X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی میشه به طرز معجزه برانگیزی 14 تا رای برای جید جمع شه

یاد فروم های دخترانه اشپزی افتادم
نمی دونستم اینقد روحیات شما حساسه ممکن بر بخوره ;;)
اوکی دیگه تو این تاپیک پست نمی دم;)
من اسم اینو میزارم کل کل نه توهین همه لذت این تاپیک هم به کل کلشه

علی جان توهین با کل کل فرق داره. اینکه بیای از خوبی های شخصیت محبوبت بگی و بعد اون رو با شخصیت رقیب مقایسه کرده و حتی بعضا شخصیت رقیب رو دست بندازی میشه کل کل، مثل این پستا :
الان نابود شدن Los Iluminados توسط لیان اصلا به حساب نمیاد؟ :-/ Saddler رو کی کشت دقیقا؟ :-/ اگه Los Iluminados به فعالیتش ادامه میداد چه اتفاقی برای دنیا می افتاد؟ :-/

Re4_04_06_01_06.jpg

:-j
اون دیگه تقصیر ایداست نه لیان :biggrin1: نمی دونم چرا با این همه کار هایی که کرده هنوز هم ایدا رو دوست دارم :-/ چون خیلی مرموزه؟ :-/
خب به نظرت کراوزر و ایدا برای چی توی جزیره بودن؟:-/ وسکر به کراوزر دستو داده بود نمونه انگل رو بیاره. از اون طرف به ایدا دستور داده بود حواسش به کراوزر باشه. لوس ایلامینادوس در هر صورت نابود میشد. یا به وسیله ایدا و یا به وسیله کراوزر. این وسط لیون از همه جا بی خبر میاد وسط و وسکر میگه حالا که این اومده بذار ازش استفاده بهینه بکنیم;;) اصلا اینطور بگم، نیازی نیست لوس ایلامینادوس به فعالیتش ادامه بده چون لیون خیلی شیک و مجلسی کار رو براشون انجام میده:lol:
عکس میذاری؟:-/ برم عکس از کشتن وسکر توسط کریس بذارم؟;;)

ولی اینکه مستقیما بیای طرف مقابل رو مورد تمسخر قرار بدی تا شخصیت محبوب خودت رو بالاتر ببری اسمش کل کل نیست و توهینه :
اره خیلی
حیوان قشنگیه :|
اوران گوتانه؟:-b

کسی نمیخواد شما از تاپیک برید و هیچکس قصدش بیرون کردن شما نیست، دوستان فقط توقع دارن یکم این موضوعات رو توی پستاتون رعایت کنید که بحث الکی و بی مورد پیش نیاد.
------------------------------------
در ضمن یه چندباری توی پستاتون دیدم (مثل همین پستی که نقل قول کردم، یا اون پستای مرتبط با ناریکو) ......... بهتره یکم لحن حرف زدنتون در مورد خانم ها رو تغییر بدید. حتی اگه منظوری هم نداشته باشید ممکنه خانم های فروم از این طرز حرف زدنتون ناراحت بشن و بعدا براتون دردسر ساز بشه این موضوع (فقط مربوط به این تاپیک نیست و کلی دارم میگم)

بانوان هم به اندازه ما گیمر هستند و بعضا حتی میتونند بازی های خیلی سخت رو حتی بهتر از ماها بازی کنند(بهترین مثال هم فکر کنم Brea باشه که بهترین بازیکن DMC و یه خانم ـه).

آخرین ویرایش:
يا خدا !!!‌:eek::eek::o:o:eek::eek: 14 تا راي برا Bayonetta از كجا بياريم ؟!!!! واقعا فكر نمي كردم اختلاف راي ها تا اين اندازه زياد بشه !!!!
هنوز هم دير نشده دوستان بيندازيد راي ها را !!!!! :d:|

کمی تبلیغ کنیم :دی
دوستان به آخرین بازمانده ی Umbra Witch ها رای بدید :دی

89912590543861978468.jpg

:دی

این تصویر با آدم حرف میزنه !!:-*
شما هم باهاش حرف بزنید :d
یادش بخیر
13x2fnhs40igmqq2kbv.jpg

دوستان دقت کردید توی این سه تا گروه، چهار شخصیت خلق شده توسط ایشون حضور داشتن؟

57643596305759436962.jpg

Dante, Leon, Bayonetta, Ada

یعنی یه همچین سنسه ای داریم ما :دی

سعود خفن تر از دکتر فکر نکنم داشته باشیم دیگه.دِیقه نودی اومد بالا:دی

- - -ویرایش - - -

کمی تبلیغ کنیم :دی
دوستان به آخرین بازمانده ی Umbra Witch ها رای بدید :دی

89912590543861978468.jpg

هروقت یاد گرفت لباس تنش کنه بهش رای میدم:-"

سعود خفن تر از دکتر فکر نکنم داشته باشیم دیگه.دِیقه نودی اومد بالا:دی

- - -ویرایش - - -

هروقت یاد گرفت لباس تنش کنه بهش رای میدم:-"

یعنی واقعا بلد نیست ؟ پس این لباس مشکی که تنشه چادره ؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or