X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مکس پین ؟ پرنس ؟ اوه مای گاد !!! شما آخر با این گروه بندی هاتون منو سکته میدین :دی

الان من به کی رأی بدم ؟ :| بعد این دو تا افسانه رو چیدین کنار الطیر و اتزیو و جان مارستون ! آخه جان مارستون ؟ :|
ای خدا شیطونه میگه برم خودم از پنجره پرت کنم پایینا :|
==============

پس از رأی دادن : یعنی نتیجه ی نظرسنجی دیگه منو کشته :)) جان مارستون و مکس پین دارن قدم به قدم هم پیش میرن :)) :|

نظر شخصی
اخه من موندم کسی 20 و 30 سال سابقه ی گیمری داره میره به مارستون رای میده؟
من عمر گیمریم 22 ساله و وقتی به کلمه ی مکس پین نگاه میکنم یاد بازی مکس پین 1 میفتم که تو اون سالهای دور یه انقلابی بود تو صنعت گیم. گرافیک یه سرو گردن بالاتر بود. گیم پلی شاهکار . داستان فوق العاده عالی. و از همه مهمتر موزیکهای دیوانه کننده. فکر کنم هم سن ای ما (30 ساله) همشون به مکس رای دادن.
البته اینم به طرفدارای مارستون (یکیش هم خودمم) بگم که اگه به جای مکس هر کاراکتر دیگه ای بود من 100% به مارستون رای میدادم
چه ربطی سابقه ی گیمر بودن به نظر شخصی طرف داره؟ من با اینکه به مکس رای دادم ولی به نظرم جان مارستون بیشتر از اون نباشه کمتر از اون نیست. عزیز بزرگی یه کاراکتر به تاریخی بودن اون برنمیگرده به میزان پرورش اون توسط سازنده ها برمیگرده. مثلا یه بازی مثل ویچر یه کاراکتری مثل گرالت معرفی میکنه که از نظر شخصیتی جز 10 شخصیت برتر تاریخ بازی های ویدیویی میشه. حالا چون کلا 4 ساله ویچر اومده بقیه نوبن که گرالت رو دوست دارن؟
بعدشم به سابقه باشه که پرینس ما شاید بیشترین قدمت رو توی شخصیت های بازی های ویدیویی که هنوز زنده هستن رو داشته باشه.
منم 20 سالمه به مکس رای دادم. طرف 50 سالشه جان مارستون رو بهتر میدونه. پس جوون ها مکس رو دوست دارن، افراد پخته جان رو :|
من اصلا 2 ساله گیمرم، ولی مکس رو به خاطر Back Story اش و اینکه ساخته رمدی هست دوست دارم. باز هم دلیل بیارین که نوب ها و بچه ها به مارستون رای میدان
همین طوری که شما نظرت شخصیت اینه که مکس پین شخصیت قوی تری داره، طرف مقابل بدون در نظر گرفتن سن، جنس یا میزان گیمریش نظرش اینه که جان مارستون، پرینس یا حتی ماریو بهترن
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به جز اتزیو که در حد بقیه نیست (به نظر من:d) الطایر به خاطر این که فقط پروتاگونیست یه بازی بود کمتر مورد توجه قرار میگیره. ولی به جز این دو هر سه تای دیگه لایق بالا رفتن هستن. امیدوارم رای ها مساوی بشه هر سه تا بالا برن. یا مثلا ارق ملی بچه ها بزنه به رای غیرتشون پرینس رو بیارن بالا (ما که به مکس رای دادیم و عرغ ملی یادمون نبود:d)
خسته نشدین هنوز به مکس پین 3 گیر میدین. بابا تموم شد رفت. یه بار دیگه اعلام بشه. مکس پین اصلا قرار نبود شماره دار بشه. به همین خاطر داستانش در واقع توی همون شماره ی اول تموم میشه و به خاطر استقبال مردم بود که شماره ی 2اش درست شد. پس خود رمدی هم چقدر بده که مکس پین 2 که به اعتقاد خیلی ها حتی میشه گفت بهتر از شماره ی یکش بوده رو ساخته. الآن تمام مشکل شد مکس پین 3 دوباره:|

