X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا یه سوال الان از این گروه 2نفر صعود میکنن؟بعد فرقی نداره کدوم اول بشه کدوم دوم؟(منظورم برای مرحله بعده)

از همه ی گروه ها 2 نفر صعود میکنند، اولی و دومی هم تاثیر داره :-"

آقا فن بیس Playstation خیلی بزرگه :d حالا اگه فقط یکی از Joel و Ellie توی این گروه بود خدا میدونه کجا میرسید :d

من نبودم جوئل از الیزابت زده بالا !!!:d
یعنی انقدر نحسم که هر شخصیتی رو که تبلیغ میکنم حذف میشه:-"

اگه الیزابت هم انحصاری بود الان این گروه دیروز به علت اختلاف رای فجیع متوقف شده بود:-@

یا امام زاده بیژن, تا 1 ساعت پیش جوئل 46 تا بود, الان شده 56:|

اگه الیزابت هم انحصاری بود الان این گروه دیروز به علت اختلاف رای فجیع متوقف شده بود:-@

خیر داداش شخصیت پردازی The Last of Us قویتر از این حرفاست که بندازی گردن انحصاری بودن

شما هم وقتی چیزی از کارکتر و داستان این بازی نمیدونی بهتره کنار وایستی

من نبودم جوئل از الیزابت زده بالا !!!:d
یعنی انقدر نحسم که هر شخصیتی رو که تبلیغ میکنم دوم میشه:-"
Ok اش کردم پستتو, من پیشنهاد دارم دور بعدی واسه رقیب شخصیت مورد علاقت تبلیغ کنی:-"

Nice Joke !:d کلاً ND تو خلق کرکتر و شخصیت پردازی اونها فوق العادست! شما یه دونه بازی از طرف ناتی داگ بگو که این شرایط رو نداشته باشه. از Crash که حرفی نمیشه زد، Nate هم که تو همون نسخه اول بار خودش رو از لحاظ محبوبیت بین جماعت گیمر بسته بود، Joel و Ellie هم که به سال نکشیده اینطوری سلطان قلبها شدن :d کلاً چیز واضحی ـه شخصیت پردازی دُرست ماندگاری و محبوبیت دنبال خودش میاره

خیر داداش شخصیت پردازی The Last of Us قویتر از این حرفاست که بندازی گردن انحصاری بودن

شما هم وقتی چیزی از کارکتر و داستان این بازی نمیدونی بهتره کنار وایستی

خوشبختانه دوستان میتونند تشخصی بدند فرق شوخی و جدی رو!
لازم هم نکرده شما به من یاد بدی داستان چیه.:) پس شما هم کنار واستا.:) من مثل شما علاقه به پز دادن تو گیم ندارم.:)

Nice Joke !:d کلاً ND تو خلق کرکتر و شخصیت پردازی اونها فوق العادست! شما یه دونه بازی از طرف ناتی داگ بگو که این شرایط رو نداشته باشه. از Crash که حرفی نمیشه زد، Nate هم که تو همون نسخه اول بار خودش رو از لحاظ محبوبیت بین جماعت گیمر بسته بود، Joel و Ellie هم که به سال نکشیده اینطوری سلطان قلبها شدن :d کلاً چیز واضحی ـه شخصیت پردازی دُرست ماندگاری و محبوبیت دنبال خودش میاره

حرف شما رو قبول دارم و منکرش نیستم.هیتر هیچ بازی هم نیستم:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or