X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نامردا بهترین IP این نسل سونی بوده نکنید از اینکار ها :|:d
بهترین دیالوگت سینس 1342 بود :دی
هنوز هم ندارم :biggrin1: نداشته و نخواهم داشت :biggrin1: محض مزاح و مطایبه عرض کردم ;;) :biggrin1:
بله میدانیم :دی برا همین تیپ سوالم اینجوری بود :دی

می خواستیم واسه Crash تبلیغ کنیم. ولی نتیجه را که دیدیم، گفتم بی خیال... بزاریم فاصله دیگه بیشتر از این نشه، بقیه کاراکتر هم نا امید نشن :دی
هر چند اغلب مواقع تبلیغات ما نتیجه معکوس می ده :-"

می خواستیم واسه Crash تبلیغ کنیم. ولی نتیجه را که دیدیم، گفتم بی خیال... بزاریم فاصله دیگه بیشتر از این نشه، بقیه کاراکتر هم نا امید نشن :دی
هر چند اغلب مواقع تبلیغات ما نتیجه معکوس می ده :-"
شما تبلیغتو بکن که با اقتدار صدرنشین بشه :d
چه آواتار ـه زیبایی دارین :x :d

من یه اشتباهی کردم به جای کرش به Shank رای دادم:|

خود دکتر کورتکس مارو ببخشه:d

Crash و دوستان :bighug:

هر کی هم جلوش قرار بگیره، بازوکا را در میاره، یه سیب شلیک می کنه وسط پیشونی ـش :دی

یه چی میگم ناراحت نشید ولی اسم نینجای شینوبی که شینوبی نبود!(مگه ماریو و سونیکه!)اسمش جو موساشی بود! برید Sonic & All Star Racing Transformers رو بازی کنید دو زاربتون میفته!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
آقا ما سه نوع Axel داریم
نوع اوّل همینه که تو نظرسنجیه
images

نوع دوّم که من فکر کردم نظرسنجی برا اونه و بدون هیچ فکری رای دادم بهش!:dالکس Crazy Taxi ـه که من باهاش بیش از هر کاراکتری خاطره دارم جالبه که این بازی هم مال سگاست و این دوّمین الکس این کمپانیه!تازه ما بهش می گفتیم مو چمنی!با B.D Joe یه زمانی سرور نوستالژی بودند!

699171-04.jpg

نوع سوّم هم یه کاراکتره Kingdom Hearts 2 بود که یه ذرّه تشابه اسمی داشتند با هم دیگه دیگه خودتون انتخاب کنید دیگه!یه کرش!یه جو موساشی!یه شنک!یه میلیون سک بوی(:d) یا سه تا الکس!با خودتونه!من که به الکس تاکسی دیوونه رای دادم!عشق است مو چمنی!

یه چی میگم ناراحت نشید ولی اسم نینجای شینوبی که شینوبی نبود!(مگه ماریو و سونیکه!)اسمش جو موساشی بود! برید Sonic & All Star Racing Transformers رو بازی کنید دو زاربتون میفته!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

به نظرت اگه تو نظرسنجی میذاشتیم "جو موساشی" کسی میشناختش؟ همونطور که به جای Buster Bunny گذاشتیم Tiny Toon، برای شینوبی هم همین کارو کردیم. اسم بعضی از بازی ها از اسم شخصیت هاشون هم معروف تره. مخصوصا بازی های قدیمی مثل شینوبی یا Tiny Toon.

آخه اون موقع شما تو پرنتز زیر اسم Tiny Toon نوشتید باستر بانی(عکس اوّل اعلام کاراکترها)
تو این یکی این یه کارم نکردید!!!!!

خب که چی؟ این الان انتقاده، پیشنهاده، چیه؟ من چه عکس العملی باید نشون بدم؟ گفتین چرا اسم اصلیشو ننوشتین، منم دلیل رو گفتم.

آخرین ویرایش:
به نظرت اگه تو نظرسنجی میذاشتیم "جو موساشی" کسی میشناختش؟ همونطور که به جای Buster Bunny گذاشتیم Tiny Toon، برای شینوبی هم همین کارو کردیم. اسم بعضی از بازی ها از اسم شخصیت هاشون هم معروف تره. مخصوصا بازی های قدیمی مثل شینوبی یا Tiny Toon.
آخه اون موقع شما تو پرنتز زیر اسم Tiny Toon نوشتید باستر بانی(عکس اوّل اعلام کاراکترها)
تو این یکی این یه کارم نکردید!!!!!

