلا همراه دوست داشتنیی بود بریم برای فینالیست کردنش
آقا یوشی پدر Never Walk Alone صنعت گیم حذف شد. یعنی دیگه Never Walk Alone تر از این نداشتیم. بعد شما نگران روچی؟این پرنده قناصو تا اینجا اوردین هیچی نگفتیم دیگه مقابل روچ اینکارو نکنین مومنان