X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی الطایر باید توی این گروه آخر بشه؟ :(( یعنی حتی زیر اتزیو؟ :|

فکر می کنم باید سعی کنی با این منوال کنار بیای :دی ;)

خدایی میدونستم اتزیو بیشتر از الطائیر رای میاری اصلاً به مارستون رای نمیدادم :| :| :|

یعنی چی ؟!!؟؟! :|

اینا رو ول کن :دی، یعنی مکس باید دوّم بشه و مارستون اوّل؟! :( :دی
مگه جان مارستون چشه؟!!:|
-------------------------------------------------------------------------------------------
در راستای پیروزی جان مارستون یک عکس دیگه آپلود مبکنم:d

---------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم تو دور بعدی جوئل و الی هم ببینم

83011200671272211051.png

یعنی هر گیمر الد اسکولی که به مکس رای نداده باشه کل سابقه و همه چیش به فناست:|:دی

یعنی هر گیمر الد اسکولی که به مکس رای نداده باشه کل سابقه و همه چیش به فناست:|:دی
این مسئله رای دادن به یه کرکتر کوچکترین ارتباطی به old school بودن یه گیمر پیدا نمیکنه !

شوخی بود
yahoo_65.gif
به شوخی جدیش کاری ندارم . کلی گفتم یه وقت واسه کسی سوء تفاهم پیش نیاد ! :دی

آخرین ویرایش:
این مسئله رای دادن به یه کرکتر کوچکترین ارتباطی به old school بودن یه گیمر پیدا نمیکنه !
21667785203901703990.gif
ادیت:
به شوخی جدیش کاری ندارم . کلی گفتم یه وقت واسه کسی سوء تفاهم پیش نیاد !
آها:دی
باو ول کن بذار شاید یکی بهش برخورد به مکس رای داد:-":دی

این پیروزی ـه غرورآفرین رو اول به خودـم :d
بعد به جان مارستن ـیها بعد گروه های رقیب
و دست آخر هم مسئولین برگزاری مسابقات تبریک میگم :d
یه تبریک ویژه هم به گوجیرا :-" و ابراز همدردی با پرنس پرشاآ :crying1:

آخرین ویرایش:
این پیروزی ـه غرورآفرین رو اول به خودـم
yahoo_4.gif

بعد به جان مارستن ـیها بعد گروه های رقیب
و دست آخر هم مسئولین برگزاری مسابقات تبریک میگم
yahoo_4.gif
به این زودی نتیجه گیری نمیشه کرد:|
نباید دشمن رو دست کم گرفت:-"
اون موقع غرور میگیریم
غرور چیزیه که من ازش بدم میاد:-&

8-|
ببینین، من کلا از صحنه های سینمایی اینجوری متنفرم، به نظرم خیلی راههای بیشتری وجود داشت که بشه بمیره، منم آشنایی دارم با این چیزا و مطمئنم که حتما حداقل 20 سناریو واسه مرگش نوشتن، ولی به نظرم بدترین و پر از پلات هول ترین رو برداشتن، فیلم سینمایی پاپ کورن فلیک که نیست!:biggrin1: بازی بزرگی ـه که حداقل 100 میلیون دلار خرج ساختنش شده و برای هر دیالوگی که توی کاتسین ها زده می شه فکر کردن، باید یک پایان بهتر می ساختن.:biggrin1: من که وقتی بازی تموم شد فقط یکمخ ناراحت شدم و اونقدری که باید می بود احساسی نبود پایانش.

حالا این نظر منه و پاش هستم ولی لازم نیست واسه جواب دادن ترول کنین.:biggrin1:
باز اين نظر شخصيته و محترم اما من و خيلي از كسايي كه اين بازي رو تجربه كرديم پايانش رو بسي شاهكار ميدونيم و عموما هم معتقديم كه بخشي از زيبايي RDR برميگرده به پايان خارق العادش. نميدونم قوه ي تخيلت تا چه حد كار ميكنه و مي توني چه پاياني براي اين بازي در نظر بگيري مهدي اما حداقلش من يكي كه نمي تونم پاياني بهتر از اينو براش متصور بشم!
در ضمن اگه پايان بازي اشك شما رو درنياورده اشك من و خيلي هاي ديگه رو درآوره. مثلا همين علي دانته احساساتي خودمون، از نزديك شاهد بودم كه پاي بازي گوله گوله اشك ميريخت و انقدر احساساتي شده بود كه مجبور شدم براش آب قند درست كنم:-":d يادته علي؟!:d