خب که چی؟ این الان انتقاده، پیشنهاده، چیه؟ من چه عکس العملی باید نشون بدم؟ گفتین چرا اسم اصلیشو ننوشتین، منم دلیل رو گفتم.​

هر جور که فکر می کنی،پیشنهاد،انتقاد!!مهم نیست اینو گفتم سر بقیشون بیشتر جانب احتیاط به عمل آورید و در حدّ همون پرانتز تصویر آغاز نظرسنجی عمل کنید!قصد بی احترامی یا .... هم نداشتم

آخرین ویرایش:
53590487535437003294.png

The Color Orange

اکثر ما دوران بچگیمون رو با Crash Bandicoot همراه بودیم، باندیکوتی نارنجی و خنگ ولی مهربون ! با اون رقص معروفش! ساخته ی دست Naughty Dog و یکی از مهم ترین نشان های PS1 ! خاطرات خوبی رو داشتیم،لحظات به یاد ماندنی زیادی رو برامون ثبت کرد و الان سال هاست که در آرزوی برگشت اون روزها به سر میبریم! بد نیست با هم مروری بر داستان قهرمان دوران کودکیمون بکنیم!!!

51112707490422292010.jpg

در یک جزیره ی استوایی، 2 دانشمند در حالا انجام آزمایشاتی روی موجودات اون منطقه بودن! هدف اون ها ایجاد ارتشی مخرب و شیطانی از موجودات جهش یافته بود! Doctor Nitrus Brio دستگاهی به نام Evolvo-Ray اختراع کرده بود که به حیوانات شکلی انسانی میداد! یک شب Doctor Neo Cortex دو Bandicoot رو دستگیر کرد! یک مرد و یک زن! و هر 2 از آزمایش Evolvo-Ray به صورت موفقیت آمیزی بیرون اومدن! اما این آخر کار نبود! Dr. Cortex قصد داشت که Bandicootـ مرد رو فرمانده ی ارتش شیطانیش بکنه! برای همین قصد شست و شوی مغزی اون با Cortex Vortex داشت! Dr. Brio به Cortex هشدار داده بود که Vortex هنوز آماده نیست،اما کرتکس به کار خودش ادامه داد و همینکار باعث شد تا Crash یه آزمایش ناموفق بشه!!! حالا که کراش قدرت هایی شبیه به انسان ها داره با پریدن از پنجره ی آزمایشگاه توی دریا ، از دست اون 2 دانشمند شیطانی فرار میکنه! اما کرتکس هنوز یه شانس دیگه داره! Tawna (همون Bandicoot زن ) !!!!
الان تنها هدف Crashپاکسازی جزیره از این موجودات شیطانی و آزاد کردن Tawnaـست!!! در این راه با راهنمایی روحی باستانی یعنی Aku Aku با زیردستان Cortex و Brio رو به رو میشه! Papu Papuـی چاق رئیس قبیله، Ripper Roo دیوانه، Koala Kong درشت اندام و Pinstripe Potoroo تامی گان به دست! و بالاخره اون 2 دانشمند دیوانه!!! آخرین نبرد برای جلوگیری از نقشه های شیطانی Cortex ، روی کشتی هوایی اون صورت گرفت! و بعد از یه نبرد سخت، Cortex سقوط میکنه و Crash و Tawna هم در فضایی عاشقانه با کشتی هوایی که دزدیدن به طرف غروب آفتاب میرن...!

