X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا ماریو ریمن هم بیان بالا بهتره تا تینی تون!خرگوش تک نسخه ای!!!!نمی دونم چطوری تو این نظرسنجی رای آورده.بعدم این دوستمون راست میگه!تا زلدا بازی نکنیم عاشق لینک نمی شیم.یه OoT برای فهمیدن حرف من کافیه!!!!الآن اگه به لینک یا ماریو یا سونیک رای بدید رستگار می شید.به دو تای دیگه بدید با کلّه میرید زمین

نظرسنجی سخت تر از این نمیتونستین بذارین ؟! :|
به جز Link که خب هیچ کدوم از نسخه های LoZ رو بازی نکردم ، از بقیه اینا خاطرات زیادی ندارم و انتخاب خیلی سخته ! :دی

نظرسنجی سخت تر از این نمیتونستین بذارین ؟! :|
به جز Link که خب هیچ کدوم از نسخه های LoZ رو بازی نکردم ، از بقیه اینا خاطرات زیادی ندارم و انتخاب خیلی سخته ! :دی
ببین آریا اونا همشون به مادیات اهمیت میدادن و دنبال سکه و پول بودن ولی تینی تان به دنبال سلامتی چشم ها و هویج بود:biggrin1: پس میتونی خیلی راحت روی گزینه دوم کلیک کنی:biggrin1:

ببین آریا اونا همشون به مادیات اهمیت میدادن و دنبال سکه و پول بودن ولی تینی تان به دنبال سلامتی چشم ها و هویج بود:biggrin1: پس میتونی خیلی راحت روی گزینه دوم کلیک کنی:biggrin1:

البته ریمن به پول اهمیت نمی داد,به یه مشت چراغ به درد نخور بود که تا می تونستن جاهایی می رفتن که نشه گرفتشون!!!:|:d
البته من خودم به لینک رای دادم,توصیه میکنم باقی دوستان هم همین کار رو انجام بدن!!!:d

البته ریمن به پول اهمیت نمی داد,به یه مشت چراغ به درد نخور بود که تا می تونستن جاهایی می رفتن که نشه گرفتشون!!!:|:d
البته من خودم به لینک رای دادم,توصیه میکنم باقی دوستان هم همین کار رو انجام بدن!!!:d
لینک از این گروه بالا برو نیست:biggrin1: بهتره دوستان روی آینده (تینی تان) سرمایه گذاری کنن:biggrin1: معلوم نی این امیر داره پشت صحنه چکار انجام میده:|:d

لینک از این گروه بالا برو نیست:biggrin1: بهتره دوستان روی آینده (تینی تان) سرمایه گذاری کنن:biggrin1: معلوم نی این امیر داره پشت صحنه چکار انجام میده:|:d
من؟ من کار خاصی نمیکنم :-" ولی حالا چون یادی از من شد،باز هم تبلیغ نامردانه بنمایم! >:)

من ادامه POP 2008 میخوام! :((

به یاد خاطره های میکرو به ماریو رای دادم امیدوام اول بشه:-s
گروه بعدی چن روز دگه هست؟

به یاد خاطره های میکرو به ماریو رای دادم امیدوام اول بشه:-s
گروه بعدی چن روز دگه هست؟

فكر كنم اعضاي گروه بعدي حداكثر بايد تا پس فردا مشخص بشن !! چي باشه خدا ميدونه ؟!!
اميدوارم فقط طوري نباشه كه تاپيك منفجر بشه !! b-(:d
+
عزيزان شخصيت محبوب ما Tiny Toon فراموش نشه ! :-" به نفر اول نرسه ديگه بايد حداقل نفر دوم بشه !

سونیک یه رای دیگه میخواد تا به ماریو برسه
loveshower.gif

یالا بدید اون 2 رای رو
19.gif

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or