X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هر چی بیشتر این نظر سنجی میره جلو تر من شخصیت های ناآشناتری میبینم ! ( که البته برای من ناآشناست , برای یک سری از دوستان خیلی آشناست!)
مطمئن باشم تمامی سلایق رو در نظر گرفتین !؟

میشه درک کرد که کسی اسم Aya یا Faith رو نشنیده باشه ولی بعید میدونم نیکو (GTA)، جیل(Resident Evil) و مارکوس فینکس(Gears of War) شخصیت های ناآشنایی به حساب بیان و اتفاقا خیلی هم طرفدار دارن.

در مورد سوالتون هم، مطمئنا سعی شده تمام سلایق در نظر گرفته بشه (مثل گروه بعدی که شاید شخصیت هاشون برای این نسل آنچان آشنا نباشن، ولی خب هوادارای خاص خودشون رو دارن) و گروه بندی ها و شخصیت ها منصفانه انتخاب بشن. با این گروه جدید تا الان فقط 16 شخصیت از 80 شخصیت حاضر در مسابقه معرفی شدن و هنوز 64 شخصیت دیگه باقی موندن، نگران نباشید به شخصیت ها و گروه های محبوب تر هم میرسیم.

آخرین ویرایش:
دوستان ایشون رو با لارا اشتباه گرفتن :دی :
81595303111386069560.png
:دی
تقصیر خودتونه یکی از Pose هاش که دقیقا کپی لاراست رو گذاشتین:d خودت نیگا کن بگو کپی هم نیستن. خودتون خوشتون میاد آدم آماده ی ترورتون بشه.
66136275496479181879.jpg
با اینکه Faith عشق است=(( و برای ME2 سالهاست انتظار میکشم ولی رای ما بدون هیچ شکی Jill Valentine بانوی از خود گذشته و بزرگ ترین کاراکتر سری RE هست.:x (برای اولین بار از یکی از شخصیت های RE طرفداری کنم)
از تمامی فن های سری RE درخواست میشود برای بالا رفتن Jill رای های خود را به نفع ایشون به صندوق بیندازین که رقیب های سرسختی داره (مرتضی خدا نکنه جیل بالا نره. روز به روز گروه بندی تون بدتر میشه:d مگه قرار نبود که شخصیت های از یه بازی رو توی یه گروه بندازین؟ به خاطر بالا رفتن آدا و بایونتا جیل افتاد توی گروهی که نیکو و مارکوس هستن؟)xاگه توی گروه قبلی بود جیل به راحتی آدا و بایونتا رو قورت میداد)

مگه قرار نبود که شخصیت های از یه بازی رو توی یه گروه بندازین؟ به خاطر بالا رفتن آدا و بایونتا جیل افتاد توی گروهی که نیکو و مارکوس هستن؟)xاگه توی گروه قبلی بود جیل به راحتی آدا و بایونتا رو قورت میداد)
این جیل داستانی داره برای خودش :دی حالا بزار گروه ها تموم بشن، بهت میگم چرا اینطوری شد :دی

مگه میشه Marcus Fenix تو نظرسنجی ای باشه و اول نشه؟:d
به یاد خاطرات Gears of War به مارکوس رای میدهیم

دوستانی که به Faith رای میدین, تبلیغ هم کنید, اگه مارکوس جاشو گرفت نمیبخشمتون:-"

خب همون طور كه انتظار داشتم دوباره يك نفر از سري Resident Evil داره اول ميشه . من هم فكر كنم به احتمال 90% به جيل راي بدم اما با اين حال منتظر مي مونم تا ببينم آخر چي ميشه شايد به كسي راي بدم كه به عنوان نفر اول بره بالا !! :-"
حالا يك نگاه به اين بندازين :
57014019373795457487.png
واقعا دلتون مياد بانوي از خود گذشته Resident Evil رو ول كنين و به بقيه راي بدين !!!!
-----------
با این گروه جدید تا الان فقط 16 شخصیت از 80 شخصیت حاضر در مسابقه معرفی شدن و هنوز 64 شخصیت دیگه باقی موندن، نگران نباشید به شخصیت ها و گروه های محبوب تر هم میرسیم.
پس اين طور كه معلومه خيلي كار داريم هنوز ! خوبه . حالا حالاها سرمون توي اين تاپيك گرمه !! :bighug:

63983451001418381364.jpg

جزو طرفداران بزرگ جیل هستم اما میدونم خودش رای میاره و نیازی به رای من نیست :دی مهم اینه که Faith صعود کنه! :دی

Faith, چه فداکاری هایی که به خاطر خواهرش نکرد, دلتون میاد بهش رای ندید؟:(

63983451001418381364.jpg

جزو طرفداران بزرگ جیل هستم اما میدونم خودش رای میاره و نیازی به رای من نیست :دی مهم اینه که Faith صعود کنه! :دی

مرتضي متحول شدم !!!! :d:| ميخواستم با كله برم به جيل راي بدم اما پستت رو خوندم نظرم تغيير كرد الآن بجاي 90-10 شد 50-50 !!!

من که میخواستم به مارکوس رای بدم اشتباهی به اون نیکوی بی ریخت رای دادم:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or