به جان خودم تاپیک ترول نیستمتاسفانه از بحث ترول مستر چیف دور میشیم:d ولی کریس بدبخت برای این جدی تره که صدمات روحی شدید تری خورده. این لیون چون از درون مرده هست شنگول تره.:d حالا میگن کریس 4 تا 4 تا زامبی میترکونه و هیچی هم حس نمیکنه ولی واقعیت اینه که از همون زمان رکون سیتی ضربه ی شدید روحی خورده. لیون افراد کنارش به خاک و خون کشیده میشن میخواد با ضربات آکروباتیک Cool تر دیده بشه. حالا کدوم احساسات دارن؟
کریس هم از یه طرف دلش شورِ جیل رو میزنه از یه طرف کلیر. این لیون تو ;ل دنیا اصلا کسی رو نداره که براش اهمیت قائل باشه (البته به جز آیدا که یا میخواد بکشتش یا ؟؟؟) در هر صورت تنها دلیلی که لیون بیشتر طرفدار داره به خاطر قیافه ی Cool ترشه وگرنه کریس قورتش میداد. البته به کسی برخورد، به من چه تاپیک تروله مثلا:d
تازه لیون یه بار از یه شهر فرار کرده یه بار هم برای تفریحات رفته اسپانیا، الآن چی کار مفیدی کرده؟ توی اسپانیا دختر ریس جمهور رو نجات داده! چه آدم مهمی. اونم تازه با کمک آیدا! کریس دنیا رو نجات داده. بشریت رو از خطر انقراض دور کرده. در آینده فضایی ها رو هم نابود میکنه. در هر صورت کریس اراده کنه اوستخون های لیون رو خرد و خاک شیر میکنه.(Seriously:d)
الان کاری که لیان تو RE4 کرد نجات دادن دنیا نبود؟
کریس یه تنه همه ی کار هارو کرد از کسی کمک نگرفت؟ 
اون لیون هم که توسط کامیا خلق شده مال شماره دوم بود:biggrin1: فعلا باید با لیون ننگین شماره 4 و 6 زندگی کنین:biggrin1:
اتفاقا کامیا گفته از لیان شماره 4 خیلی هم خوشش میاد
ولی لیان شماره 6...... 

دختر رئیس جمهور رو؟ یا دنیا رو؟ فکر کنم مورد اول رو میگی چون مورد دوم ویروس رو داد دست ایدا و ایدا هم داد به سازمان و بازار سیاه و ایروینگ دهکده شماره 5 به کل آلوده شد و کریس رفت کثافت کاریشو پاک کنه.
برو عامو برو:biggrin1: این لیون ضررش بیشتر از خیرشه:biggrin1: