X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اِی بابا :-"
این صاب کارم تا الان منو به کار کشیده بود. اصلا نرسیدم رای بدم. هر چنداز طریق تله پاتی پیام دادم بچه ها فریمن رو بکشن بالا:d دمتون گرم
بیا برو بینیم عامو
PC فن هم PC فن های قدیم :-l هرچند اگر خود RE فن باشد :-"

جمع بندی گروه قبلی :

76885379962540735517.jpg

رای ها :
Master Chief : 42
Gordon Freeman : 35
Leon S. Kennedy : 31
Chris Redfield : 15
Nobel Six : 1

مجموعا 124 رای قابل قبول برای گروه 2 ثبت شد.

لیون حذف شد :)) حدس می زدم :دی

گروه بعدی گویا به خانوما تعلق داره :x:>

از اونجایی که تا حالا همه ی اینا که معرفی کردین برام قابل احترامن رأیمو اعلام نمی کنم تا موقعش >:)
هر چهار تاشون تو لیست جسورا هستن :دی

لیون حذف شد :)) حدس می زدم :دی
گروه بعدی گویا به خانوما تعلق داره :x:>
از اونجایی که تا حالا همه ی اینا که معرفی کردین برام قابل احترامن رأیمو اعلام نمی کنم تا موقعش >:)
هر چهار تاشون تو لیست جسورا هستن :دی
تابلو هست که به چون لی رای نمیدی!‌آخه کی به چون لی رای میده.:d بایونتا و آیدا کجا این کجا! به نظر من ایشون فقط نقش فیلر رو مثل Noble 6 توی گروه قبلی داره. حداقل ناریکو رو میذاشتین توی این گروه که شانسش بالاتر میرفت و به نظر من از ایشون شخصیت بسیار قوی تری داشت. تازه Bayonetta vs. Nariko هم خیلی باحال میشد!:دی

آخرین ویرایش:
الیزابت و الیکس رو کنار هم نزارید فقط:دی
پ.ن: الی هم بزارید یه گروه جداگونه, چون اونوقت اوضاع خراب میشه:-s

پیاـم دکتر فریمـن در مورد پیروزی ـه در این نظرسنجی :bighug:
سلام هاو آر یو ؟ :d
تشکر از همه کسانی که من رو شایسته دانستند و
به این بنده حقیر رای دادند ! امیدوارم در مراحل بعدی هم این
حمایت رو از بنده بعمل بیارین حتی اگر پرنس هم در نظر سنجی حضور داشت یا کرش :-?
در پایان هم تشکر ویژه دار ـم از پرنس پرشا و سواستیکا :-" :d

آخری The Bossئه آیا:|:d؟

نه بابا سیاوش کجا شبیه رئیس ِ ، اون انقدر جذبه داره که عکس های دیگه رنگ از رخسار می پرونن :دی

آخي !! بالاخره گروه دوم تموم شد ! يعني سر گروه دوم هيچي نداشتم بگم ! نه دكتر رو ميشناختم نه Master chief رو . به هر حال خوبيش اينه كه رسيديم به كاراكتر هاي بهتر ! فقط نمي دونم چرا اين گروه اين طوري شد ؟! موندم بين Bayonetta و Ada !! اصلا يك وضعي ! به نظر شما كي ؟!!!
چي بگم ؟! :d:|

اگه آخریه باس باشه کلّ لیست باید جمع کنه بره فقط لارا میتونه جلوش وایسته!!!یا باید لارا و باس تو لیست نباشن یا با هم باشن اگه یکیشون باشه بقیشون رسماً به پشمک تبدیل میشن

نه بابا سیاوش کجا شبیه رئیس ِ ، اون انقدر جذبه داره که عکس های دیگه رنگ از رخسار می پرونن :biggrin1:
نه منظورم نفر پنجمه که هنوز اثری ازش نی:d!اون نفر چهارم واسه Beyond Good&Evil ئه اگه اشتباه نکنم!

نه منظورم نفر پنجمه که هنوز اثری ازش نی:d!اون نفر چهارم واسه Beyond Good&Evil ئه اگه اشتباه نکنم!

آخ آخ، اینطوری که خیلی واسه اون 4 تایه دیگه و فن هاشون بد میشه :دی
اصلاً لازم به استفاده از فنون CQC هم نیست ! :دی

میگم این فن‌های عزیز رزیدنت ایول کاش سیاست به خرج میدادن و همگی به لیان رای میدادن :دی اینطوری الان وضعیت بهتری داشتیم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or