همه فکر کردن که لارا است:d
خب همه نه ، منه تک و تنها حدسم درست در اومد.

Marcus ,Faith , Jill و اون یکیم نمیشناسم
همه فکر کردن که لارا است:d

Marcus ,Faith , Jill و اون یکیم نمیشناسم
خب همه نه ، منه تک و تنها حدسم درست در اومد.![]()
![]()

هر چی بیشتر این نظر سنجی میره جلو تر من شخصیت های ناآشناتری میبینم ! ( که البته برای من ناآشناست , برای یک سری از دوستان خیلی آشناست!)
مطمئن باشم تمامی سلایق رو در نظر گرفتین !؟
تقصیر خودتونه یکی از Pose هاش که دقیقا کپی لاراست رو گذاشتین:d خودت نیگا کن بگو کپی هم نیستن. خودتون خوشتون میاد آدم آماده ی ترورتون بشه.دوستان ایشون رو با لارا اشتباه گرفتن:
![]()
![]()
و برای ME2 سالهاست انتظار میکشم ولی رای ما بدون هیچ شکی Jill Valentine بانوی از خود گذشته و بزرگ ترین کاراکتر سری RE هست.
(برای اولین بار از یکی از شخصیت های RE طرفداری کنم)این جیل داستانی داره برای خودشمگه قرار نبود که شخصیت های از یه بازی رو توی یه گروه بندازین؟ به خاطر بالا رفتن آدا و بایونتا جیل افتاد توی گروهی که نیکو و مارکوس هستن؟)xاگه توی گروه قبلی بود جیل به راحتی آدا و بایونتا رو قورت میداد)

پس اين طور كه معلومه خيلي كار داريم هنوز ! خوبه . حالا حالاها سرمون توي اين تاپيك گرمه !! :bighug:با این گروه جدید تا الان فقط 16 شخصیت از 80 شخصیت حاضر در مسابقه معرفی شدن و هنوز 64 شخصیت دیگه باقی موندن، نگران نباشید به شخصیت ها و گروه های محبوب تر هم میرسیم.
![]()
جزو طرفداران بزرگ جیل هستم اما میدونم خودش رای میاره و نیازی به رای من نیستمهم اینه که Faith صعود کنه!
![]()
ميخواستم با كله برم به جيل راي بدم اما پستت رو خوندم نظرم تغيير كرد الآن بجاي 90-10 شد 50-50 !!!