یه سه تا عکس همین حالا گرفتم از
Axel برای اونایی که شاید بازی رو یادشون رفته باشه یا شایدم بازی کردند و اسم کارکتر بازی رو یادشون نیست
---------------------------
شورش در شهر 1 :
اولین نسخه بازی که بهترین نسخه بازی هم از نظر من هست اونم وقع واقعا طرفدار داشت مثل کالاف الان:d گیم پلی خوب + داستان قشنگ و از همه مهمتر قابلیت دونفره خیلی عالی که با دوست و فامیل میشد بازی کرد و لذت برد!! و کلا سری SoF رو با این شماره میشناسم و شماره های بعدی رو یه جور پسرفت نسبت به شماره یک میدونم!البته کلا بازی شاهکاره و حتی شماره دو و سه هم تو زمان خودشون رو دست کمی داشتند.گرافیک بازی هم تو زمان خودش واقعا خوب بود حتی الان هم خوبه!:d
------------------------------
شورش در شهر 2 :
نسخه دوم بازی که بنظرم یه عقبگرد بود و گیم پلی بازی کمی خشک شده بود و حال و هوای نسخه اول رو نداشت! مخصوصا کارکتر زن بازی که بسیار ضعیف تر شده بود! حتی الان هم همزمان نسخه یک و دو رو بازی کردم و دیدم کارکتر زن بازی تو شماره یک خیلی نرم تره ولی Axel ماشا تو نسخه دو خیلی هم بهتر شده بود:d
-------------------------------------
شورش در شهر 3 :
این نسخه که گیم پلی خیلی بهتری و روون تری هم داشت + فیزیک بازی واقعا پیشرفت کرده بود دوتا کارکتر جدید داشت اما شخصیت دوست داشتنی کل 3 سری یعنی Axel تو این نسخه هم پیشرفت کرده بود و دوست داشتنی تر شده بود و البته بهتر مبارزه می کرد! به طور کلی نسخه به نسخه این بازی پسرفت کرد ولی نسخه به نسخه Axel بهتر شد:d البته سوتفاهم پیش نیاد! نسخه دوم و سوم هم عالی بودند و هستند ولی قبول کنیم کمی نواوری هاشون کم شد و یه حس تکراری به ادم القا میکرد و مثل شماره یک تازه و جدید نبود به همین دلیل میگم
کمی پسرفت کرد.امیدوارم دوباره روزی نسخه HD هر سه شماره بازسازی بشه و عرضه بشه ولی به همون دلایلی که Nevan جان گفتند هیچوقت نسخه جدید ساخته نشه! خراب شدن نوستالژی چیزی که هزارتا Ip شاهکار هم نمیتونند جبرانش کنند!:d
اینم یادی از قدیم ها.
اما ممکنه بعضیا بخواند بازی کنند و مثل من سگاشون سوخته باشه اینم لینک دانلود هر 3 نسخه که به صورت فایل نصبی هست و نیاز به امولاتور و... نداره و به راحتی میشه بازی کرد :
SoF Collection.zip
رمز :
www.dostperisan.ir
موفق باشید