می تونه همونجا با زنش فرار کنه و بره مکزیک، دوست هم اونجا داره، یا مثلا کلا می تونه بی خیال North America بشه در بره. غرب وحشی هم هست دیگه کسی به بود و نبود ـش اهمیت نمی ده.
مثل اينكه اصلا حواست نيست كه جان با چه افرادي درافتاده بود!:d بر فرض مثال اگه مي خواست فرار كنه چطوري مي خواست از يه كشوري كه كل دولت مردا و پليساش دنبال جان بودن خارج بشه؟! تازه اونم با زن و بچه! :d

حالا من نمي خواستم بحثو به اينجا بكشونم اما حالا كه علي مطلبشو گذاشت منم ادامش ميدم:d

ببين نميدونم يادت هست يا نه اما تو يه بخشي از بازي ( اواخر بازي ) يه نفر ( اسمشو يادم نيست:d ) به جان ميگه كه دوران غرب وحشي تموم شده و ديگه جايي براي افرادي مثل من و تو ( جان ) نيست. با اندكي تفكر ميشه فهميد كه سازنده سعي داشته تا اينو برسونه كه اگه جان تو اون سكانسم فداكاري نميكرد دير يا زود به دست دولت مرداي شهر كشته ميشد و زندگيش به پايان ميرسيد. هدف از اين امرم تنها اين بود كه به دور از هفت تير و هفت تيركشي كشوري جديد ساخته بشه. كشوري كه درش صنعت مجال پيشرفت پيدا كنه و قانون برش حاكم باشه. بنابراين خود جانم ميدونست كه اگه اونجا نميره زياد دووم نمياره و بعد يه مدت ديار فاني رو وداع ميگه. از طرفيم جان هميشه خودش رو براي اشتباهاتش سرزنش ميكرده و با فداكاري كه انجام داد هم به نوعي خودش رو به آسودگي خاطر رسوند و هم اشتاباهات گذشتش رو جبران كرد.
حالا اين مطلب بحثش مفصله و نميشه تو 2-3 خط خلاصش كرد اما به نظرم پاياني كه براي بازي ساخته بودن بهترين اندينگ براي RDR و يكي از بهترين اندينگا تو كل بازي هاي تاريخ بود.

بابت ترولم شرمنده سعي كردم كه با احترام كامل و اونم با حالت طنز جوابت رو بدم كه ناراحت نشي وگرنه قصد توهين نداشتم:d

-----------

با عرض تشكر و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان گرامي، پيروزي John Marston رو به طرفدارانش تبريك ميگم. انتقام خوبي بود:d

@ جنگ تاریک

من منظورم کل شیوه نوشتن داستان بود ودیشب داشتم فکر می کردم نتونتسم Flawـیی تو داستان پیدا کنم. کامل ـه. من فکر می کنم جای بیشتر داشت که با توجه به عکس المعملی که گرفتم معلومه که فقط خودم این حس رو دارم.:دی توضیحات شما هم کامل بود. ممنون. :bighug:

بابت ترولم شرمنده سعي كردم كه با احترام كامل و اونم با حالت طنز جوابت رو بدم كه ناراحت نشي وگرنه قصد توهين نداشتم:d

ما غلط بکنیم از دست شما ناراحت بشیم. :"> :دی

نتایج این مسابقه. از مجموع 165 رای:

Max Payne: 57
John Marston: 50
Prince: 28
Ezio: 16
Altair: 14

پ.ن: توی شمارش آرا مارستون خیلی کاربر جدید وجود داشت. به خاطر همین تعداد آرایی که داشت تا این حد پایین اومده
پ.ن: No Cowboy is a match for Payne

آخرین ویرایش:
خب یکی از کارکتر هایی که من براش نقشه داشتم , حیلی راحت حذف شد !=((
امیدوارم برای بتمن همچین اتفاقی نیافته !
الآن گروه جدید رو میگن , بیتمن با بیگ باس , اسنیک , لارا کرافت و ناتن دریک تو یک گروه بیافته !:-ss:-w
البته دوستان یک جوان مردی کنند و همچنین گروهی رو ترکیب بندی نکنند تا شاهد حذف همچنین شخصیت های محبوبی نباشیم ! مثل اتفاقی که برای این گروه افتاد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or