:shrewd:
این Tiny Toon الان جلو افتاده وقتی بچه های کم سن و سال تر که باهاش آشنا نیستن بیان بعیده اول بمونه!!!:d
این Tiny Toon الان جلو افتاده وقتی بچه های کم سن و سال تر که باهاش آشنا نیستن بیان بعیده اول بمونه!!!:d
:crying1:حالا خوبه همه این کاراکترها قدیمین و سونیک هم هم عمر تینی تون هستش که الان اینقدر رای آورده!این Tiny Toon الان جلو افتاده وقتی بچه های کم سن و سال تر که باهاش آشنا نیستن بیان بعیده اول بمونه!!!
فرقش اینه که دیگه بازی از تینی تون نیومده ولی تا دلتون بخواد از سونیک و ماریو و ریمن اومده,واسه همین بچه های جدید هم باهاشون آشناترن!!!حالا خوبه همه این کاراکترها قدیمین و سونیک هم هم عمر تینی تون هستش که الان اینقدر رای آورده!
عقرب همونی نیست که تو نظر سنجی های قبل بستنی یخی رو ذوب کرد؟ریو با اینکه به کل خیلی طرفدار تعصّبی داره(مثل کاراکتر مورد علاقه من)ولی در این نظرسنجی عملاً هیچ شانسی نداره!من الآن بین ساب زیرو و ریو گیر کردم(گور بابای عقرب
)

دقیقاً:-*.گور بابای همون عقرب!من به کسی که فرت و فرت از آدم احمقی چون Quan-chi گول بخوره رای نمی دم حالا هر چی باشه!
چطور آدم احمقیه وقتی آخر سر فقط خودش زنده میمونه؟ بر عکس کوآن چی یه آدم باهوش و زیرکه که میدونه چجوری همه رو بفرسته جلو و خودش روی صندلی عقب بشینه چون بیشتری برای ولو شدن هست
کوآن چی زده اسپورپین رو زنده کرده. خب معلومه اختیارش دست اونه:d