X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آخه من چه طوري راي بدم وقتي با كراش و Axel كلي خاطره دارم و از Shank و Sackboy هم خوشم مياد ؟!!!! اصلا خاطراتم با Axel كه فراموش نميشه . يادش بخير چقدر از اينا خوشم ميامد :
61792324431420298258.png

به خاطر نوستالژی دوران کودکی به کراش رای میدم !
ولی دلم با Shank هست ! بهش رای بدید !
من تا 3-4 روزی بی نت هستم !
فعلا !

تبلیغات شروع می شود :
37147638117466785271.jpg

86149529699240446106.jpg
(البته من میخواستم به کراش رای بدم به دلیلی که گفتم ولی وقتی این اومد دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم)

يادش بخير چقدر از اينا خوشم ميامد :
61792324431420298258.png

من هنوز موندم چرا اون همه RPG و بمب و موشک فقط میخورد به خلاف کارا؟ :-/ چرا نمی خورد به Axel و بقیه؟ :-/ به هر حال مهم نبود چون یه سگا بود و یه شورش در شهر! :bighug: لعنتی انقدر معروف و محبوب شده بود که دوستان وطنی کلا به هر چی بازی تو این سبک می گفتن "شورش در ..."! مثلا یادمه دوران PS1 یه شورش در کشتی هم داشتیم! :دی به هر حال خوشحالم که سگا بی خیال این سری شد چون با توجه به احمق هایی که اونجا دور هم جمع شدن بعید نبود گند بزنن تو بازی. البته چند وقت پیش یه سری تصاویر از SoR سه بعدی که کنسل شده بود پخش شد که شخصا بعد از دیدنشون جامه از تن دریدم و سر به بیابان گذاشتم. در این حد یعنی. :دی

من یه مدت پیش این نسخه جاوای شورش رو دوباره تموم کردم!!!:d
بسی لذت بردم!!!

یه سه تا عکس همین حالا گرفتم از Axel برای اونایی که شاید بازی رو یادشون رفته باشه یا شایدم بازی کردند و اسم کارکتر بازی رو یادشون نیست
---------------------------
شورش در شهر 1 :
76126979052648822496.png

اولین نسخه بازی که بهترین نسخه بازی هم از نظر من هست اونم وقع واقعا طرفدار داشت مثل کالاف الان:d گیم پلی خوب + داستان قشنگ و از همه مهمتر قابلیت دونفره خیلی عالی که با دوست و فامیل میشد بازی کرد و لذت برد!! و کلا سری SoF رو با این شماره میشناسم و شماره های بعدی رو یه جور پسرفت نسبت به شماره یک میدونم!البته کلا بازی شاهکاره و حتی شماره دو و سه هم تو زمان خودشون رو دست کمی داشتند.گرافیک بازی هم تو زمان خودش واقعا خوب بود حتی الان هم خوبه!:d
------------------------------
شورش در شهر 2 :
00949046963093160317.png

نسخه دوم بازی که بنظرم یه عقبگرد بود و گیم پلی بازی کمی خشک شده بود و حال و هوای نسخه اول رو نداشت! مخصوصا کارکتر زن بازی که بسیار ضعیف تر شده بود! حتی الان هم همزمان نسخه یک و دو رو بازی کردم و دیدم کارکتر زن بازی تو شماره یک خیلی نرم تره ولی Axel ماشا تو نسخه دو خیلی هم بهتر شده بود:d
-------------------------------------
شورش در شهر 3 :
30419476542156649536.png

این نسخه که گیم پلی خیلی بهتری و روون تری هم داشت + فیزیک بازی واقعا پیشرفت کرده بود دوتا کارکتر جدید داشت اما شخصیت دوست داشتنی کل 3 سری یعنی Axel تو این نسخه هم پیشرفت کرده بود و دوست داشتنی تر شده بود و البته بهتر مبارزه می کرد! به طور کلی نسخه به نسخه این بازی پسرفت کرد ولی نسخه به نسخه Axel بهتر شد:d البته سوتفاهم پیش نیاد! نسخه دوم و سوم هم عالی بودند و هستند ولی قبول کنیم کمی نواوری هاشون کم شد و یه حس تکراری به ادم القا میکرد و مثل شماره یک تازه و جدید نبود به همین دلیل میگم کمی پسرفت کرد.امیدوارم دوباره روزی نسخه HD هر سه شماره بازسازی بشه و عرضه بشه ولی به همون دلایلی که Nevan جان گفتند هیچوقت نسخه جدید ساخته نشه! خراب شدن نوستالژی چیزی که هزارتا Ip شاهکار هم نمیتونند جبرانش کنند!:d

اینم یادی از قدیم ها.
اما ممکنه بعضیا بخواند بازی کنند و مثل من سگاشون سوخته باشه اینم لینک دانلود هر 3 نسخه که به صورت فایل نصبی هست و نیاز به امولاتور و... نداره و به راحتی میشه بازی کرد :SoF Collection.zip
رمز : www.dostperisan.ir
موفق باشید

من هنوز موندم چرا اون همه RPG و بمب و موشک فقط میخورد به خلاف کارا؟ :-/ چرا نمی خورد به Axel و بقیه؟ :-/
شوما که دیگه با فانتزی موشکلی نداشتی!؟:دی

با این که به شخصه به Streets of Rage ارادت خاصی دارم اما این یه چیز دیگست:

به حرمت تمامی خاطراتی که با شینوبی کبیر داشتم به اون رای میدم :دی
به شینوبی رای بدین تا رستگار شین :دی فردی که برای انتقام میجنگید !
images

یکی از نوستالژیک ترین صحنه های عمرم
shinobi3-3.png

pic.pl

images

به جان 5 تا بچم و دوتا زنم قسم اگه سکبوی همین انقدر رای هاش بمونه تک تک سونی فن ها رو نمیبخشم !! :|:d نامردا بهترین IP این نسل سونی بوده نکنید از اینکار ها :|:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or