خب این گروه هم تموم شد و لینک بالا نرفت،ولی من نه تنها ذرّه ای از علاقه ام به این ابر کاراکتر کم نشد بلکه ده ها بار بیشتر هم شد چون من از مظلوم ها هم خوشم میاد.تنفّرم هم از بقیشون بیشتر شد(بغیر از سونیک کلّاً جذبه ای داره این جوجه تیغی)ولی میگم دفعه بعدی اگه جای لینک بنویسید زلدا شاید بیشتر رای بیاره!!!!
من از یه لحاظ دیگه گفتم.اگه لینک تو این 15 ساعت بتونه 25 تا رای بیاره من اسممو عوض می کنم!سابقه نداشته اصلاً!!!!وگرنه اون طوریش آره هنوز مونده.من جوّم ناامیدوارانه بودنظرسنجی تا ساعت 8:25 دقیقه امشب فعاله و هنوز کار این گروه تموم نشده.
.اصلاً تو غم شدیدی ام که این طوری لینک رو تحویل گرفتن!نمی دانی که
دست به دعا میشویم

گیری دادی به این لینک ماد مردهیعنی اصلا نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد ، یهو دیدی لینک صعود کرد![]()
خاطرات خوش گذشته رو با تازه واردها عوض نکنید
کسایی که اینو دارند به tiny toon رای بدن:
به امید پیروزی tiny toooon....:bighug:
مگه ریمن از ps1 وارد نشد ؟؟؟یا من اشتباه میکنم؟؟؟الان ماریو تازه وارده یا سونیک؟؟؟ریمن یا لینک؟؟؟
هیچکردوم از اینا تازه وارد نیستن و تقریبا قدمتی به یک اندازه دارن!!!
مگه ریمن از ps1 وارد نشد ؟؟؟یا من اشتباه میکنم؟؟؟
لینک که باباشونه.اما من بیشتر دوست دارم tiny toon ببره چون خاطرات کودکی همه هست:d.بیشتر از جدید منظورم ریمن بود و اینکه این اواخر مشهور شد.
یعنی لینک اینقدر طرفدار داره؟؟؟:-oانتظارات بیشتری داشتم.

من نسبت به بقیه حساب کردم :dالان زمان PS1 اومده تازه وارد محسوب میشه؟؟؟؟
ریمن از همون وقت مشهور بود ولی متاسفانه یه مدت فراموش شده بود!!!
raying:.(شوخی)
گفته بودم اين نظرسنجي حساس شده ولي فكر نمي كردم تا اين حد ديگه بخواد يك كاراكتر بياد بالا !!! تا جايي كه يادمه Tiny toon اول بود !! حالا چند ساعت هست كه شده چهارم !!! آقا اگه دلتون با Tiny toon نيست حداقل نذارين سونيك حذف بشه !!