X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببخشید خیلی خیلی شرمنده هستم اینجا میگم ولی چون دسترسی به ارسال تاپیک نداشتم مجبور شدم
من میخواستم یه مصاحبه اختصاصی از طر یکی از فروم های بازی داشته باشم با مدیر کل انجمن یعنی علی آقا
الان 3 روزه به ایشون پ.خ دادم ولی جوابم رو ندادن
کسی هست که راه دسترسی دیگه ای به جز فروم به ایشون به من معرفی کنه؟

اقا من اومدم به Ada رای بدم حواسم نبود به Jade رای دادم:|:d
آفرین/درود به شما! کار خوبی کردی. نگا چه خوشکله:

th

من خودم به ایدا رای دادم چون واقعا شخصیت زنانه ای داره که توی کمتر بازیی پیدا میشه .مرموز بودنشه و اینکه نمی شه به هیچ عنوان عکس العمل هاش رو پیش بینی کرد و درکنار زیبایی و زیرکی و تبحر خاصش یه شخصیت بی نقص مونث رو تشکیل داده
درسته که جید اواتار همیشگی من بوده ولی بیشتر به خاطر بازیش بوده که ازین شخصیت استفاده کردم نه خوده جید. البته شخصیت جید نسبت به بسیاری از شخصیت های مونث دیگه از پختگی خیلی خوبی برخورداره ولی به ایدا نمی رسه :دی

راستی الآن یادم اومد این Ada که بیشتر Villain هست تا Hero. چرا توی این گروهه؟ درسته حالا دو سه جا نذاشته لیون به درک واصل بشه ولی خیلی موذی و ناجوانمرد تشریف داره و به نظر من باید نه تازه توی Villain ها، توی Super Villain ها میزاشتینش:d
ایدا نه ویلین هست و نه هیرو. بی طرفه در واقع:biggrin1: البته یه خورده مرموز بودن و همکاری با وسکر و سازمان و اینا باعث شده با یه نگاه منفی بهش بنگریم:biggrin1: ولی خودش در کل بیشتر دستورات رو اجرا میکنه. اگر چیز بدی اتفاق ببیوفته خودش هم کاملا باهاش موافق نیست:biggrin1:
بفرمایید چایی نبات :d
2vkio6lc6z3m9ng9f44i.jpg
چایی نبات چیه داداش سینا:biggrin1: قهوه عصرونه-ست:biggrin1: کلاس ایدا کلا به چایی نمیخوره:biggrin1:
Problem؟:-"
یِس متاسفانه دِر ایز اِ پرابلم:biggrin1: قبلا هم طی یه دوره همگی افتاده بودیم به جون هم و به جای اینکه طرفداری کنیم از شخصیت های خودمون، رقیب رو تخریب شخصیتی میکردیم:|:biggrin1: ولی بعدش متوجه کار زشتمون شدیم و قرار بر این شد دیگه این کارو ادامه ندیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
Problem؟:-"
:| :| :|
واقعا فکر می کنین من داشتم Chun-Li رو تخریب می کردم؟ :|
بفرما اینم شخصیت مورد علاقه خودم تو بازی:

13431331060269065439.jpg

29672420228685221530.jpg

کلا طراحی شخصیت ها و گرافیک SFIV اینطوری ـه. میخواستم بگم هر بازی ای طراحی هنری مخصوص خودشو داره 8-|

:| :| :|
واقعا فکر می کنین من داشتم Chun-Li رو تخریب می کردم؟ :|
بفرما اینم شخصیت مورد علاقه خودم تو بازی:

13431331060269065439.jpg

29672420228685221530.jpg

کلا طراحی شخصیت ها و گرافیک SFIV اینطوری ـه. میخواستم بگم هر بازی ای طراحی هنری مخصوص خودشو داره 8-|
حالا من یه شوخی ای کردم. جدی میگیری چرا؟:دی

- - -ویرایش - - -

اره خیلی
حیوان قشنگیه :|
اوران گوتانه؟:-b
:|
حالا من که BGE بازی نکردم(=)))فقط چون رایمو بهش فروختم دارم تبلیغشو میکنم. طرفدارای واقعیش(:-")جوابتو میدن:دی

خب چند ساعت پيش آمدم راي ها رو ديدم . اون موقع اختلاف Bayonetta و Ada هشت راي بود . ميخواستم تبليغ كنم اما گفتم شايد مثل قضيه دانته و كريتوس نتيجه منفي بده ! :d حالا آمدم ميبينم اختلاف شده 12 تا ! :| با خودم گفتم انگار چه تبليغ بكنم چه نكنم بالاخره نتيجه يكسان هست اما با اين حال تبيلغ مي كنم اميدوارم يكي دو تا راي اضافه بشه !
viewer.php
[/URL][/IMG]
دوستان هر چه سريع تر راي ها رو به صندوق اين بانو بندازين كه واقعا نيازمند ياري شما هستيم .
----
+
اميدوارم فضولي نباشه اما كسي اطلاع نداره چرا علي (Dante Never Cry ) نميده ؟! :-" خيلي دوست دارم بدونم آخر به كي راي ميده ! :-?

اميدوارم فضولي نباشه اما كسي اطلاع نداره چرا علي (Dante Never Cry ) رای نميده ؟! :-" خيلي دوست دارم بدونم آخر به كي راي ميده ! :-?
چون هنوز تصمیمش رو نگرفته :-" :دی

الان بین Ada و Chun-Li نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or