42926579016963491005.jpg

Cortex بعد از شکست و سقوطش،سر از یک معدن در میاره! و توی این معدن Master Crystal رو پیدا میکنه و دوباره نقشه های شیطانی به ذهنش میرسه!!!
یک سال بعد... Cortex رو همراه با زیر دست جدیدش Dr. N. Gin توی ایستگاه فضایی میبینیم!!! N. Gin میگه که برای استفاده از قدرت Master Crystal ، به 25 Slave Crystal نیازه که سرتاسر زمین پخش شدن! Cortex زیر دست هاش رو به این ماموریت میفرسته اما همشون شکست میخورن، و به عنوان آخرین چاره از بزرگترین دشمن خودش کمک میگیره!
در همین حال شارژ لپتات Coco (خواهر Crash ) تمام میشه و اون برادرش رو از خواب بیدار میکنه تا براش یه باطری دیگه پیدا کنه! کراش هم در حال جست و جو بود که یکدفعه توسط Cortex دزدیده میشه! Cortex از اهداف خیرخواهانش به Crash میگه، که به 25 Slave Crystal نیاز داره تا زمین رو از نابودی نجات بده!
Crash در حین ماموریت همیشه با خواهرش در تماسه و تحقیق میکنند که هدف واقعی Cortex چیه! از اونطرف Brio به Crash میگه اگر واقعا به دنبال نجات زمینه،به جای 25 کریستال باید 42 الماس برای نابودی ایستگاه فضایی Cortex جمع کنه. 2 راهی سختیه...2 دشمن قدیمی حالا هر 2 بهش قول نجات دنیا رو دادن! اما Crash تصمیمش رو میگیره و به جمع کردن کریستال ها ادامه میده. اما توی این راه بازم باید دشمن هاش رو از سر راه برداره، Tiny Tiger ، N.Gin ، برادران Komodo و حتی یک دشمن قدیمی دیگه! Ripper Roo ! البته هیچ ماموریت سختی تنهایی قابل انجام نیست! پس Crash از حیوون خونگی خودش Polar که یه خرس قطبیه هم کمک میگیره!
اما در آخر خواهر و برادر از اهداف شوم Cortex با خبر میشن! اون میخواسته که با استفاده Cortex Vortex پیشرفته و به کمک قدرت کریستال ها ، همه ی موجودات روی زمین رو به کنترل خودش در بیاره! پس برای یکبار دیگه Crash باید با Cortex رو به رو بشه! قهرمان ما ایندفعه برای شکست دشمنش پا به فضا میزاره و توی یک تعقیب و گریز بالاخره این دانشمند دیوانه رو شکست میده!
بعد از برگشت Crash به زمین ، نگرانی های Coco هنوز تموم نشده چون همچنان Cortex Vortex اون بالاست و ممکنه روزی به کار بیفته! پس Crash به پیشنهاد Brio عمل میکنه و الماس ها رو جمع میکنه و با کمک الماس ها لیزری میسازن و ایستگاه فضایی Cortex رو نابود میکنند!

10105692228502675003.jpg

دقیقا بعد از ماجراهای قبل و ترکیدن ایستگاه فضایی ، تکه ای از Cortex Vortex به یک مکان باستانی برخورد میکنه و باعث آزاد شدن روحی شیطانی میشه، در همین حال Aku Aku ، Crash ، Coco و Polar رو میبینیم که در حال استراحت هستن... Aku Aku با شنیدن خنده ای شیطانی به بقیه هشدار میده و اونا رو میفرسته توی خونه...
از طرفی دیگه Uka Uka که همون روح شیطانی آزاد شده هست Cortex رو از اعماق فضا نجات میده و به خاطر شکست های Cortex در اعمال شیطانیش صبرش لبریز شده!!! Cortex هم از ابهت Uka Uka به لرزه افتاده و هیچ جوابی برای بی کفایتی هاش نداره...علاوه بر شکست خوردن حالا همه ی منابع انرژی (کریستال و الماس ها) مصرف شدند ... اما برای ادامه ی نقشه های شومشون هنوز 1 راه باقی مونده! استفاده از Time Twister ! ماشین زمانی که Doctor Nefarious Tropy ساخته! با استفاده از این ماشین زمان حالا باید کریستال ها و الماس ها رو جمع کنند!

برمیگردیم طرف Crash و دوستان. Aku Aku توضیح میده که اون صدای شیطانی مربوط به برادر دوقلوش Uka Uka بوده که ملیون ها سال پیش توسط Aku Aku برای نجات دنیا از دست افکار شومش زندانی شده بوده! و حالا برای جلوگیری از این نفرت ملیون ها ساله باید جلوش رو بگیرن! Crash و Coco به Time Twister میرن و اونجا با کمک دوستان جدیدشون ، Pura و Baby T باز هم به ماجراجویی هاشون ادامه میدن و با دشمن هاشون رو به رو میشن!
بعد از شکست دادن Tiny Tiger ، Dingodile ، Dr. N. Gin و N. Tropy و جمع کردن کریستال ها و الماس ها ، برای سومین کار Crash با Cortex رو به رو میشه! باز هم پس از یک مبارزه ی سخت و سخت تر از همیشه حتی به خاطر کمک های Uka Uka به Cortex ، بالاخره Crash برنده میشه... در آخرین لحظات مبارزه ماشین زمان که در حال خراب شدن هست Cortex ، N. Tropy و Uka Uka رو به داخل خودش میکشه ... اما اوضاع ایندفعه یک سفر در زمان ساده نیست! میبینیم که Cortex و N. Tropy بچه شدن و در حال دعوا سر گرفتن ماسک Uka Uka و بازی کردن باهاش هستن!!!
و اونطرف هم Crash و دوستان مثل همیشه در حال تفریح میباشن!

