X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این Tiny Toon الان جلو افتاده وقتی بچه های کم سن و سال تر که باهاش آشنا نیستن بیان بعیده اول بمونه!!! :دی
حالا خوبه همه این کاراکترها قدیمین و سونیک هم هم عمر تینی تون هستش که الان اینقدر رای آورده!
دوست داشتم ماریو و رایمان بالا بیان ولی فکر نمی کردم سونیک اینقدر حماسه آفرینی کنه اونم توی لحظات پایانی!
خدارو شکر این نسل نسخه Origins رایمان اومد که این شخصیت دوست داشتنی بیشتر بین گیمرها شناخته بشه ..

حالا خوبه همه این کاراکترها قدیمین و سونیک هم هم عمر تینی تون هستش که الان اینقدر رای آورده!
فرقش اینه که دیگه بازی از تینی تون نیومده ولی تا دلتون بخواد از سونیک و ماریو و ریمن اومده,واسه همین بچه های جدید هم باهاشون آشناترن!!!

ruv7wor69u7wzxxuftp4.png

>:) >:) >:) >:)

مرتضی!!!اون خنده های شیطانی زیر معلومه قراره چه چیز خفنی رو پیش رو داشته باشیم فکر کنم جین کازاما و ریو هم بیارید!درسته؟

ریو با اینکه به کل خیلی طرفدار تعصّبی داره(مثل کاراکتر مورد علاقه من:x)ولی در این نظرسنجی عملاً هیچ شانسی نداره!من الآن بین ساب زیرو و ریو گیر کردم(گور بابای عقرب:p)

ریو با اینکه به کل خیلی طرفدار تعصّبی داره(مثل کاراکتر مورد علاقه من:x)ولی در این نظرسنجی عملاً هیچ شانسی نداره!من الآن بین ساب زیرو و ریو گیر کردم(گور بابای عقرب:p)
عقرب همونی نیست که تو نظر سنجی های قبل بستنی یخی رو ذوب کرد؟ :))

عقرب همونی نیست که تو نظر سنجی های قبل بستنی یخی رو ذوب کرد؟ :))
دقیقاً:-*.گور بابای همون عقرب!من به کسی که فرت و فرت از آدم احمقی چون Quan-chi گول بخوره رای نمی دم حالا هر چی باشه!

دقیقاً:-*.گور بابای همون عقرب!من به کسی که فرت و فرت از آدم احمقی چون Quan-chi گول بخوره رای نمی دم حالا هر چی باشه!

Quan Chi آدم احمقیه؟;;) چطور آدم احمقیه وقتی آخر سر فقط خودش زنده میمونه؟ بر عکس کوآن چی یه آدم باهوش و زیرکه که میدونه چجوری همه رو بفرسته جلو و خودش روی صندلی عقب بشینه چون بیشتری برای ولو شدن هست>:)
باز جای شکرش باقیه ساب زیرو با تمام تک و طایفه-ش تا به امروز هنوز نتونستن جلوی اسکورپین رو بگیرن:)) کوآن چی زده اسپورپین رو زنده کرده. خب معلومه اختیارش دست اونه:d

آدم عقرب با به قول احسان زرده تخم مرغ باشه ولی یخ در بهشت و اسکیمو نباشه=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or