X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فیث که هیچی نداشت ازش خوشم بیاد,امیدوارم لااقل شماره بعدی بهتر باشه!!!:d
خود کریس چی هست که حالا جیل میخواسته دو شقش کنه!!!>:):d
بحث عکس نیست اصلا,چیزی نمیبینم توش که بخوام جذبش بشم!!!:d
در ضمن کجا وسکر پدرش توسط جیل دراومد؟؟؟:-/
یعنی واقعا که. فیث انقدر از این دیوار به اون دیوار پرید آخرش اینه. شهرش رو نجات داد. از روی مترو پرید. حتی اسنایپ هم به دست گرفت دیگه چی میخوای ازش؟
کریس هم کسیه که اراده بکنه لیون سوسول رو پیش وسکر میفرسته. اونوقت این جیل هست که هر 2 ماه یه بار باید $$Save His A بکنه:d
همون که کریس رو دو شقه نکرد باعث شد وسکر پدرش در بیاد دیگه. به صورت غیر مستقیم:d
بعدشم نمیخوای خشم جیل رو ببینی. از ما گفتن. یه دفعه دیدی خشن شد باز با این حالت به سراغت اومد:

66503199484442138997.jpg

:d:d:d (در نظر بگیر جیل رو در این حالت. زمانی اعصابش خوبه میپره روی زامبی با زانوش کله شون رو میکنه وقتی بخواد به این حالت عصبانی بشه که دیگه ...)

آخرین ویرایش:
کدام گزینه رو انتخاب می کردید ؟ :-":d

tumblr_m9ur1wiwL91qd8t4mo1_r1_500.gif

:d
چه سختی ها که تحمل نکرد و مثل شیر ژیان با عزم پولادین Nemesis را نابود کرد :d و تا پای جان تا آخر جنگید :d

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا. فیث انقدر از این دیوار به اون دیوار پرید آخرش اینه. شهرش رو نجات داد. از روی مترو پرید. حتی اسنایپ هم به دست گرفت دیگه چی میخوای ازش؟
کریس هم کسیه که اراده بکنه لیون سوسول رو پیش وسکر میفرسته. اونوقت این جیل هست که هر 2 ماه یه بار باید $$Save His A بکنه:d
همون که کریس رو دو شقه نکرد باعث شد وسکر پدرش در بیاد دیگه. به صورت غیر مستقیم:d
بعدشم نمیخوای خشم جیل رو ببینی. از ما گفتن. یه دفعه دیدی خشن شد باز با این حالت به سراغت اومد:

:d:d:d
این کار ها(از در و دیوار بالارفتن) رو که قبلا پرینس .و لارا هم انجام داده بودن,شهرشون هم که همه نجات دادن,اسنایت هم دیگه فراگیر شده,بگو کار جدید چی کرده؟؟:d
لئون از کریس بدتر,کریس از لئون بدتر!!!:d

آخرین ویرایش:
79061117846814098539.png

th_57.gif

عجب آدم موذی هستی میخوای با این ترفند رای های جیل رو برای فیث بکشی)x بایونتا دوم شد جیگرت از پل گذشت اینجوری با جیل رفتار میکنی؟:d باشه دفعه ی بعدی هم هست و بزار دوباره بایونتا بیاد حسابی از خجالتت درمیام>:) (راستی آدم فروش، مگه جیل طراحی شده به دست سنسه نیست که به این راحتی فروختیش و ازش گذشتی! پشت به آرمان های مقدس سنسه/:)؟!)
نه خیر جیل رو ایشون طراحی کرده :دی :
02854010879191848570.jpg

:دی

نه خیر جیل رو ایشون طراحی کرده :دی :​
02854010879191848570.jpg
:دی
این که تازه بهتره! جیل از این سنسه، کریس از اون سنسه. بچه شون میشه ترکیبی از سنسه ها.:d
تازه برای همینه که جیل از اونای دیگه خیلی خیلی باحال تره.>:):d
اگه مارکوس نزدیک به جیل نبود برای فیث هم تبلیغ میکردم. حیف که خطرناکه. ولی امیدوارم فیث هم با کمک های غیبی بیاد بالا:d
اصلا فکرش رو نمیکردم آیا 4 تا رای بیاره. چند نفر The 3rd Birthday یا Parasite Eve رو بازی کردن که 4 تا رای آورده. از Noble Six بیشتر رای آورده.:d

حضور مارکوستو نظر سنجی غیر قابل هضمه!!با این حال رای ما مارکوس

کدام گزینه رو انتخاب می کردید ؟ :-":d

tumblr_m9ur1wiwL91qd8t4mo1_r1_500.gif

:d
چه سختی ها که تحمل نکرد و مثل شیر ژیان و عزم پولادین Nemesis را نابود کرد :d و تا پای جان تا آخر جنگید :d
چقدر این عکس زیبا هست. من فقط یه ربع بهش زل زده بودم. یعنی کسی که RE3 رو بازی کرده باشه و این عکس رو ببینه محاله به جیل رای نده.:x اصلا همین یه صحنه کل مارکوس و نیکو و فیث و ... رو میخوره. فداکاری هایی که جیل کرد و سختی هایی که اون کشید ... برم دستمال کاغذی بیارم دوباره آلرژی ام برگشت:((:d
(راستی من صد در صد Enter the police station رو انتخاب میکردمo:-))

این کاراکتر های انحصاری خیلی OP ان. نزاریدشون تو نظرسنجی:p

تو این نظر سنجی ها باید همیشه یه مرد بیاد بالا.تازه اگه نمسیس یه انسر داشت الآن موجودی رو کره خاکی به اسم جیل ولنتاین نبود

Damn it !!! :eek: اين ماركوس خوب اومد بالا !! اون طور كه دوستان از قيافش مي گفتن من با خودم گفتم اين اخر نشه خوبه حالا بيا و ببين كه آمده براي جيل تهديد ايجاد ميكنه !!! متاسفانه ADSL تمام شد و حالا دارم با زغال سنگ وصل ميشم !!! هيچ كدوم از عكس ها رو نميبينم ، آواتار هم كه ديگه معني نداره !! :( به هر حال من واقعا شرمندم كه ميخواستم به فيث راي بدم اما حالا كه اين جناب ماركوس اينقدر كشيده بالا مجبورم به جيل راي بدم (اين همون 50% هست كه گفتم ) . به هر حال آقا ما به جيل راي داديم بقيه هم بهش راي بدن كه به عنوان نفر اول بياد بالا ! :bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or