با اینکه بعد SoC احترام شدیدی نسبت به اوئدا کسب کردم و حتی به تریکو رای میدم...واقعا غیر قابل انکاره که یکی از بیشعور ترین موجودات تاریخ گیمه! هوش مصنوعی اش با روح و روان آدم بازی میکنه
اتفاقاً یکی از طبیعی ترین هوش مصنوعی حیوانات رو داره مگه آدمه که هر چی میگی گوش کنه ؟با اینکه بعد SoC احترام شدیدی نسبت به اوئدا کسب کردم و حتی به تریکو رای میدم...واقعا غیر قابل انکاره که یکی از بیشعور ترین موجودات تاریخ گیمه! هوش مصنوعی اش با روح و روان آدم بازی میکنه
والا ما که با خود حییوون هم ور میریم این همه رو اعصاب و معصاب ما نمیره! قرار نیست همیشه گوش کنه ولی اینکه میخواد هر حرکتی بزنه باید 5 دقیقه صداش کنی و انواع ژانگولک بازی ها رو در بیاری تا یک توجه ایی بهت کنه(که خیلی وقت ها هم شده عملکرد اشتباه انجام میده) واقعا روی اعصابه!اتفاقاً یکی از طبیعی ترین هوش مصنوعی حیوانات رو داره مگه آدمه که هر چی میگی گوش کنه ؟
الان کی با حیوون ور نمیره ؟والا ما که با خود حییوون هم ور میریم این همه رو اعصاب و معصاب ما نمیره! قرار نیست همیشه گوش کنه ولی اینکه میخواد هر حرکتی بزنه باید 5 دقیقه صداش کنی و انواع ژانگولک بازی ها رو در بیاری تا یک توجه ایی بهت کنه(که خیلی وقت ها هم شده عملکرد اشتباه انجام میده) واقعا روی اعصابه!
من که بشدت با پایان اش حال کردم و بخش پایانی تجربه بازی رو برای من نجات داد ولی بدون شکی از زجر آورترین تجربه های گیمینگ برای من بوده.
حق ترین کامنت بازیسنتروالا ما که با خود حییوون هم ور میریم این همه رو اعصاب و معصاب ما نمیره! قرار نیست همیشه گوش کنه ولی اینکه میخواد هر حرکتی بزنه باید 5 دقیقه صداش کنی و انواع ژانگولک بازی ها رو در بیاری تا یک توجه ایی بهت کنه(که خیلی وقت ها هم شده عملکرد اشتباه انجام میده) واقعا روی اعصابه!
من که بشدت با پایان اش حال کردم و بخش پایانی تجربه بازی رو برای من نجات داد ولی بدون شکی از زجر آورترین تجربه های گیمینگ برای من بوده.
بهترین تصمیمی که توی عمرت گرفتی!من این نظرسنجی رو تحریم میکنم
فعلا نمیتونم تصمیم بگیرم