X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

:crying1:
جوـل کم تر از 100 تا رای بیاره نامردیـه ! :|

آخرین ویرایش:
اگه الیزابت هم انحصاری بود الان این گروه دیروز به علت اختلاف رای فجیع متوقف شده بود:-@
میدونم داری شوخی میکنی ولی اگه جول و الی رو بشناسی میبینی که رای آوردنشون هیچ ربطی به انحصاری بودنش نداره . این بحثای انحصاری و ... واسه بازیای ناتی داگ صدق نمیکنه چون هرکسی بازیشون کنه عاشق شخصیتاش میشه ;) با اینکه عاشق الیزابت هستم ولی الی رو بیشتر دوس دارم من .

در ضمن حالا مگه الیزابت کم رای آورده ؟ :دی

بحث های اینجوری نکنید! :| نه به همدیگه تیکه بندازید، نه به کاراکتر رقیب! :|
خیلی دوستانه با هم صحبت کنید و به تبلیغاتتون ادامه بدید! :d
---
بی شوخی جول مشکوک میزنه ها! یکهویی رای ها خیلی رفت بالا! :-" امیدوارم کار خلافی صورت نگرفته باشه! :d
---
تبلیغات! :d

بچه ها مغرور نشین چون همین الآن متوجه یه موضوع مهم شدم،رای های جول حباب داره:((تا اونجایی که من دیدم 3تا.
ما دچار جَوزدگی شدیم:dاز تلاش متوقف نشید:x

اگه جول و الی رو بشناسی میبینی که رای آوردنشون هیچ ربطی به انحصاری بودنش نداره . این بحثای انحصاری و ... واسه بازیای ناتی داگ صدق نمیکنه چون هرکسی بازیشون کنه عاشق شخصیتاش میشه ;) با اینکه عاشق الیزابت هستم ولی الی رو بیشتر دوس دارم من .

در ضمن حالا مگه الیزابت کم رای آورده ؟ :دی

فکر کنم صفحه قبل گفتم این یه شوخی بود!8-|
خواهشا هم ول کنید.

خوشبختانه دوستان میتونند تشخصی بدند فرق شوخی و جدی رو!
لازم هم نکرده شما به من یاد بدی داستان چیه.:) پس شما هم کنار واستا.:) من مثل شما علاقه به پز دادن تو گیم ندارم.:)

والا ما با هیچکدوم از شخصیت ها شوخی نداریم شما اگه شوخ هستی قبلش اطلاع بده

برای اینکه تاپیک به گند کشیده نشه ادامه نمیدم به گفته خود شما میزاریم به حساب شوخی

مگه تو نبودی که گقتی دیگه تبلیع نمیکنم پس اینا چیه هااااااا؟؟؟!!!
اینم مدرک:
http://forum.bazicenter.com/thread51992/page768/#post2784913
مدرک واسـه من رو میکنی :-l تو و اون XXXXXXXX :|
دست رو دست گذاشتین هیچ کاری نمیکنین :d
خب برادر من حرکتی فعالیتی جنبی جوشی از خودتون نشون بدین !
صبح 10 - 20 تا با الیزابت اختلاف آرا داشتیـم :d

Elizabeth
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:
:praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying: :praying:

مدرک واسـه من رو میکنی :-l تو و اون XXXXXXXX :|
دست رو دست گذاشتین هیچ کاری نمیکنین :d
خب برادر من حرکتی فعالیتی جنبی جوشی از خودتون نشون بدین !
صبح 10 - 20 تا با الیزابت اختلاف آرا داشتیـم :d
میگی چیکار کنم؟؟!!:-/

میگی چیکار کنم؟؟!!:-/
فکر کنم سوء تفاهم شده ! منظورم کاربر XXXXXXX بود :d
شما که به الیزابت رای دادی [-( آخه این رسمـه رفاقت ـه :-l
توبه کن و از این به بعد واسه جول تبلیغات کن شاید رستگار شدی :-" :d

رای خودمه :p:p
بعد الان من یه تبلیغ کنم خرج داره و مفتی این کارو نمیکنم>:)
بعدشم الان یه کاری بر خلاف قانون کنم یکی میاد که..... :-s

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or