U n i t e d
کاربر سایت
قلبم درد گرفت!!!!

آفرین/درود به شما! کار خوبی کردی. نگا چه خوشکله:اقا من اومدم به Ada رای بدم حواسم نبود به Jade رای دادم:d
ایدا نه ویلین هست و نه هیرو. بی طرفه در واقع:biggrin1: البته یه خورده مرموز بودن و همکاری با وسکر و سازمان و اینا باعث شده با یه نگاه منفی بهش بنگریم:biggrin1: ولی خودش در کل بیشتر دستورات رو اجرا میکنه. اگر چیز بدی اتفاق ببیوفته خودش هم کاملا باهاش موافق نیست:biggrin1:راستی الآن یادم اومد این Ada که بیشتر Villain هست تا Hero. چرا توی این گروهه؟ درسته حالا دو سه جا نذاشته لیون به درک واصل بشه ولی خیلی موذی و ناجوانمرد تشریف داره و به نظر من باید نه تازه توی Villain ها، توی Super Villain ها میزاشتینش:d
چایی نبات چیه داداش سینا:biggrin1: قهوه عصرونه-ست:biggrin1: کلاس ایدا کلا به چایی نمیخوره:biggrin1:بفرمایید چایی نبات :d
![]()
یِس متاسفانه دِر ایز اِ پرابلم:biggrin1: قبلا هم طی یه دوره همگی افتاده بودیم به جون هم و به جای اینکه طرفداری کنیم از شخصیت های خودمون، رقیب رو تخریب شخصیتی میکردیمProblem؟![]()
:biggrin1: ولی بعدش متوجه کار زشتمون شدیم و قرار بر این شد دیگه این کارو ادامه ندیم:biggrin1:Problem؟![]()

حالا من یه شوخی ای کردم. جدی میگیری چرا؟![]()
![]()
واقعا فکر می کنین من داشتم Chun-Li رو تخریب می کردم؟
بفرما اینم شخصیت مورد علاقه خودم تو بازی:
![]()
![]()
کلا طراحی شخصیت ها و گرافیک SFIV اینطوری ـه. میخواستم بگم هر بازی ای طراحی هنری مخصوص خودشو داره![]()
اره خیلی
حیوان قشنگیه
اوران گوتانه؟:-b

)فقط چون رایمو بهش فروختم دارم تبلیغشو میکنم. طرفدارای واقعیش(
)جوابتو میدن
با خودم گفتم انگار چه تبليغ بكنم چه نكنم بالاخره نتيجه يكسان هست اما با اين حال تبيلغ مي كنم اميدوارم يكي دو تا راي اضافه بشه !
خيلي دوست دارم بدونم آخر به كي راي ميده ! 
چون هنوز تصمیمش رو نگرفته![]()
![]()
الان بین Ada و Chun-Li نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم![]()
:d