به نظر من کارهای میازاکی بیشتر از سوتک الهام گرفتن تا ایکوپس کاملا خائن بودن علی بر همگان ثابت شد!!!![]()
===
اصن خود سایلنت هیل رو بذاریم کنار، موسیقیش به تنهایی میتونه جلوی ایکو رقابت کنه

به نظر من کارهای میازاکی بیشتر از سوتک الهام گرفتن تا ایکوپس کاملا خائن بودن علی بر همگان ثابت شد!!!![]()
دیگه خود میازاکی رو هم نفی میکنی؟ عجب! عجب! خیانت تا کجا واقعا؟به نظر من کارهای میازاکی بیشتر از سوتک الهام گرفتن تا ایکویعنی اگر دقت کنیم هم سازه ها و غول ها و اتمسفر و ستینگ بیشتر به سمت سوتک هست تا ایکو. خلاصه اینکه برید خجالت بکشید و با فرافکنی سعی در گمراهی مخاطبین و ایجاد دو دستگی بین طرفداران میازاکی نداشته باشین.
===
اصن خود سایلنت هیل رو بذاریم کنار، موسیقیش به تنهایی میتونه جلوی ایکو رقابت کنهکدوم عنوان رو دیدین که موسیقی اون اینقدر توی تار و پود بازی فرو رفته باشه که اگر جداش کنیم، بازی بی هویت میشه؟
البته میدونم الان همتون میخوایین بگین سولزبورن (
) ولی خب اون بیش برای اتمسفر دادن به باس ها هست تا کل بازی به عنوان یه مجموعه.
یعنی تو تا الان به انسانیت اعتقاد داشتی؟
حتما تو میخوای بنشون کنی ؟ ?خب، ما اومدیم
یه نگاهی به نظر سنجی بندازم، همممممم، آقا حله و همین فرمون برید جلو
سایلنت هیل ۱ باید همیشه تاپ و اون بالا بالاها باشه
تمام افرادی هم که به ICO رای دادند به زودی بن میشن!
مرسی از همگی؛ مخصوصا علی و احسان
حتما تو میخوای بنشون کنی ؟ ?
نکشیمون "سزار"
به تعداد قطرات اشکی که برای یوردا ریختم ، بنم کنید ، رایم عوض نمیشه ..نمیشه مازیار، قبول کن که نمیشه!
سایلنت هیل تو گوشت و خون بچه ها رخنه کرده
من یه لحظه میرم «تغییر رای» رو فعال می کنم که تو هم به سایلنت هیل رای بدی![]()
آره. دیروز نبودی ببینی چجوری طرفدارای ICO بهمون رخنه کرده بودن. هنوزم درد دارم (روحی البته. چرا اینقدر تو ذهنت آلوده هست؟)سایلنت هیل تو گوشت و خون بچه ها رخنه کرده![]()
چرا اینقدر تو ذهنت آلوده هست؟)
عشق پاک فقط هری به شریلآقا ما یه روز رفتیم نبودیم چیکار کردید با ایکوچه وضعشه. بدبختی اینه جفتشون از خاص ترین و تاثیرگذار ترین بازیهای دوره خودشون بودن ولی خب ایکو .... اون داستان زیبا با اون عشق پاکی که بهمون عرضه میکرد رو کجای دلم بزار آخه. زشته بخدا
رای بدید به ایکو
![]()