X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ینی یه شورشی را میندازم اونورش ناپیدا :دی باو مگه میشه کرکترهای mgs با هم بیوفتن آخه ؟؟؟
یه کوچولو (:-") بدتر:biggrin1: چندتا گروه هستن از نظر گروه بندی افتضاحن:biggrin1: فکر کنم نصف بچه ها تاپیک رو تحریم کنن:biggrin1:
Nevan & Safety & Peace بر سر رای من مبارزه کنید
biggrin1.gif
رای فروشی موقوفه (ایدا)
yahoo_65.gif

23254210594807823871.jpg

جا داره یادی کنم از خدای خورشید، Amaterasu عزیز، که خیلی دلم میخواست تو نظرسنجی باشه اما نشد.

.Love you forever, Ammy

:(

همشون بزرگ و پرطرفداراند بغیر از Jade ولی رای من بین ایدا و ساحره و چون لی(چرا لی-چگونه لی)گیره.من که استعداد ندارم شما تبلیغ کنید.

رای فروشی موقوفه (ایدا):-"
نمیفروشم [-(
فقط هم دلم با ایشونه هم با اوشون :دی با هم لج و لج بازی کنید (به قول اون آقائه تو روزی روزگاری :( :دی ) ببینید من آخرش به کی رای بدم :دی
من از این دختره ی موزمار که خیلی خوشم میاد ! اون یکی هم که تو امضامه و نمیخواد بگم :-" :دی
فعلاً چون آکیبا رفته ضد ولایت بانو 49-51 به نفع بایونتاس :> :دی

Nevan & Safety & Peace بر سر رای من مبارزه کنید :دی
حیف دیگه Skin ندارم پیشنهاد بدم :-" وگرنه منم به مبارزه می پیوستم! :d (البته حمایت خودم رو از علی اعلام میکنم :-" )

فعلاً چون آکیبا رفته ضد ولایت بانو 49-51 به نفع بایونتاس :> :biggrin1:
:| :| :|
همشون بزرگ و پرطرفداراند بغیر از Jade ولی رای من بین ایدا و ساحره و چون لی(چرا لی-چگونه لی)گیره.من که استعداد ندارم شما تبلیغ کنید.

داشتم فكر مي كردم كه بين Ada و Bayonetta كدوم رو انتخاب كنم كه يك دفعه ياد يك چيزي افتادم كه منو نسبت به انتخاب يكيشون كاملا مطمئن كرد :
41000860851064740020.jpg
راي ما BAYONETTA ! :bighug:

داشتم فكر مي كردم كه بين Ada و Bayonetta كدوم رو انتخاب كنم كه يك دفعه ياد يك چيزي افتادم كه منو نسبت به انتخاب يكيشون كاملا مطمئن كرد :
41000860851064740020.jpg
راي ما BAYONETTA ! :bighug:

:d :d :d

تشکر فراوان از کوروش عزیز بابت تغیر نظر سنجی
==============
خب اولین رای رو هم خودم به ایدا دادم. در توصیف این بانو آورده اند که:
خب علی قلبش شکسته بیا و یه چیزی بگو:-":d

خب دیگه همه با ایدا آشنایی دارن. اونایی هم که ندارن اول رای بدن تا براشون توضیح بدیم:d:
جاسوس، حرفه ای، خوش تیپ، مرموز، مبهم، قرمز، خونسرد، سرعتی، باهوش، کپسول استعداد و در یک کلام یک پکیج کامل از ویژگی های منحصر به فرد:bighug:

پ.ن: اینم یادم رفت بگم: جانشین واقعی آلبرت وسکر کبیر>:)

از همین الان میشه گفت ایدا برنده است باید هم باشه باهوش ترین و زرنگ ترین و باحال ترین زن جهان :x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or