01932323379865064074.jpg

به طریقی ، Cortex و رفقا به زمان حال بر میگردن... اما ایندفعه خبری از نقشه های شوم Cortex نیست ... ایندفعه Nitros Oxide از کهکشان های دور اومده به سمت زمین و خواستار یه مسابقه ـست! مسابقه ای با بهترین راننده ی زمین ! در تورنمنتی به نام Survival Of The Fastest . با قانون هایی ساده! اگر بر فرض محال نماینده ی زمین پیروز شد، Oxide راهش رو میکشه و میره، اما اگر Oxide پیروز بشه زمین رو تبدیل به پارکینگی بتنی میکنه و تمام ساکنان زمین رو برده ی خودش میکنه!
اینجا دیگه بحث خوب و بد نیست! بحث بر سر آزادی همه ـست! پس همه با هم (حتی Crash و Cortex ) تلاش میکنند که بهترین راننده ی زمین بشن و به نمایندگی از زمین با Oxide مسابقه بدن! و در این راه خودشون رو جلوی بهترین راننده های زمین : Riper Roo ، Papu Papu ، Komodo Joe و Pinstripe Potoroo محک میزنند!
بالاخره موقع رویارویی نماینده ی زمین با Oxide فرا میرسه و اون رو شکست میده، اما Oxide زیر بار شکست نمیره و میگه فقط کسی میتونه سریعترین راننده بشه که بتونه 18 Relic رو جمع کنه و دوباره باهاش مسابقه بده. توی مسابقه ی دوم هم نماینده ی زمین پیروز میشه و بالاخره Oxide شکست خورده از زمین میره...

شاید اینجا وقتشه که یکم قهرمان ما ، Crash ، استراحت کنه! اون داستان زندگیش رو با عنوان "The Color Orange" به استودیو فیلم سازی معروفی میفروشه! فیلمشم تعطیلات کریسمس میاد!!!
و خودشم میره به سمت ساحل برای تفریح کردن...بهترین تفریحات Crash ... چیزایی که عاشقشونه...چیزایی که توش بهترینه...خوابیدن و رقصیدن!!!!

Cortex هم به تحقیقات خودش ادامه داد و تونست عنصر جدیدی کشف کنه! عنصر 117 ! و اسمش رو گذاشت : Cortexrulestheworldium !

دیگه کار اول بود،شرمنده اگر کم و کثری داشت :-" و البته فقط هم کراش های ND نوشته شدن :-" بقیشون مهم نیست:p

چه موجودات دوست داشتنی ای تو بازی های Crash وجود داشتند:x

@ Akiba
پس Crash Bash چی شد؟ :-/

کار بچه های ND نیست اون :-"
هیچ پلتفرمری انقدر کاراکترهای باحال و دوست داشتنی نداره :x یادش بخیر :((
بین باس ها هم بیشتر از همه Tiny Tiger رو دوست دارم :x ابهت داره :x

همگی دست به دست هم بدیم تا کراش را با اختلاف خیلی زیاد اول کنیم :x :x

این سک بوی واقعاً حقّش مثل بعضی کاراکترها خورده شد!
ولی لطفاً به الکس رای بدید.
اگه با تاکسی دیوونه اش خاطره دارید مثل من
یا اینکه با شورش در شهرش بارها آدم ات وپار کردید!
لطفاً به الکس رای بدید شاید تونستیم اوّلش کنیم

این سک بوی واقعاً حقّش مثل بعضی کاراکترها خورده شد!
ولی لطفاً به الکس رای بدید.
اگه با تاکسی دیوونه اش خاطره دارید مثل من
یا اینکه با شورش در شهرش بارها آدم ات وپار کردید!
لطفاً به الکس رای بدید شاید تونستیم اوّلش کنیم
البته اونی که تو این نظرسنجی هستن، اسمشون اکسل (Axel) هست :-"

crash یه همچین جونوریه! :دی دختر کُش:دی :

آخرین ویرایش:
اصلاً فلسفه اسم گذاری Axel جای الکس رو نمیدونم.هر دو Axel تاکسی دیوونه و شورش در شهر برای من بیشتر از کرش محبوبیت دارند!تو سبک پلتفرمر فقط سونـــــــیـــــک

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or