مگه جان مارستون چشه؟!!اینا رو ول کن، یعنی مکس باید دوّم بشه و مارستون اوّل؟!
![]()
![]()
این مسئله رای دادن به یه کرکتر کوچکترین ارتباطی به old school بودن یه گیمر پیدا نمیکنه !یعنی هر گیمر الد اسکولی که به مکس رای نداده باشه کل سابقه و همه چیش به فناست![]()
به شوخی جدیش کاری ندارم . کلی گفتم یه وقت واسه کسی سوء تفاهم پیش نیاد !شوخی بود![]()
شوخی بوداین مسئله رای دادن به یه کرکتر کوچکترین ارتباطی به old school بودن یه گیمر پیدا نمیکنه !
این مسئله رای دادن به یه کرکتر کوچکترین ارتباطی به old school بودن یه گیمر پیدا نمیکنه !
آهابه شوخی جدیش کاری ندارم . کلی گفتم یه وقت واسه کسی سوء تفاهم پیش نیاد !
باز اين نظر شخصيته و محترم اما من و خيلي از كسايي كه اين بازي رو تجربه كرديم پايانش رو بسي شاهكار ميدونيم و عموما هم معتقديم كه بخشي از زيبايي RDR برميگرده به پايان خارق العادش. نميدونم قوه ي تخيلت تا چه حد كار ميكنه و مي توني چه پاياني براي اين بازي در نظر بگيري مهدي اما حداقلش من يكي كه نمي تونم پاياني بهتر از اينو براش متصور بشم!
ببینین، من کلا از صحنه های سینمایی اینجوری متنفرم، به نظرم خیلی راههای بیشتری وجود داشت که بشه بمیره، منم آشنایی دارم با این چیزا و مطمئنم که حتما حداقل 20 سناریو واسه مرگش نوشتن، ولی به نظرم بدترین و پر از پلات هول ترین رو برداشتن، فیلم سینمایی پاپ کورن فلیک که نیست!:biggrin1: بازی بزرگی ـه که حداقل 100 میلیون دلار خرج ساختنش شده و برای هر دیالوگی که توی کاتسین ها زده می شه فکر کردن، باید یک پایان بهتر می ساختن.:biggrin1: من که وقتی بازی تموم شد فقط یکمخ ناراحت شدم و اونقدری که باید می بود احساسی نبود پایانش.
حالا این نظر منه و پاش هستم ولی لازم نیست واسه جواب دادن ترول کنین.:biggrin1:
یعنی هر گیمر الد اسکولی که به مکس رای نداده باشه کل سابقه و همه چیش به فناست![]()
بابت ترولم شرمنده سعي كردم كه با احترام كامل و اونم با حالت طنز جوابت رو بدم كه ناراحت نشي وگرنه قصد توهين نداشتم:d