شیطونه احیاناً نمیگه بذارید احسان خودش برنده رو به دلخواه و بدون اعمال نظرسنجی انتخاب کنه ؟شیطونه میگه اکانت قدیمیم رو بیارم وارد بازی کنم
و در ضمن STOP the steal
حتماً باید حمله کنیم با کنگره؟

زیاد نذارید شیطون وارد عمل بشه چون نتجیه ی عکس میده
شیطونه احیاناً نمیگه بذارید احسان خودش برنده رو به دلخواه و بدون اعمال نظرسنجی انتخاب کنه ؟شیطونه میگه اکانت قدیمیم رو بیارم وارد بازی کنم
و در ضمن STOP the steal

مطمئنی میخوای گارد ملیو بیارم و تحت متمم 25 قانون اساسی ببرمت؟شیطونه میگه اکانت قدیمیم رو بیارم وارد بازی کنم
و در ضمن STOP the steal

نامردا دور قبلی خودتون به روچ رای دادید ، خودتون تا این مرحله کشیدیدش بالا بعد به من میگید چرا روچ اینجاسلعنتیا خیانت رو بردید توی یه لِوِل دیگه
پ.ن : الان چک کردم منهای خودم 30 نفر به روچ رای دادنمراتب اعدام به عهده ی خودتون
![]()

خب بذار برات به صورت دقیق توضیح بدم...یکی بیاد منو توجیح کنه که روچ غیر از اسب گرالت بودن چه ویژگی مثبتی نسبت به داگ میت داره؟
من اون وقت به احسان میگم رایم رو جابجا حساب کنه![]()
یکی بیاد منو توجیح کنه که روچ غیر از اسب گرالت بودن چه ویژگی مثبتی نسبت به داگ میت داره؟
من اون وقت به احسان میگم رایم رو جابجا حساب کنه![]()
من شامل این قضیه نمیشم بگم از الان
حریف روچ راند اول یوشی بود
الانم داگ میته
به وضوح از جفت شونم پخ تره
به هر حال از تورنمنتی که لای اسب هاش، اپونا تو راند اولش حذف میشه نمیشه انتظار بیشتری داشت![]()
خب بذار برات به صورت دقیق توضیح بدم...
در واقع... چون که... خب... همین که اسبه و سگ نیست، کافی نیست؟
الان مثلاً اپونا جز اینکه اسب لینکه مگه چیز دیگه ای هم هست ؟همین روچ رو یه اسکین بندازی میشه اپونا دیگه
![]()
خب با همین فرمون 3 تا گزینه رو حذف کردم رفترای های داگ میتی که خوردی رو حالا برگردون خائن![]()
(البته یکیشون که راند پیش حذف شده بود) برم یه برنامه ی خائنانه واسه بقیشون هم بکشم