آخرین ویرایش:
چه ربطی سابقه ی گیمر بودن به نظر شخصی طرف داره؟ من با اینکه به مکس رای دادم ولی به نظرم جان مارستون بیشتر از اون نباشه کمتر از اون نیست. عزیز بزرگی یه کاراکتر به تاریخی بودن اون برنمیگرده به میزان پرورش اون توسط سازنده ها برمیگرده. مثلا یه بازی مثل ویچر یه کاراکتری مثل گرالت معرفی میکنه که از نظر شخصیتی جز 10 شخصیت برتر تاریخ بازی های ویدیویی میشه. حالا چون کلا 4 ساله ویچر اومده بقیه نوبن که گرالت رو دوست دارن؟
بعدشم به سابقه باشه که پرینس ما شاید بیشترین قدمت رو توی شخصیت های بازی های ویدیویی که هنوز زنده هستن رو داشته باشه.
منم 20 سالمه به مکس رای دادم. طرف 50 سالشه جان مارستون رو بهتر میدونه. پس جوون ها مکس رو دوست دارن، افراد پخته جان رو :|
من اصلا 2 ساله گیمرم، ولی مکس رو به خاطر Back Story اش و اینکه ساخته رمدی هست دوست دارم. باز هم دلیل بیارین که نوب ها و بچه ها به مارستون رای میدان
همین طوری که شما نظرت شخصیت اینه که مکس پین شخصیت قوی تری داره، طرف مقابل بدون در نظر گرفتن سن، جنس یا میزان گیمریش نظرش اینه که جان مارستون، پرینس یا حتی ماریو بهترن
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به جز اتزیو که در حد بقیه نیست (به نظر من:d) الطایر به خاطر این که فقط پروتاگونیست یه بازی بود کمتر مورد توجه قرار میگیره. ولی به جز این دو هر سه تای دیگه لایق بالا رفتن هستن. امیدوارم رای ها مساوی بشه هر سه تا بالا برن. یا مثلا ارق ملی بچه ها بزنه به رای غیرتشون پرینس رو بیارن بالا (ما که به مکس رای دادیم و عرغ ملی یادمون نبود:d)
خسته نشدین هنوز به مکس پین 3 گیر میدین. بابا تموم شد رفت. یه بار دیگه اعلام بشه. مکس پین اصلا قرار نبود شماره دار بشه. به همین خاطر داستانش در واقع توی همون شماره ی اول تموم میشه و به خاطر استقبال مردم بود که شماره ی 2اش درست شد. پس خود رمدی هم چقدر بده که مکس پین 2 که به اعتقاد خیلی ها حتی میشه گفت بهتر از شماره ی یکش بوده رو ساخته. الآن تمام مشکل شد مکس پین 3 دوباره:|
دوست من. من نمیگم که مکس چون سابقه ی زیادی داره باید قدیمی ها بهش رای بدن. مکس چون شخصیت پردازی فوق العاده ای داره و چون قدیمی ها بازیش کردن و میدونن پس اکثرا به مکس رای میدن. من خودم هم مارستون رو جزو بهترینها میدونم و خیلی هم دوستش دارم . گفتم که اگه به جای مکس هر کس دیگه ای بود من به مارستون رای میدادم. من خودم خیلی دلم میخواست به پرنس رای بدم، ولی نتونستم در مقابل مکس و مارستون مقاومت کنم
درضمن من بهترین کاراکترم همون عکس اواتار شما جیل هست.
همه ی اینا نظر شخصی و امکان داره یکی بد ترین کاراکتر دنیا رو دوست داشته باشه.

- - -ویرایش - - -

دوست من. من نمیگم که مکس چون سابقه ی زیادی داره باید قدیمی ها بهش رای بدن. مکس چون شخصیت پردازی فوق العاده ای داره و چون قدیمی ها بازیش کردن و میدونن پس اکثرا به مکس رای میدن. من خودم هم مارستون رو جزو بهترینها میدونم و خیلی هم دوستش دارم . گفتم که اگه به جای مکس هر کس دیگه ای بود من به مارستون رای میدادم. من خودم خیلی دلم میخواست به پرنس رای بدم، ولی نتونستم در مقابل مکس و مارستون مقاومت کنم
درضمن من بهترین کاراکترم همون عکس اواتار شما جیل هست.
همه ی اینا نظر شخصی و امکان داره یکی بد ترین کاراکتر دنیا رو دوست داشته باشه.

[
درست صحبت کن !
نظرت رو با Hidden blade میبرم !

راستی کسی میدونه این گروه کی تموم میشه؟:-/

سلام به دوست عزیز :bighug:
آقا اگه طبق تمامی گروه های پیشین و نظر و دستور قبلی مسئولین تاپیک باشه، هر نظر سنجی بعد از 2 روز کامل به پایان میرسه;)
این نظر سنجی دو روز پیش ساعت 19 شروع شد، امروز ساعت 19 باید پایان بپذیره :)

یه والپیپر زیبا از بانو لارا کرافت میزارم به امید اینکه در این گروه جدید دیگه حضور داشته باشه :d:

سلام به دوست عزیز :bighug:
آقا اگه طبق تمامی گروه های پیشین باشه، هر نظر سنجی بعد از 2 روز کامل به پایان میرسه;)
این نظر سنجی دو روز پیش ساعت 19 شروع شد، امروز ساعت 19 باید پایان بپذیره

ممنونم افتاد:guitar:

- - -ویرایش - - -

ای بابا مارستون 3 تا افتاد جلو لتس قو لتس قو مکس پین رو حمایت کنین:d

اینجا الان ایهام وجود داره! مکس راک استار یا رمدی؟
من خودم به مکس رای دادم فارغ از رمدی یا راک استار بودنش اما اگه منظور مکس راک استار (شخصیت جدید مکس) بوده باشه من از همینجا اعلام میکنم اشتباه کردم و باید به جان رای میدادم
من قبول ندارم حرف شمارو,مکس کلاً شخصیت ثابتی نداشته درسته(بخصوص از نظر ظاهر اصلاً متعادل نبوده توو هر شماره یه شکله!که این هم مزید بر علته);توو MP با اینکه یه آدم زخم خوردس ولی افسردگی نداره خون جلو چشماشو گرفته فقط دنبال انتقامه,توو MP2 در واقع یه مکس دیگه شده بود;عشقش به مونا کورش کرده بود اصلاً یادش رفت خانوادش رو!(درحالی که این هم همون مکس رمدیه)اتفاقاً مکس راک استار خیلی بیشتر شخصیتش شبیه مکس واقعیه و از نظر من خیلی کاملتره شخصیت پردازیش;با اینکه از New Jersey رفته شغلش رو عوض کرده توو یه چالش جدید افتاده اما همیشه توو تنهاییش زخمهای قدیمیش(بخصوص مرگ همسر و دخترش)سرباز میکرد و یادش میومد در نتیجه اذیتش میکرد که باعث افسردگی و الکلی شدنش شد.من با اینکه فوق العاده از John Marston خوشم میاد اما رأی ام Max Payne ـه.
درد های جان انتها داشت ولی دردهای مکس نه;آدم مثله مارستون بمیره بهتره تا اینکه به یاده یه درد قدیمی( )بیفته و به این حال
( )دچار شه

یعنی الطایر باید توی این گروه آخر بشه؟ :(( یعنی حتی زیر اتزیو؟ :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or